Українцям пропонують збільшити робочий день

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 891011>
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 05:52

slavek написав:Чтобы не сотрясать понапрасну воздух и ссылаться на https://kerchinfo.com/prosadka-opor-ker ... lnost.html предлагаю пари вам и будивельнику как это уже сделал исчезнувшему yarg и еще кому-то (не помню):
"Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт 1 апреля вы оба уходите с форума навсегда. Если ваши прогнозы оправдаются уйду я."

budivelnik написав:не дочекаєтесь

После этого говорить не о чем.

PS Изображать из себя строителя в реальности построившего 2-3 этажные коттеджи и магазинчики для заробитчан можете перед дилетантами , но не перед мной
slavek

Заблокований
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 09:35

slavek написав:
  budivelnik написав:не дочекаєтесь
1 Я чітко розписав що і як можна зробити
2 Навіть для з колін встаючої - це зробити можна
3 Просто в процесі експлуатації виявляться трабли як з
- БАМ (останній тунель який добудовували 10 років після розвалу совка і 61 рік після початку будівництва яке почалось ще в 1939, відсутність якого не давала повноцінно експлуатувати цю будову століття,але при цьому не обявлялось що вона не закінчена)
-або ремонт Кузі . який как би з ремонту вийшов, в операції в сірії участь прийняв потопивши два власних літаки і далі в ремонтний док став

ПС
А це нічого що ви приводите фото встановлення Ж/Д арки , а ссилка кореспондента показує більш пізніші встановлення шляхопроводів.
Тобто до опор арки ні в кого претензій не було ,гляньте ще раз де трамплін на шляхопроводі виходить і в майбутньому так явно не паліться
Адже така тупа підставка самого себе свідчить
або про те що вам до будівельника як мені до марсу , будівельник з одного погляду відрізнить етапи будівництва зображені на фото
або про проплаченість
Який з варіантів виберете?
После этого говорить не о чем.
Дійсно ні про що
Надувати щоки і заявляти про фаховість і не відрізнити фото монтажу арки від монтажу шляхопроводів-може тільки дилетант або проплачений троль
Тому ще раз
Яку назву ви вважаєте для себе більш справедливою?

ПС
А це взагалі перл
Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт

Я переведу його для оточуючих
Якщо міст який коштує сотні мільярдів і будується 4 роки , відпрацює в шататному режимі 3 місяці (здали в грудні 2018 , не почали ремонт в квітні 2019) - то це успіх...
Да батенька, це до якого старчеського маразму треба дійти щоб вважати що хтось на таке парі підпишеться
budivelnik

Подякував: 305 раз.
Подякували: 3057 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 10:28

budivelnik написав:
  slavek написав:
ПС
А це взагалі перл
Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт

Якщо міст який коштує сотні мільярдів і будується 4 роки , відпрацює в шататному режимі 3 місяці (здали в грудні 2018 , не почали ремонт в квітні 2019) - то це успіх...
Да батенька, це до якого старчеського маразму треба дійти щоб вважати що хтось на таке парі підпишеться

"Выдающийся" строитель рассказывал страшилки о просевших опорах,динамических нагрузках,приплел даже БАМ который перестали строить из-за войны и продолжили через 25 лет из-за китайской угрозы,но спорить на то,что мост переживет самый сложный период с ледоходами напрочь отказывается.Так сколько вы ему даете месяцев или лет на эксплуатацию?
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 10:43

slavek написав:
  budivelnik написав:
  slavek написав:]Если до конца 2018 года начнется автомобильное движение и до конца марта 2019г мост не станет ни на какой капитальный ремонт

"Выдающийся" строитель рассказывал страшилки о просевших опорах,динамических нагрузках,приплел даже БАМ который перестали строить из-за войны и продолжили через 25 лет из-за китайской угрозы,но спорить на то,что мост переживет самый сложный период с ледоходами напрочь отказывается.Так сколько вы ему даете месяцев или лет на эксплуатацию?
Ще раз для любителя всього ерефського і при цьому проживаючого в Україні
1 Я не експерт і відповідальних експертних оцінок по фото 600х400 - не даю
2 На фото я бачу різницю в горизонтальних і вертикальних спряженнях яка нагадує трамплін більше ніж конструктивну задумку , при чому мене дивує що цього не бачите ви Ви осліпли від нефаховості чи від старості?
3 Причину по якій ця різниця виникла(криворукість педераційників, чи природні катаклізми) - мене якось не цікавить.
Для мене очевидно одне - ще до початку ця споруда показала свій норов.
Я надіюсь що чим далі в ліс тим товстіші партизани, що в перекладі означає
Те що вкрава-щастя не принесе.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 11:18

budivelnik написав:Ще раз для любителя всього ерефського і при цьому проживаючого в Україні

Иногда лучше жевать, чем говорить. Особенно когда очень хочется оскорбить оппонента. Вам предложили пари по факту спора. Не готовы принять, просто тихо уйдите с темы вместо занятий словоблудием.
phantom_systems

Подякував: 28 раз.
Подякували: 559 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 11:32

budivelnik написав:Ще раз для любителя всього ерефського і при цьому проживаючого в Україні
1 Я не експерт і відповідальних експертних оцінок по фото 600х400 - не даю

Тогда зачем было сотрясать напрасно воздух?
Разница между нами в том,что я учился в очной аспирантуре в Москве,а не в заочной Львовской политехнике и сейчас работаю минимум на 25 (иногда 35)этажном жилье, и 38 лет назад участвовал в серьезной стройке на Байконуре. Поэтому знаю состояние дел в Украине и России- со строительной наукой и технологиями у клятых москалей намного лучше чем здесь (как ни прискорбно это признавать).И уверен,что мост достроят и ничего с ним не произойдет.Хотя от этого Россия не перестает быть агрессором
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 11:48

phantom_systems написав:
Иногда лучше жевать, чем говорить. Особенно когда очень хочется оскорбить оппонента. Вам предложили пари по факту спора. Не готовы принять, просто тихо уйдите с темы вместо занятий словоблудием.
1 Опонент по відношенню до мене також не божий агнець
2 Парі тупе і я від нього відмовився - маю право , тим більше пояснив чому
3 Словоблюддям якраз займається опонент, якщо не вірите-гляньте самі на фото з ссилок
Мій опонент приводить фото де змонтована тільки арка, я ссилаюсь на фото , де крім арки змонтовані ще й шляхопроводи і саме на шляхопроводах і видно нестиковку в вертикальному вимірі в 0,5 метра і горизонтальному вимірі в 1,5 м
4 Те що це можна переробити я написав
як переробити - також написав
Чому виникло - зробив два припущення
а - криворукість
б - просадка грунтів

Так чому це я винуватий?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 11:51

slavek написав:Поэтому знаю состояние дел в Украине и России- со строительной наукой и технологиями у клятых москалей намного лучше чем здесь (как ни прискорбно это признавать).И уверен,что мост достроят и ничего с ним не произойдет.Хотя от этого Россия не перестает быть агрессором
1 А де я заперечував що його добудують?
Добудують звичайно.
2 Друге питання що там буде з експлуатацією...
Якщо помилка в криворукості - то це одне
А якщо в грунтах - то москаликам технології не допоможуть
3 А де в Україні зараз будується 25-35 поверхів ?
4 38 років тому-це не педерація, це совок, тому не варто плутати технології совка і технології сьогоднішньої педерації.
Сьогоднішня педерація це далеко не СРСР.як би там комусь не хотілось заявити зворотнє.

Останнє
Так Ви признаєте наявність трампліна на шляхопроводі- чи й далі будете стверджувати що він відсутній?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 12:02

budivelnik написав:
  phantom_systems написав:
1 Опонент по відношенню до мене також не божий агнець
2 Парі тупе і я від нього відмовився - маю право , тим більше пояснив чому
3 Словоблюддям якраз займається опонент, якщо не вірите-гляньте самі на фото з ссилок

Лично я не готов делать выводы по написанной анонимусом статье в жёлтой прессе, основанной на мелкой фотографии, взятой с неизвестного расстояния и ракурса, да и не факт, что она настоящая. Даже если какие-то проблемы имеются, они вряд ли фатальны для данной конструкции, а с финансированием там всё хорошо.
phantom_systems

Подякував: 28 раз.
Подякували: 559 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 кві, 2018 12:07

budivelnik написав:3 А де в Україні зараз будується 25-35 поверхів ?
4 38 років тому-це не педерація, це совок, тому не варто плутати технології совка і технології сьогоднішньої педерації.
Сьогоднішня педерація це далеко не СРСР.як би там комусь не хотілось заявити зворотнє.

Останнє
Так Ви признаєте наявність трампліна на шляхопроводі- чи й далі будете стверджувати що він відсутній?

3) Да уж,вам точно "экспертом" в строительстве не быть т.к.25 (вернее 26) этажей с отм.покрытия +80.000 в Киеве уже типовой проект
4)Про Москва-Сити слышать не приходилось? За 37 лет появились программные комплексы по прочностным расчетам,автокад и архикад,опалубка,краны,миксера,лифты,инженерия и т.д. которых тогда и близко не было
5) Я слишком долго занимался обследованием зданий начиная с Спитака чтобы по фото сделанное неизвестно кем ,неизвестно где ,и когда давать заключения как вы
slavek

Заблокований

Профіль

#<1 ... 891011>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість