Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 819820821822823 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:08

yanyura написав:http://www.ndumka.kiev.ua/books/library-fund - здесь годы выпуска только одного из издательств - "ВИДАВНИЦТВО “НАУКОВА ДУМКА” НАН УКРАЇНИ"

Так то 1990 рік. Тоді вже відродження пішло на повну, а я про розвинутий соціалізм, а не про Перебудову.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:12

Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:Актуальный вопрос - что делать с войной сейчас?
Пока что ни от кого на ветке адекватного ответа не услышал.

Я написав, але видалили. :P Провести незалежний аудит всього господарства (скільки людей, грошей, землі, підприємств) і оцінити здатність реально воювати з РФ і перемогти. Якщо ресурси дозволять розраховувати на перемогу, то йдемо на амбразуру с батянєй комбатом попереду. :P Якщо ресурсу не вистачить,то шукати підтримки зовні, домовлятися про фінансову і військову підтримку союзників. Якщо союзників не буде знайдено, власних сил недостатньо, то тут є 2 варіанти: 1. Битися на смерть . 2. Йти на прямі перемовини з ворогом і шукати перемир'я на вигідних умовах. Перемир'я лише. Бо без відновлення територіальної цілісності і статусу куо на 2013, ми вороги з РФ назавжди. І чекати тоді лише падіння колосу на глиняних ногах. Хоча той колос може піти на нас і далі...Тоді або втікати, або помирати в бою. Інших шляхів немає. А ви як думали? На смереку залізти і дупу не обдерти? Так не буває. В будь якому випадку тре точити шабелюку і не розслабляти булки. Можливо скоро не на форумі будемо дописи малювати, а в окопі кайфувати з рушницею. 8)

Спасибо!
Вы первый дали полный и развёрнутый ответ на вопрос.
Остальные ограничиваются лозунгами.
Реален,на мой взгляд, подчёркнутый вариант со следующими уточнениями:
- на финанс. поддержку рассчитывать ещё как-то можно, на военную - нет. Никто сюда не полезет, сталкиваться с РФ не хотят, вероятно, вполне оправдано - рисковать угрозой ядерной войны из-за Украины никто не хочет;
- "перемир'я на вигідних умовах" очень маловероятно. Скорее всего, придётся соглашаться на не очень выгодные;
- как это называть - миром или перемирием - не существенно;
- на сегодня реальны дипломатические усилия и санкции. Что будет через 3-5-10 лет загадывать нет смысла.

Ваши рассуждения о кесаре и "священной идее" - это из рыцарских романов. В реальной жизни работало (и то не очень) только для всяких удельных князьков, кот. знали, что поражение для них = смерти их и их семей.
Ну а "святість влади кесаря і самої держави" это уже совсем что-то из средневековья. Или, если говорить о "священной войне", из ислама. "Зеленое знамя аллаха". :)

Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства". Рассуждать о том, что ради победы и чести можно положить десятки тысяч людей, сегодня нельзя. Так рассуждали, когда гос-во отождествляли с фараоном, князем, королём, а народ - пушечное мясо, "ещё нарожают".

P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:20

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:Але коли я бачу , що мову(релігію) використовують в ролі Троянського коня, для знищення моєї Держави - я змушений приймати міри для її захисту , навіть шляхом певних обмежень для цих речей.
Але обмеження в Україні - це не тоталітаризм
Хочеш молитись в росіцйській церкві - молись , але не дивуйся , що створена українська
Хочеш розмовляти в побуті на хінді-російській-англійській - без проблем , але вища освіта - на українській.
budivelnik, отвечу Вам свежайшей цитатой другого форумчанина:
  ЛАД написав:Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства".

Вы устарели. Вы пытаетесь натянуть концептуальную сову 18-19 века на глобус 21-го.
А далее вариативны лишь детали, но не результат.
Баблонавт

Подякував: 52 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:20

ЛАД написав:P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".

Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:22

ЛАД написав:что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
Робити те що робиться останніх 5 років
1 Розбудовувати себе
2 Тягнути час , максимально віддаляючи ймовірний початок авктивних військових дій
3 Після виконання перших двох пунктів - згадати приказку Ходжі
Або ішак помре, або падишах ,або я,або осел навчиться говорити...

Економічний стан росії важко назвати процвітаючим
Санкції змусять її або йти ва-банк як пізній совок і будучи одною з найсильніших армій світу розвалитись як держава , або зменшувати військову потугу покращуючи життя власного населення....
І в першому і в другому варіанті у нас шанси перемогти більші ніж є станом на сьогодні
Якщо розвалиться -ми не втратим
Якщо зменшить силу армії і покращить життя власного населення - нам буде легше воювати з слабішою армією і жирним населенням.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

lapay написав:Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.

Это Украине не выгодно. Тогда снимут часть санкций с России :shock:
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1

YKK написав:В современной Украине у него тоже был странный статус- автономной республики ( в унитарном государстве).

а че там странного
у моего деда была такая книга - на ней было на двух языках написано "домовая книга"
на крымскотатарском и на русском
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:23

lapay написав:
  ЛАД написав:P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".

Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.

Поднимать экономику. Чем сильнее экономика тем больше денег на армию тем выше потери врага. Без денег любые планы и надежды на победу не больше чем хотелки. Я не вижу других вариантов. Когда враг успокоится, можно подумать о политических переговорах с ним.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 13 бер, 2019 18:26, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:25

Баблонавт написав:budivelnik, отвечу Вам свежайшей цитатой другого форумчанина:
  ЛАД написав:Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства".
Вы устарели. Вы пытаетесь натянуть концептуальную сову 18-19 века на глобус 21-го.
А далее вариативны лишь детали, но не результат.
Сьогоднішня Держава Україна робить для свого населення більше ніж робить для свого росія і менше ніж Європа

Чому вас дивує що ми вибрали шлях в Європу?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 18:27

katso написав:
  zРадио написав:Да будет тебе известно, что процент украиноязычных текстов сегодня ниже, чем был в УССР. Чтобы прививать украинский язык и литературу, нужно тратить деньги и прилагать мозги.

Також добавлю що збірник творів Шевченка видання 70-х років у мене на полці якось не стикується з популярною останнім часом тезою "За часів СРСР українську мову пригнічували" :?

Ну конечно же, "не пригнічували". Высшее образование хотя бы наполовину было на украинском, официальные бланки хотя бы наполовину были на украинском, в госучреждениях можно было официально получать услуги на украинском?

Странно, что в такой мультиязычной стране выросли люди с подходом "чо вы мне эту мову навязываете, я здесь уже 50 лет живу и не знаю ее вообще, путинвведи-насугнетают".

Ведь вроде так все хорошо было?
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

#<1 ... 819820821822823 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість