Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7374757677 ... 1055>
Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 10:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump написав:з цікавістю спостерігаючи за процесом буцання того боржника

Так это не считается! 8) Это ж боржник, чего вмешиваться то?
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 10:24

big539 написав:

це уже згодом дізнались якимось чином :D
мораль така - не буде тобі ніхто зараз допомагати
кожен сам по собі :!:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 10:29

Мораль

jump написав:мораль така - не буде тобі ніхто зараз допомагати
кожен сам по собі

Тобто высокий забор всё равно в теме. Довод про то что вору помогает высокий забор - отметаем как несостоятельный.
Дома с лифтом - в топку.
big539

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 10:54

Frant та куда тут писать то? :D Тут поважни львьвськи паны проявляют надміру пиху, гонор і презирство до сусідів по региону 8) Черновцы для них село :oops:
big539

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 11:01

Frant написав:Я бачу, що на львівській гілці про нерухомість - клуб добродійних письменників)))
Треба буде й собі щось встругнути, якусь бувальщину. :D

Біг, і ти міг би написати щось цікаве))) :wink:

На куйовській гілці про нерухомість - [b]повний застій, обумовлений подальшим падінням цін "вторинки" вже 10-й рік поспіль.[/b] Звісно, є певний срач, але він малоцікавий для пересічного спостерігача чи "інвештора".

Політ нормальний на львівській гілці: це тільки здається, що нерухомість не рухається.
Коли нерухомість перетворилася на метод забезпечення смачної їжі, свіжої випічки, ковбаски "Рублена" та сирної маси із курагою - то нерухоімсть стає рухомістю...

Крім того, залучення різних думок від багатьох людей розкриває проблеми та дає поради.

Цікаво відмітити, що коли всі великі міста України потерпають від снігопадів та заметелей, у Львові - зимова краса...
Так, вночі холодно: сьогодні вночі проводжав кобіту до хати батьків: термометр автівки показав мінус 22...
А взагалі All OK!
Аеропорт працює, як треба: 1 березня літаком Turkish airlines приятель вилетів до Стамбулу, звідти - на Нью Йорк, звідти - у Майямі... Провідати сина... Син продав всю нерухомість у Львові дуже вдало, купив там собі кафе, отримав грін-карту, купив вже пару автівок собі та жінці та 2-поверховий будинок...
Хазяйство велике... батько поїхав трохи домогти...
Так що Львівська нерухомість все ж таки рухається...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 11:11

"...обніміться ж брати мої, молю вас, благаю..."

big539 написав:

...а що, він з плакатом стояв "Я - боржник"?... може, людину грабують?(через вікна теплих хат - і не розберешся :wink:) - розумію, що ніхто не Чак Норіс і ще хоче трохи пожити..... але ж можна зробити хоч ШУМ, КРИК, спустити собаку, постріл вгору... - хоча б ЗЛЯКАТИ злочинців(а може, ще й життя врятуєте!)

... а, взагалі то, це все показує нашу ЄДНІСТЬ, ГРЕЧНІСТЬ, ЛЮДЯНІСТЬ, ЛЮБОВ....
...в єдності - СИЛА народу!
... от тому ми і безсилі... :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 11:23

jump написав:
  Долярчик написав:... а взагалі, колеги, давайте ближче до профілю гілки :D

... то що там вже з "Хмельницьким парком" - суд відбувся, вже НЕ зносять?......бо, як для здачі, то там ніби хороше місце по локації і ціна приваблива(була, бо тепер не дивився)
....а які ще б, шановне панство, запропонувало варіанти/об'єкти для здачі?(на моменті)

Відкупились від садіка 100 квартирами із загальних 600.
відлистайте назад - була стаття - на іншій гілці - про нерухомість у Львові.
там жеж ж були описи цього "чудо-комплексу"
не беріть там хати :lol:

...ну, якщо там все "порішали", то чому там не варіант - саме для здачі “понаїхам"?
...і які варіанти/об'єкти для ЗДАЧІ радили б Ви?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 12:25

akurt написав:Ну то чекайте відповідей львському легіню від харківського рибалки та чернівецького батяра...
Я їм нагадував - готуються... Видно, варіянтів запропонують багато...
А я буду забивати у свої ворота...
Позавчора забив на 2 800$.

Гол в свої ворота? Тобто пан на рівному місці втратив 2800$? І що тут геройського?
  big539 написав:Frant та куда тут писать то? :D Тут поважни львьвськи паны проявляют надміру пиху, гонор і презирство до сусідів по региону 8) Черновцы для них село :oops:

За рагулястостю - вони не мають рівних. Хіба що у Варшаві чи Кракові. :wink:ю

akurt написав:Так, вночі холодно: сьогодні вночі проводжав кобіту до хати батьків: термометр автівки показав мінус 22...

Нерухомість з коханням - добре поєднуються)))
Але надлишок нерухомості й кохання - погано впливає на здоров,я)))

Може, я настрочу кілька байок з життя приятеля.
Але тут чомусь зникають мої пости. Вірогідно, рожевоокулярний гіроскутерник вже й тут рихтує дійсність)))
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 13:02

Frant написав:
  akurt написав:Ну то чекайте відповідей львському легіню від харківського рибалки та чернівецького батяра...
Я їм нагадував - готуються... Видно, варіянтів запропонують багато...
А я буду забивати у свої ворота...
Позавчора забив на 2 800$.

Гол в свої ворота? Тобто пан на рівному місці втратив 2800$? І що тут геройського?
  big539 написав:Frant та куда тут писать то? :D Тут поважни львьвськи паны проявляют надміру пиху, гонор і презирство до сусідів по региону 8) Черновцы для них село :oops:

За рагулястостю - вони не мають рівних. Хіба що у Варшаві чи Кракові. :wink:ю

akurt написав:Так, вночі холодно: сьогодні вночі проводжав кобіту до хати батьків: термометр автівки показав мінус 22...

Нерухомість з коханням - добре поєднуються)))
Але надлишок нерухомості й кохання - погано впливає на здоров,я)))

Всього дві - як на мене - помилки:
- я не втратив 2 800, а здобув. Я не помилився - це за один день і це "зайшло в мої ворота". Більш того, за ці дні підвищив капіталовкладення в те, що приносить мені прибуток. Навіть здивувався швидкості тієї фінансової операції, що зробив вчора вдень у Львові. Думаю, вас здивую, але у львівських працівників "Приватбанку" дещо получається неймовірно гарно. Маю плани на найближчі місяці, які суттєво змінять "образ жизни".
- звідки це взялося: "...надлишок нерухомості й кохання - погано впливає на здоров,я)))"?
Це звідки?
Кримчанин Антон Чехов писав у свєму записнику:
"Мужчина без бороды - все равно, что женщина с усами".
Перефразуючи з оглядом на те, що то Антон Чехов написав те 100 років тому, треба читати так:
"Сучасний чоловік без сексу та грошей - це те саме, що жінка с вусами!"

Пишіть, чекаємо...
Я ось з великим інтересом читаю ваші повідомлення на ринку Київської нерухомості - не повірите - деякі цитати собі виписав... Нехай витримають час... Але мені здається, що я не даремно їх виписав - там прогноз і думки досить інтересні...
Читати та аналізувати - неймовірно корисно...
Років з 10 тому ледь не вліз у новобудову на Позняках (із видом на Дніпро, мова йшла про студію вартістю у 100 000$), та ледве не вліз у новобудову на проспeкті Перемоги неподалік метро "Житомирська" - там три хмарочоси стоять - ледве не вліз в той, що з видом на озеро... ближче до озера... По-моєму він так ще й стоїть не добудований?
На цю мить маю тільки один "поганий актив" - це приватний будинок у Дніпрі, на проспекті Гагаріна...
Не продається, гадина, ніяк... в 2016 році буцім-то можна було взяти дещо, але вдвічі менше, ніж планувалося... на сьогодні вже й тогО не дають...
Отака біда... Але вона підтверджує те, що я якось писав на цій гілці: ВІД ПОГАНИХ АКТИВІВ ТРЕБА ПОЗБУВАТИСЯ ПРИ ПЕРШІЙ - МОЖЛИВО Й НЕ ЛІПШІЙ - НАГОДІ!

Так що бачите, не зовсім дурний... А, може, Бог допомагає...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 02 бер, 2018 13:30

big539 написав:это была поседня капля. Последний гвоздь в гроб новостроя! Никаких новостроек! Никаких высоких домов с лифтом!

Не знаю стосовно можливості нарватися на кримінал у ліфті.
Слава Богу з таким особисто не стикався.

Але що бачать мої очі:
Будівельники економлять на всьому. В Києві вдосталь новобудов в 24 поверхи по 10 квартир на поверх і лише 2-3 ліфти. Причому ліфти найдешевші, що з їхньою надійністю думаю зрозуміло.
Мешканці будуть чекати в "часи пік" ліфта по пів-години навіть коли всі ліфти справні. Що трапиться коли вимкнуть електроенергію -очевидно.
Бажаючому придбати таку радість рекомендую спочатку пару разів сходити пішки на 20-й поверх а потім присісти і гарненько подумати.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 7374757677 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему