Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alibob написав:"депозита срочного кроме ПВ. пополнение ПВ прописано отдельным тарифом - 1% за счет собственных средств"
Може я вже і набрид, але в "Умовах та правилах ..." п.2.3.2. Додаток 3 є табличка, в якій "Без комісії" всі депозити, окремо про ПВ немає. В тіх же "Умовах ..." є також і про переказ з карти "Універсальна" на ПВ (п.2.2.1. табличка в кінці), там дійсно 1%, але це тарифи, що стосуються бізнесу. Також в своєму П24 в Усі послуги > Регламент/Тарифи :переказ з "Універсальної" на депозити - Безкоштовно/Миттєво. Без окремої згадки про ПВ, який також є депозитом.
До чого я це все? Просто банк комісію ввів, а в своїх нормативних документах ладу не навів.
IMPRINTER, дякую за відповідь. Я пробував СЕПом тричі (з різними варіянтами заповнення реквізитів) - повертається назад. Не можу "нащупати" як це зробити. В чаті і на гарячці підтверджують можливість такого поповнення, але ...
alibob написав:IMPRINTER, дякую за відповідь. Я пробував СЕПом тричі (з різними варіянтами заповнення реквізитів) - повертається назад. Не можу "нащупати" як це зробити. В чаті і на гарячці підтверджують можливість такого поповнення, але ...
Вам некуда деть 1%, что вы так щупаете настырно. Предлагаю вариант сотрудничества, вы мне переводите деньги на счёт в выбранном вами банке и высылаете какую-нибудь нулевку допку для авторизации, я вам буду в терминале налом пополнять.
alibob написав:IMPRINTER, дякую за відповідь. Я пробував СЕПом тричі (з різними варіянтами заповнення реквізитів) - повертається назад. Не можу "нащупати" як це зробити. В чаті і на гарячці підтверджують можливість такого поповнення, але ...
Вам некуда деть 1%, что вы так щупаете настырно. Предлагаю вариант сотрудничества, вы мне переводите деньги на счёт в выбранном вами банке и высылаете какую-нибудь нулевку допку для авторизации, я вам буду в терминале налом пополнять.
Дякую. Не завжди є можливість скористатися терміналом. Часом (коли потрібно терміново) і інші шляхи допомагають. І про 1% я пам'ятаю, і про 0,5 на КДВ також. Дякую всім.
Видели новую фишку в Привате, онлайн рост сбережений на страничке "Депозиты"? Все-таки, не смотря на национализацию, ПБ продолжает нас радовать потрясающей технологичностью.