|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 07 кві, 2018 18:21
Львівський БатяР написав: fis написав:Aldebaranchik Судячи з графіків ми сильно таки впали. Років за 10 може трохи і відскочемо вище.
Я саме це весь час тут намагаюсь довести ! Як інвестиція нерухомість на даний час абсолютно не вигідна, також не вигідно купувати її під здачу, бо якщо правильно рахувати то від профіту з оренди треба віднімати знецінення квартири. Інша справа якщо стан справ як в Долярчика - треба власне житло.
Именно так! Но я всегда брал по завышенномму ценнику в центре городов,из расчета сохранения,а не прибыли,Варшава стабильно дает 6% уже 3 года,но Берлин лучше
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 кві, 2018 20:34
Львівський БатяР написав: fis написав:Aldebaranchik Судячи з графіків ми сильно таки впали. Років за 10 може трохи і відскочемо вище.
Я саме це весь час тут намагаюсь довести ! Як інвестиція нерухомість на даний час абсолютно не вигідна, також не вигідно купувати її під здачу, бо якщо правильно рахувати то від профіту з оренди треба віднімати знецінення квартири. Інша справа якщо стан справ як в Долярчика - треба власне житло.
хммм... - а куди ж інвестувати? ... ну дивіться, от я справді вклав у житло "для себе", але йдемо далі: треба "залишки" коштів зберегти/примножити на ремонт на наступний рік, на весну.... - де?  - гривнедепо? - з поповненням зараз, ну просто повний...... - от, я відкрив стовпець в банку Львів під 14,75% на рік..... - де другий стовпець відкривати - поняття не маю! - всюди +/- під 13% на рік з поповненням! - долародепо? - теж трохи розмістив на пів року і чуть-чуть - на рік! - так на валютній гілці СМІЮТЬСЯ з того, що я долярчики розмістив під 2,75% і 3,25%річних! (хоч, крім поради тримати їх в літровій банці, - я інших порад - не почув!  ) - бо, в бізнес вже "не лізе", напхав "по саму зав'язку"! ... то, куди ж їх інвестувати??? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 кві, 2018 21:46
Долярчик написав:... то, куди ж їх інвестувати???
в самого себе в знання апгдейдити свій мозок і думалку! от що слід зробит ив першу чергу тим, кто мєа ресурси (гроші) і не знає що далі.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 567 раз.
- Подякували: 1747 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Суб 07 кві, 2018 22:03
greenozon написав: Долярчик написав:... то, куди ж їх інвестувати???
в самого себе в знання апгдейдити свій мозок і думалку! от що слід зробит ив першу чергу тим, кто мєа ресурси (гроші) і не знає що далі.
Згоден!
-
sinus
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 кві, 2018 22:06
greenozon написав: Долярчик написав:... то, куди ж їх інвестувати???
это все общие фразы.Конкретнее,что значит в самого себе? Получить еще одно высшее образование,купить библиотеку,купить аудиокнигу "как сохранить заработанные деньги"....?
-
mann
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 кві, 2018 22:09
Долярчик
Мій хороший знайомий, виходець з Болгарії, 15років тому переїхав на ПМЖ в Бельгію в Брюсель. Зараз купив квартиру 98м2(там ціна 2100-2500Є/м2) частину заплатив зразу, частина в кредит під 2% в рік. І здав в оренду за 1500Є/міс. Погашення кредиту 1200Є + за рік нерухомість в Брюселі подорожчала на 5%. Оце приклад нормальної інвестиції в нерухомість ! А не те, що можна отримати інвестуючи в нас. В що інвестувати ? Почніть вкладати в себе, вивчіть англійську, подорожуйте нпр.
-
Львівський БатяР
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 кві, 2018 22:26
Поки писав, форумчани з язика все зняли ))))))
ВСІМ смачної паски, та гарних Великодніх свят !
-
Львівський БатяР
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 кві, 2018 22:36
... те, що вкладати "в себе і в своїх дітей" - я вже напевно, читаю трьохсотий раз! - але ж я КОНКРЕТНО написав, що потрібно зберегти/примножити до наступної весни на ремонт! ... а не накупити книжок типу "Куасакі"  ... то є варіанти, крім депо з плачевними %%? -ні? - дякую! Всім смачної паски і ковбаски! Веселих свят!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 кві, 2018 00:27
alkasander написав:Яка цікава табличка. Тобто в Австрії ціни виросли на 80% в порівнянні з 2008?
Они то выросли! Правда на 80%,но толку? Когда полно соц жилья за копейки, и там система работает так,что имея там жилье -ты в убытке! Поэтому мой знакомый австриец продал свою одинарку и вложил свои деньги в украинскую недвижимость -я очень хотел понять зачем? Но на немецком я не говорю!
-
sinus
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-