Українцям пропонують збільшити робочий день

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 7891011>
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 13:29

slavek написав:
  budivelnik написав:В смысле "не оказалось"? -- очень даже оказалось:
https://korrespondent.net/world/russia/3940385-stroytely-kerchenskoho-mosta-ne-smohly-sostykovat-prolety-smy

И что в этой ссылке? Некто без имени в контакте не понимающий в какой стадии находится монтаж выложил фото с выводами о будущей катастрофе

В той ссылке именно то, что я говорил: "мост не сошелся". Имя для этого ну совсем не нужно. И понимание "стадии монтажа" тоже:
Для того, чтобы понять -- "стейк сгорел" не нужно быть каким-то мега-крутым кулинаром...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 14:02

_hunter написав:В той ссылке именно то, что я говорил: "мост не сошелся". Имя для этого ну совсем не нужно. И понимание "стадии монтажа" тоже:
Для того, чтобы понять -- "стейк сгорел" не нужно быть каким-то мега-крутым кулинаром...

А мост как блюдо уже кому-то подали ? И вы точно уверены что пролеты стоят в проектном положении.P S никогда не слышали "полработы дураку не показывают"?
slavek

Заблокований
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 14:31

slavek написав:
  _hunter написав:В той ссылке именно то, что я говорил: "мост не сошелся". Имя для этого ну совсем не нужно. И понимание "стадии монтажа" тоже:
А мост как блюдо уже кому-то подали ? И вы точно уверены что пролеты стоят в проектном положении.P S никогда не слышали "полработы дураку не показывают"?
Розбіг мінімум 0,5 м по висоті і 1-2 м по довжині - важко назвати половиною роботи...
+ мені не відомі пристрої які зможуть підняти і подовжити одну частину на таких розбіжностях щоб зєднати з іншою частиною.
Якщо Вам відомі - поділіться.
budivelnik

Подякував: 305 раз.
Подякували: 3057 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 14:42

budivelnik написав:Розбіг мінімум 0,5 м по висоті і 1-2 м по довжині - важко назвати половиною роботи...
+ мені не відомі пристрої які зможуть підняти і подовжити одну частину на таких розбіжностях щоб зєднати з іншою частиною.

Я не мостовик в отличие от вас и проекта не знаю,но перемещать по вертикали можно плавучим краном или домкратом,по горизонтали - только краном.Кроме того,там м.б. просто доборный участок
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 14:55

slavek написав:
  budivelnik написав:Розбіг мінімум 0,5 м по висоті і 1-2 м по довжині - важко назвати половиною роботи...
Я не мостовик в отличие от вас и проекта не знаю,но перемещать по вертикали можно плавучим краном или домкратом,по горизонтали - только краном.Кроме того,там м.б. просто доборный участок
Розшифрую Ваші пропозиції для тих хто не в темі
1 Розібрати запроектоване кріплення в чотирьох точках (дві опори одного прольйоту і дві опори іншого
2 Замість запроектованих вставити в одному випадку додаткові прокладки (та сторона яка нижча) ,в другому випадку (сторона яка вища ,зрізати кріплення і на його місце поставити кріплення меншої висоти)
3 Зробити вставку в 1-2 м по довжині і закріпити її в не розрахунковий спосіб між двома прольйотами

На виході отримаємо
а - незапланований перепад висот на дорожному полотні
б - незапланований додатковий елемент кріплень між прольйотами
в - незапланований кут між стандартними прольйотами і двома модернізованими.

Цього достаньо?
При цьому не відома ні Вам ні мені причина виникнення цих розбіжностей.
У випадку якщо вони викликані переміщеннями опор в горизонтальному/вертикальному рівнях і причини цих переміщень не відомі чи не усунені - експлуатація моста буде не можливою
Адже якщо в статичному стані виявляються переміщення- то що і в яких обємах буде відбуватись під час динамічних навантажень від транспорту
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 15:09

budivelnik написав: Розшифрую Ваші пропозиції для тих хто не в темі
1 Розібрати запроектоване кріплення в чотирьох точках (дві опори одного прольйоту і дві опори іншого
2 Замість запроектованих вставити в одному випадку додаткові прокладки (та сторона яка нижча) ,в другому випадку (сторона яка вища ,зрізати кріплення і на його місце поставити кріплення меншої висоти)
3 Зробити вставку в 1-2 м по довжині і закріпити її в не розрахунковий спосіб між двома прольйотами

На виході отримаємо

Цього достаньо?
У випадку якщо вони викликані переміщеннями опор в горизонтальному/вертикальному рівнях і причини цих переміщень не відомі чи не усунені - експлуатація моста буде не можливою
Адже якщо в статичному стані виявляються переміщення- то що і в яких обємах буде відбуватись під час динамічних навантажень від транспорту

1) Я не предлагал никаких мероприятий по этому "перепаду",а просто ответил на ваш вопрос
2) Прежде чем фантазировать что и как исправлять нужно знать реальную ситуацию и проект - это я вам как человек 5 лет зарабатывавший обследованиями зданий с проектами усиления говорю
3) С чего вы решили что добор не проектный и ненесущий?
4) Повторяю: нужно знать реальный проект чтобы не гадать на кофейной гуще
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 17:37

slavek написав:

Еще не "подали". Но тут какая штука интересная: он _уже_ "протух". Т.е. да -- можно *овно посыпать кокосовой стружкой -- и сказать "баунти". Этот этап -- уже давно не "пол работы": по "проекту" там уже флаги должны развешивать полным ходом и асфальт черной краской красить -- через месяц же Царь Всея Руси на Желтой Ладе рассекать должет по этому мосту...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 17:43

slavek написав:
  budivelnik написав: Розшифрую Ваші пропозиції для тих хто не в темі

На виході отримаємо

Цього достаньо?

1) Я не предлагал никаких мероприятий по этому "перепаду",а просто ответил на ваш вопрос
2) Прежде чем фантазировать что и как исправлять нужно знать реальную ситуацию и проект - это я вам как человек 5 лет зарабатывавший обследованиями зданий с проектами усиления говорю
3) С чего вы решили что добор не проектный и ненесущий?
4) Повторяю: нужно знать реальный проект чтобы не гадать на кофейной гуще

Ответ на вопрос 3 прост как 5 коп. -- после появления тех фоток (и "сопровождения" в сети) хватило бы одного официального заявления вида "волноваться причин нет: нестыковка проектом предусмотрена -- на том месте будет построен трамплин". И все.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 17:46

_hunter написав:Еще не "подали". Но тут какая штука интересная: он _уже_ "протух". Т.е. да -- можно *овно посыпать кокосовой стружкой -- и сказать "баунти". Этот этап -- уже давно не "пол работы": по "проекту" там уже флаги должны развешивать полным ходом и асфальт черной краской красить -- через месяц же Царь Всея Руси на Желтой Ладе рассекать должет по этому мосту...

Чтобы не сотрясать понапрасну воздух и ссылаться на https://kerchinfo.com/prosadka-opor-ker ... lnost.html предлагаю пари вам и будивельнику как это уже сделал исчезнувшему yarg и еще кому-то (не помню):
"Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт 1 апреля вы оба уходите с форума навсегда. Если ваши прогнозы оправдаются уйду я."
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 кві, 2018 20:24

slavek написав:
  _hunter написав:Еще не "подали". Но тут какая штука интересная: он _уже_ "протух". Т.е. да -- можно *овно посыпать кокосовой стружкой -- и сказать "баунти". Этот этап -- уже давно не "пол работы": по "проекту" там уже флаги должны развешивать полным ходом и асфальт черной краской красить -- через месяц же Царь Всея Руси на Желтой Ладе рассекать должет по этому мосту...
Чтобы не сотрясать понапрасну воздух и ссылаться на https://kerchinfo.com/prosadka-opor-ker ... lnost.html предлагаю пари вам и будивельнику как это уже сделал исчезнувшему yarg и еще кому-то (не помню):
"Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт 1 апреля вы оба уходите с форума навсегда. Если ваши прогнозы оправдаются уйду я."
не дочекаєтесь
1 Я чітко розписав що і як можна зробити
2 Навіть для з колін встаючої - це зробити можна
3 Просто в процесі експлуатації виявляться трабли як з
- БАМ (останній тунель який добудовували 10 років після розвалу совка і 61 рік після початку будівництва яке почалось ще в 1939, відсутність якого не давала повноцінно експлуатувати цю будову століття,але при цьому не обявлялось що вона не закінчена)
-або ремонт Кузі . який как би з ремонту вийшов, в операції в сірії участь прийняв потопивши два власних літаки і далі в ремонтний док став

ПС
А це нічого що ви приводите фото встановлення Ж/Д арки , а ссилка кореспондента показує більш пізніші встановлення шляхопроводів.
Тобто до опор арки ні в кого претензій не було ,гляньте ще раз де трамплін на шляхопроводі виходить і в майбутньому так явно не паліться
Адже така тупа підставка самого себе свідчить
або про те що вам до будівельника як мені до марсу , будівельник з одного погляду відрізнить етапи будівництва зображені на фото
або про проплаченість
Який з варіантів виберете?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 7891011>
Форум:
+ Додати
    тему