|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:05
zzzzzz написав: Pupsik написав:Консенсус-прогноз по росту валового внутреннего продукта Украины в 2019 году по состоянию на декабрь 2018 года говорит о том, что рост национальной экономики составит 3,5%.Первый вице-премьер-министр - министр экономического развития и торговли Степан Кубив отметил, что консенсус-прогноз предполагает рост украинского экспорта в 2019 году на 13%, а по промышленности рост должен составить 4%
Рост промпроизводства в ноябре был отрицательный, за 11 мес +1,6% Производство чугна и проката за год +0% , сталь +1% добыча газа +0,4% , грузоперевозки за 11 месяцев упали на 3% , но господин КУБИВ ждет роста промышленности 
ціни в супермаркетах за новорічно-різдвяні свята дали жару +2..5%: хліб, картопля, шоколад, молоко... Якщо рахувати до літніх цін, то +20%-+ Вірю в значний девал цього року
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:10
vovan_prm написав:И это... Коллеги, я никогда не писал, что живу в Бердянске. Местный Эрикюль Пуаро так решил. Хотя.... Я, так же, никогда не писал, что не живу в Бердянске. В общем: по-фигу
Мне, колхознику, не понять... Какая блин разница ?
-
дарий
-
-
- Подякував: 1061 раз.
- Подякували: 294 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:14
vovan_prm написав: Qwerty написав:Відповісти людині яка колись написала, що сільським господарством займаються самі відсталі люди, які запроваджують феодальні відносини... І ігнор десь пропав, і чорний список! Прям дива в Різдвяні свята! Вірите ви чи ні мені до лампочки, яку ви вмієте високотехнологічно закручувати! Без стьоба відповідаю тому хто пише завжди зі стьобом, що ще в далекі 70 роки коли я був на практиці в Бершадському районі Вінницької області в такому собі колгоспі «Дружба» і писав там три місяці дипломну роботу «Економічна ефективність вирощування зернових в тому колгоспі», то урожайність озимої пшениці по колгоспу складала більше 70 центнерів, цукровий буряк більше 650 центнерів, а кормовий більше 1000! Поля, де попередником був горох, давали ще більше! Дід голова колгоспу ніяк не йшов на пенсію, чекав що дадуть Героя, але не дали! Відповідати на ваші питання великого бажання немає, але скажу, що це урожайність з одного поля, де була рекордна доза добрив, ну і ідеально склались погодні умови! На Полтавщині така урожайність не є чимось фантастичним! В Європі був на полях де під 100 центнерів отримують! Як ви кажете - феодали використовують рабську працю кріпаків, щоб були такі врожаї. На Приазові не був, але колись був в Моторного на Херсонщині, так там такі були урожаї і надої, що і сьогодні б позаздрили розвинуті країни! Та й в Гіталова на Кіровоградщині!
1. Благодарю, что потрудились ответить. 2. В Рождество воздержусь от перехода на личности. Предположу, что Вам так же не приятна моя манера изложения, как и мне Ваша. 3. це урожайність з одного поля, де була рекордна доза добрив, ну і ідеально склались погодні умови! На Полтавщині така урожайність не є чимось фантастичним!
Действительно - это не фантастика. Но и не правило. Так бывает, но не всегда, не везде и не каждый год. Положа руку на сердцЕ, думаю и Вы признАете, что бывают поля и годы где ниже 30-ти и фуража. 4. Буду благодарен, если напишите (для сравнения с нашим регионом): - какая доля 3-его класса (и выше ) от общего намолота? - часто ли удается вырастить 1-ый класс? - Часто ли при высочайшем показатели клейковины никудышний ИДК? - головня не одолевает?
Як там казав проф. Прєображєнський «Нє хочу! Дєтєй уважаю, но газету випісивать нє хочу»! Знаєте я сюди заходжу відпочити, почитати розумних людей як з пів пачки на валютних коливаннях заробити по 30 копійок на доларі! А ви мені пропонуєте непрофільну тему, мене ж забанять, халява або чай традиційно поскаржаться! Давайте повернемось до наших нейтральних відносин, які були до вашого питання, так комфортніше, нічого особистого! І все таки сільське господарство це високотехнологічна інтенсивна галузь, де зараз спеціаліста на зарплату в декілька штук грошей, а іноді і 5-6 штук важко знайти, деякі й не бажають, все таки провінція!
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:15
Долярчик написав:І Вас - з Різдвом Христовим.
... нічого подібного! - мені пан Кверті якраз настрій і піднімає!  [/quote] для поддержания уже поднятого настроения клип (снимали ночью в Киеве) почти 300 млн просмотров
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3303 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:18
Qwerty написав:І все таки сільське господарство це високотехнологічна інтенсивна галузь
- що буде з цінами, якщо вродить у всіх глобально - що буде із виручкою, якщо не вродить вна Україні - що буде якщо вродить, а погодні умови зібрати будуть погані (будуть дрони збирати  ) - що буде, як ціни підуть в протихід (зерно вниз, а добрива/нафта/газ догори) - і ще багато що і як
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:23
flyman написав: Qwerty написав:І все таки сільське господарство це високотехнологічна інтенсивна галузь
- що буде з цінами, якщо вродить у всіх глобально - що буде із виручкою, якщо не вродить вна Україні - що буде якщо вродить, а погодні умови зібрати будуть погані (будуть дрони збирати  ) - що буде, як ціни підуть в протихід (зерно вниз, а добрива/нафта/газ догори) - і ще багато що і як
Вроде так только северные соседи пишут или я ошибаюсь? Гугл-транслейт?
-
Vint
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 222 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:38
flyman написав: Qwerty написав:І все таки сільське господарство це високотехнологічна інтенсивна галузь
Ну ніколи не буває так, що не буває ніяк... Якось та буде!
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:44
Блин, развели балаган. Один здравый пост prosecutor написав:Так как тут делятся прогнозами по курсу сделаю это и я. Завтра рост на нале 10 - 20 коп. Среда стоим на месте или небольшой откат. С четверга растем максимум до 28.5 до конца недели. Запостил для истории, если что то похожее будет напишу на чем основывались прогнозы. Если нет, то и суда нет.
Мне все-таки интересно, горки зимние ожидаются в этом сезоне.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 00:55
Proofy написав:Блин, развели балаган. Один здравый пост prosecutor написав:Так как тут делятся прогнозами по курсу сделаю это и я. Завтра рост на нале 10 - 20 коп. Среда стоим на месте или небольшой откат. С четверга растем максимум до 28.5 до конца недели. Запостил для истории, если что то похожее будет напишу на чем основывались прогнозы. Если нет, то и суда нет.
Мне все-таки интересно, горки зимние ожидаются в этом сезоне.
Зимой и весной будем болтаться в районе 28,00 и даже немного ревальвируем. а вот начиная с лета наступит шторм. (такой как в Аргентине или в Турции летом 2018 года)
-
dima_beleb
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2019 01:00
Qwerty написав: Давайте повернемось до наших нейтральних відносин, які були до вашого питання, так комфортніше, нічого особистого!
Давайте.
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-