Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15361537153815391540 ... 3168>
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 13:32

Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру.
Але то було 6 років тому.

Тут цікава справа.
Якщо ви спробуєте проїхати дорогами більшості європейских країн то вам доведеться заплатити. При чому платять і місцеві також. Їздиш тільки по місту -одні гроші, виїздиш за місто -інші.
І тільки в нас можна їздити всім на шару.
І підприємцям що мають десятки фур і ходять з страшенним перегрузом, і іноземним перевізникам.
Українці-ж дуже багаті та добрі.
Все рівно платять не вони зараз а будуть розраховуваться їхні діти за взятими боргами.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 13:32

Первый написав:Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?

Жители Комфорт дауна активно пользуют инфраструктуру Тампере. Своей ведь нет.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2346 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 13:51

es77 написав:
  Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру.

Тут цікава справа.
Якщо ви спробуєте проїхати дорогами більшості європейских країн то вам доведеться заплатити. При чому платять і місцеві також. Їздиш тільки по місту -одні гроші, виїздиш за місто -інші.
І підприємцям що мають десятки фур і ходять з страшенним перегрузом, і іноземним перевізникам.
Все рівно платять не вони зараз а будуть розраховуваться їхні діти за взятими боргами.

Ну в нас теж небезкоштовно, просто оплата йде через вартість палива.
А щодо фур з перевантаженням - цілком згоден
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 13:57

UA написав:
  Первый написав:Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?

Какую? Кладбища своего на Тампере нет, а что еще они могут там использовать?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:02

UA написав:

Помню житель тампере гордился "че почти рядом" комфорт таун и он ходил туда в басик спортлайфа. Не читал сообщений на форуме чтоб ктото на променаду ходил на вифлиемскай. Подскажете?
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:14

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Serg-ik написав:
  Первый написав:є знайомі які їздять в парк шевченка гуляти, проте нікого не знаю хто в сквер на тампере чи борщаговку їздить.

Сочувствую вашим знакомым. Есть люди, которым не надо ездить, чтобы попасть в сквер или парк. Достаточно выйти из дома и пройтись несколько минут. А то и вовсе никуда не ходить-вокруг дома-как в парке.

думаю знакомые первого обойдутся без вашей неожиданной эмпатии, я тоже знаю людей, которые ездят в парк шевченко издалека - это и барышни с собачками и просто люди, которые любят посидеть после работы на травке в окружении таких же как они
парки, сержик, не только шоп с колясками круги нарезать, как завещал ватан комаровский - в шевченко своя атмосфера, заедьте как нить, гляньте для общего развития
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:15

es77 написав:

Тут цікава справа.

В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.
innamax2008

Подякував: 5 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:22

innamax2008 написав:В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.

У Європах у ціну палива також багато чого закладено, достатньо лише порівняти ту ціну з нашою але і він'єтки також чомусь присутні.
І до речі, скільки саме заплате за дороги власник фури з двома повними баками по 500 л. якщо заїде в Україну у Харкові а виїде у Львові ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:39

es77 написав: І тільки в нас можна їздити всім на шару.

Это не так, у нас дорожный сбор входит в цену топлива

Упс, Faceless выше уже ответил
Mazay256

Подякував: 185 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лип, 2018 14:41

innamax2008 написав:
  es77 написав:

Тут цікава справа.

В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.

Інно, Ви їздите маршруткою яка на газу, в якому податку на дороги теж не має.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

#<1 ... 15361537153815391540 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор