Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
allaliu написав:Подскажите, пожалуйста, при оплате с дебетового счета Викэнд карты,нужно ли дожидаться проводки по ней? На дебетовый счёт поступили средства с карты другого банка, после этого была покупка в интернете. В итоге, по карте списан овердрафт. Сумма небольшая, но хочу разобраться в этом вопросе.
allaliu написав:Подскажите, пожалуйста, при оплате с дебетового счета Викэнд карты,нужно ли дожидаться проводки по ней? На дебетовый счёт поступили средства с карты другого банка, после этого была покупка в интернете. В итоге, по карте списан овердрафт. Сумма небольшая, но хочу разобраться в этом вопросе.
V2 написав:ТАСя чудить далі - бонусного рахунку немає ні в тас24, ні в тас2!
Студенти пішли у відрив.
clientage написав:закидывайте гроши на Виику через ТАС2Ю
Факт використання ТАС2Ю нічого не гарантує. Закидувати на Віку треба: або СЕПом, або з Ощадного, або готівкою по номеру рахунку, от тоді не буде овера.
Те, кто часто пользуются ТАСовскими ПТКС, должны были уже обратить внимание. Ну а я пока оставлю это здесь:
УРААА! Дочекалися!
Час відкривати усі карти!
PudraCard — продукт ТАСКОМБАНКУ й твоя рожева фешн-б'юті-помічниця, з якою ти зможеш заробляти на шопінгу та б’юті процедурах, а ще вона неймовірно стильна, як і ти
Це саме те, про що ви мріяли ці два тижні! Сьогодні ми починаємо офіційне оформлення PudraCard!
Перші 500 дівчат, які залишили свої контакти для оформлення передзамовлення, отримають від нас ексклюзивне повідомлення з усіма деталями на Viber вже сьогодні
отримають від нас ексклюзивне повідомлення з усіма деталями на Viber вже сьогодні
От интересные а почему не ICQ или AOL.com ??? Или жечь - так жечь! Онли инстаграм ))) Как раз все любители пудры должны быть там уже зарегистрированы )))))
allaliu написав:На дебетовый счёт поступили средства с карты другого банка, после этого была покупка в интернете. В итоге, по карте списан овердрафт
Нарисовал для себя простое железобетонное правило: там, где важна дата проводки операции пополнения (а в тасе она важна везде), - СЭП онли. Никаких п2п (тас2ю). Лучше час-другой подождать, но твёрдо знать, что деньги уже точно провелись по счёту. Потому и кредитки (кроме Привата, А-Банка и Моно) гашу только сэпом.