Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Негативний фактор в вигідності довготривалої аренди це стагнація економіки. Хороші робочі місця майже не зявляються. Нарід не має де заробити. Будують багато - збільшується пропозиція на полі аренди, попит буде відставати, що викличе зменшення цін. Аналогічно і на полі депо - НБУ заставляє зменшувати % ставки. Куди вкладати кошти?
Про "місця". Я тут писав: - п"ятниця, Дніпро. Двушка. Продана. Здавалася в оренду за 4000 (!!!) гривень на місяць. - продана за 24 000 долярів чистими. - куплена під оренду. - підраХУЄмо: (4 000х12)/27=1 777 $ на рік. - рахуємо далі: 24 000$ - 100 % 1777 - х % х=(1777х100)/24 000=7,4 відсотка річних.
24 000 $ - SWIFT - побігли далеко...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 бер, 2018 07:10, всього редагувалось 3 разів.
....хтось тут ранішше писав про ці будиночки(начебто, панянка Ламбада, - хоч можу помилятись), які я годину тому "клацнув" і виставляю свіженькі(ще тепленькі) фотки тут... - це ті будинки, які трохи нижче перехрестя Миколайчука і Маземи....(неподалік "Зайчика") (забігаючи наперед, - ми з дружиною їх слабо розглядали, бо вони були якісь "приховані", мало рекламовані.... і маловідомих забудовників) ...і ще під іншим ракурсом... ...зверніть увагу, що в будинку праворуч вже багато балконів засклили мешканці.... - і тут хочеться звернутись до ЗАБУДОВНИКІВ: - НУ ЯК НЕ ЗДАЄТЕ КВАРТИРИ З РЕМОНТАМИ(на які я бачу попит ДУЖЕ зріс), ТО ХОЧ БАЛКОНИ В ЕКОНОМ І КОМФОРТ-КЛАСУ - ЗАСКЛІТЬ, БУДЬТЕ ТАК ЛАСКАВІ! - БО Ж БАЧИТЕ(і це повсюди так), ЩО ЛЮДИ ХОЧУТЬ МАТИ БАЛКОНИ ЗА-СКЛЕ-НІ!!! ...це в "люксах" - можете не заморочуватись!
Допоможу пану Долярчику: просто фото стискайте перед завантаженням до ширини в 500 пікселів, все буде гарно!
Нормальні забудовники продають у Львові по 700 долярів квадрат і балкони вже остеклені... Одні круті викликали фірму - замінити - фірма подивилася та сказала чесно: ми краще не поставимо. Пішли...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 25 бер, 2018 19:50, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Я тут вже писав - НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ - тільки ремонт у 2016 роки війшов 100 долярів квадрат. Якщо порахувати все все все - ремонт+сантехніка +меблі+обладнання (холодильник, пралка, ТВ (SMART), меблі якісні) - вийшло щось на 200 долярів квадрат. Тобто реально получається так на прикладі "однушки": 45 кв. метрів х (700+200). 8 000 гривень на місяць за оренду (зовсім не в центрі) - аж бігом. Ріелтори - про здачу в оренду - досі дзвонять.
При уточнених даних депогривня при 12% річних приносить біля 102 тисячі чистими в рік. Аренда по 8000 96 тисяч. Так що гривнедеполюди залишаються в виграші. В 15-17 роках були в значному виграші.
...то заднім числом - всі розумні..... - а насправді, люди, які дуже люблять гривнедепо, то сиділи в ньому і з 13того року і ще ранішше! ... то, будьте такі ласкаві, порахуйте ЩЕ РАЗ, але тепер з 12-го чи 2013-го року і до сьогодні НАДприбутки гривнедипозитчиків! п. с....... а ті, що забирали/видирали з банків у той КРИЗОВИЙ рік, то мабуть, не дуже пізнішше несли знову на депо, а швидше вложились в доляр, чи бетон!
Востаннє редагувалось Долярчик в Нед 25 бер, 2018 19:57, всього редагувалось 2 разів.
Онлі кріптобіржі... + гривня на харчування під заздалегідь приготовлені жирні стовпчики! Трохи погратися на крос - курсі валют можна монетками з під груші.... Це якщо про пасивний дохід йде мова.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 25 бер, 2018 19:57, всього редагувалось 1 раз.