|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 09 лип, 2018 13:32
Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру. Але то було 6 років тому.
Тут цікава справа. Якщо ви спробуєте проїхати дорогами більшості європейских країн то вам доведеться заплатити. При чому платять і місцеві також. Їздиш тільки по місту -одні гроші, виїздиш за місто -інші. І тільки в нас можна їздити всім на шару. І підприємцям що мають десятки фур і ходять з страшенним перегрузом, і іноземним перевізникам. Українці-ж дуже багаті та добрі. Все рівно платять не вони зараз а будуть розраховуваться їхні діти за взятими боргами.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 09 лип, 2018 13:32
Первый написав:Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?
Жители Комфорт дауна активно пользуют инфраструктуру Тампере. Своей ведь нет.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2346 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 09 лип, 2018 13:51
es77 написав: Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру. Але то було 6 років тому.
Тут цікава справа. Якщо ви спробуєте проїхати дорогами більшості європейских країн то вам доведеться заплатити. При чому платять і місцеві також. Їздиш тільки по місту -одні гроші, виїздиш за місто -інші. І тільки в нас можна їздити всім на шару. І підприємцям що мають десятки фур і ходять з страшенним перегрузом, і іноземним перевізникам. Українці-ж дуже багаті та добрі. Все рівно платять не вони зараз а будуть розраховуваться їхні діти за взятими боргами.
Ну в нас теж небезкоштовно, просто оплата йде через вартість палива. А щодо фур з перевантаженням - цілком згоден
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 09 лип, 2018 13:57
UA написав: Первый написав:Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?
Какую? Кладбища своего на Тампере нет, а что еще они могут там использовать?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:02
UA написав: Первый написав:Що Ви на тампере називаєте інфраструктурою якою будете користуватись?
Помню житель тампере гордился "че почти рядом" комфорт таун и он ходил туда в басик спортлайфа. Не читал сообщений на форуме чтоб ктото на променаду ходил на вифлиемскай. Подскажете?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:14
Serg-ik написав: Первый написав:є знайомі які їздять в парк шевченка гуляти, проте нікого не знаю хто в сквер на тампере чи борщаговку їздить.
Сочувствую вашим знакомым. Есть люди, которым не надо ездить, чтобы попасть в сквер или парк. Достаточно выйти из дома и пройтись несколько минут. А то и вовсе никуда не ходить-вокруг дома-как в парке.
думаю знакомые первого обойдутся без вашей неожиданной эмпатии, я тоже знаю людей, которые ездят в парк шевченко издалека - это и барышни с собачками и просто люди, которые любят посидеть после работы на травке в окружении таких же как они парки, сержик, не только шоп с колясками круги нарезать, как завещал ватан комаровский - в шевченко своя атмосфера, заедьте как нить, гляньте для общего развития
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:15
es77 написав: Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру. Але то було 6 років тому.
В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.
-
innamax2008
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:22
innamax2008 написав:В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.
У Європах у ціну палива також багато чого закладено, достатньо лише порівняти ту ціну з нашою але і він'єтки також чомусь присутні. І до речі, скільки саме заплате за дороги власник фури з двома повними баками по 500 л. якщо заїде в Україну у Харкові а виїде у Львові ?
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:39
es77 написав: І тільки в нас можна їздити всім на шару.
Это не так, у нас дорожный сбор входит в цену топлива Упс, Faceless выше уже ответил
-
Mazay256
-
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лип, 2018 14:41
innamax2008 написав: es77 написав: Faceless написав:Про евро-2012 я мав аналогічну думку, як на мене, гроші, закопані у стадіони - то викинуті на вітер. Єдиний плюс - певні вкладення в інфраструктуру. Але то було 6 років тому.
В Україні витрати на утримання доріг закладено у вартість палива. Тому не треба казати, що тут все нашару. Це тільки для власників велосипедів та електромобілів.
Інно, Ви їздите маршруткою яка на газу, в якому податку на дороги теж не має.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
|