Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вчора 01.09.2018 я отримав "неочікуваний подарунок" від Альфа-банку Банк анулював мої карти (грн. та долар) в пакеті "Ультра". При цьому строк дії карт 10.2018 До цього в п'ятницю 31.08.18 я отримав дзвінок від представника банку (об 11:33). Дана представниця повідомила мене, що строк дії моїх карт закінчується 31 жовтня 2018р. У звязку з чим Банк уточнює у мене, чи буду я і надалі користуватись пакетом "Ультра" та картами до нього. І якщо так, то від мене необхідна згода на перевипуск моїх карток за строком дії. Також, ця представниця повідомила мене, що нові карти я зможу отримати в першій половині жовтня, а чинні карти,як і належить, будуть діяти включно до 31.10.2018. Я підтвердив свою згоду на перевипуск карт за строком дії на вказаних умовах.
Але з учорашнього дня (тобто з 01.09.18) мої карти не працюють. В системі МАБ вони також не відображаються, а замість них в МАБ світяться сірим кольором (тобто карти ще неактивні) вже нові номери карт.
Я звернувся до контакт-центу банку щодо даного порушення Альфа-Банком моїх прав на користування картами та з вимогою повідомити агрументовані підстави анулювання банком моїх карт або (в іншому випадку) негайно здійснити активацію цих карт. Номер заявки 1-23372387817.
Однак, заявку лише прийняли і будуть розглядати тільки з понеділка. Я дуже не задоволений таким сервісом обслуговування з боку Альфа-банку, коли банк безпідставно анулює мої діючі платіжні картки та ще й без можливості оперативного усунення з боку банку такого анулювання.
YaVI, проблема усунена, карти активовані. Вибачте за незручності.
через завку в КЦ - аннулированную карту восстановили таки
а она у вас работает? или так :" Помилка зєднання з платіжною системою. Спробуйте, будь ласка, пізніше "
станом на 18:58, карти не працюють, хоч і відображаються в МАБ як активні. зараз спілкуюсь з КЦ.
UD (19:04): доларова карта схоже "ожила" (перевірив перекидками з/на Дох.Сейф - іншими операціями пока не можу перевірити) А гривнева пока "в трансі" (ніякі опеарції, в т.ч. і перекази на/з Дох.сейф. не працюють). Але за словами оператора КЦ, доларову активували на 1 годину раніше, то може через це вона раніше і ожила. Почекаємо ще трохи.
mephala написав:Меня кстати всегда интересовало чем страхование альфы финансовых рисков улучшает ситуацию по сравнению со стандартной ситуацией когда без нее. мошенническую операцию то можна и по стандартным процедурам оспорить.
А при страхе мона и не оспаривать, а просто ждать страховку
Скорее всего, как раз при страхе тебя отправят в страховую, а в стандарте откажут, ну или попытаются.
seva написав:Почему вы не пишете им в Телеграм? Отвечают мгновенно, все вопросы, которые требуют аутентификации клиента - там тоже решаются. Я только так с Алфой и коммуницирую теперь.
попробовал. Кроме трех попыток покинуть диалог оператор смог сказать только что с картой все в порядке. И сбежал.
А то что Альфа списывает деньги с карты донора и сразу возвращает то просто так оно )))
При повторной попытке выяснить что с картой:
А вы не совершали мошеннических операций? Например, пополнение своей карты в монобанке? Я уже писал ранее, мне так хитро блоканули, что только после третьего звонка на отмороженную линию об этом сказали, при этом я еще и не прошел идентификацию (погорел на вопросе домашнего телефона, которого уже много лет нет и во всех анкетах это отмечено), пришлось топать в отделение... А карта выглядела активной, операторы уверяли, что все ок, вот только с нее ничего не проходило ни СЕПы ни пополнения на другие карты.
Давненько не заходил на форум, а у вас тут такой весельчак творится после перехода на новый процессинг. Ничего путного лично я не ожидал от такого перехода. Все как всегда - очень посредственно. МАБ стал бледненьким, Правда, объективности ради, скажу, что все остатки, все проводки корректны, шаблоны мной восстановленные остались на месте. Единственный глюк - отображение карты, срок действия кот. истек в августе и уже перевыпущена, все еще светится сереньким. Даже не думаю пока истерить по этому поводу, от греха подальше.