Обзор новинок и интересных фактов на рынке банковских услуг
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Faceless ... стривайте, стривайте! ... - на сайті Я прочитав таке: Можливість довкладень Перші 3 дні після оформлення для внесення заявленої суми депозиту
- це зовсім не серйозно! - чи Я щось не те прочитав і там можна поповнювати впродовж всього терміну?
Долярчик написав:в яких банках(крім рашиських), хороші ставки по гривнедепо на 6-9міс., але з ПОПОВНЕННЯМ?!(і не менше 15%річних, бо маю стовпці під 14,75%) Дуже дякую!
greenozon ... так Я розумію, що САМОМУ - МОЖНА ВСЕ! ...от для цього і мають бути певні гілки, де можна почерпнути саме ту інфо, яка мене цікавить... - Я надіявсь, що може хтось вже по певних банках розмістив такі депо і просто тут назве їх, а Я вже і провірю все на сайтах тих банків....
-бачу, що покищо, лише Фейслес конкретну інфо надав..... - от тільки щось там(на гілці Моно) мене насторожує, чи Я зможу потім зняти/забрати СВОЇ кровні з %% БЕЗ комісії???
greenozon ? ... що саме Вас цікавить? про моно? - що міняють правила чуть не щомісяця! - що зняти в кошти тільки з коміс 0,5% - хіба перекидувати на інші карти банків, але щоб там було можна зняти без коміс. - а це, як-не-як, а гемор!!!