|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:08
Так то 1990 рік. Тоді вже відродження пішло на повну, а я про розвинутий соціалізм, а не про Перебудову.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:12
Козак-характерник написав: ЛАД написав:Актуальный вопрос - что делать с войной сейчас? Пока что ни от кого на ветке адекватного ответа не услышал.
Я написав, але видалили.  Провести незалежний аудит всього господарства (скільки людей, грошей, землі, підприємств) і оцінити здатність реально воювати з РФ і перемогти. Якщо ресурси дозволять розраховувати на перемогу, то йдемо на амбразуру с батянєй комбатом попереду. Якщо ресурсу не вистачить,то шукати підтримки зовні, домовлятися про фінансову і військову підтримку союзників. Якщо союзників не буде знайдено, власних сил недостатньо, то тут є 2 варіанти: 1. Битися на смерть . 2. Йти на прямі перемовини з ворогом і шукати перемир'я на вигідних умовах. Перемир'я лише. Бо без відновлення територіальної цілісності і статусу куо на 2013, ми вороги з РФ назавжди. І чекати тоді лише падіння колосу на глиняних ногах. Хоча той колос може піти на нас і далі...Тоді або втікати, або помирати в бою. Інших шляхів немає. А ви як думали? На смереку залізти і дупу не обдерти? Так не буває. В будь якому випадку тре точити шабелюку і не розслабляти булки. Можливо скоро не на форумі будемо дописи малювати, а в окопі кайфувати з рушницею. 
Спасибо! Вы первый дали полный и развёрнутый ответ на вопрос. Остальные ограничиваются лозунгами. Реален,на мой взгляд, подчёркнутый вариант со следующими уточнениями: - на финанс. поддержку рассчитывать ещё как-то можно, на военную - нет. Никто сюда не полезет, сталкиваться с РФ не хотят, вероятно, вполне оправдано - рисковать угрозой ядерной войны из-за Украины никто не хочет; - "перемир'я на вигідних умовах" очень маловероятно. Скорее всего, придётся соглашаться на не очень выгодные; - как это называть - миром или перемирием - не существенно; - на сегодня реальны дипломатические усилия и санкции. Что будет через 3-5-10 лет загадывать нет смысла. Ваши рассуждения о кесаре и "священной идее" - это из рыцарских романов. В реальной жизни работало (и то не очень) только для всяких удельных князьков, кот. знали, что поражение для них = смерти их и их семей. Ну а "святість влади кесаря і самої держави" это уже совсем что-то из средневековья. Или, если говорить о "священной войне", из ислама. "Зеленое знамя аллаха". Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства". Рассуждать о том, что ради победы и чести можно положить десятки тысяч людей, сегодня нельзя. Так рассуждали, когда гос-во отождествляли с фараоном, князем, королём, а народ - пушечное мясо, "ещё нарожают". P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:20
budivelnik написав:Але коли я бачу , що мову(релігію) використовують в ролі Троянського коня, для знищення моєї Держави - я змушений приймати міри для її захисту , навіть шляхом певних обмежень для цих речей. Але обмеження в Україні - це не тоталітаризмХочеш молитись в росіцйській церкві - молись , але не дивуйся , що створена українська Хочеш розмовляти в побуті на хінді-російській-англійській - без проблем , але вища освіта - на українській. budivelnik, отвечу Вам свежайшей цитатой другого форумчанина: ЛАД написав:Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства".
Вы устарели. Вы пытаетесь натянуть концептуальную сову 18-19 века на глобус 21-го. А далее вариативны лишь детали, но не результат.
-
Баблонавт
-
-
- Подякував: 52 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:20
ЛАД написав:P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:22
ЛАД написав:что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
Робити те що робиться останніх 5 років 1 Розбудовувати себе 2 Тягнути час , максимально віддаляючи ймовірний початок авктивних військових дій 3 Після виконання перших двох пунктів - згадати приказку Ходжі Або ішак помре, або падишах ,або я,або осел навчиться говорити... Економічний стан росії важко назвати процвітаючим Санкції змусять її або йти ва-банк як пізній совок і будучи одною з найсильніших армій світу розвалитись як держава , або зменшувати військову потугу покращуючи життя власного населення.... І в першому і в другому варіанті у нас шанси перемогти більші ніж є станом на сьогодні Якщо розвалиться -ми не втратим Якщо зменшить силу армії і покращить життя власного населення - нам буде легше воювати з слабішою армією і жирним населенням.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
lapay написав:Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.
Это Украине не выгодно. Тогда снимут часть санкций с России 
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
YKK написав:В современной Украине у него тоже был странный статус- автономной республики ( в унитарном государстве).
а че там странного у моего деда была такая книга - на ней было на двух языках написано "домовая книга" на крымскотатарском и на русском
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:23
lapay написав: ЛАД написав:P.s. Хотелось бы всё же услышать конкретный ответ на вопрос "что делать с войной сейчас?" от тех, кто считает, что только Порошенко может "спасти Родину" и "защитить от Путина".
Та нічого не робити. Лугандон слабшає з кожним роком, людей все менше, на передовій некомплект офігенний, добровольців з-за поребрика теж туди не заманиш. Програють війну на виснаження і підуть на мирову. Вже зараз дають таки посили.
Поднимать экономику. Чем сильнее экономика тем больше денег на армию тем выше потери врага. Без денег любые планы и надежды на победу не больше чем хотелки. Я не вижу других вариантов. Когда враг успокоится, можно подумать о политических переговорах с ним.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 13 бер, 2019 18:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:25
Баблонавт написав:budivelnik, отвечу Вам свежайшей цитатой другого форумчанина: ЛАД написав:Сегодня, в 21 веке "государство для людей", а не люди для государства".
Вы устарели. Вы пытаетесь натянуть концептуальную сову 18-19 века на глобус 21-го. А далее вариативны лишь детали, но не результат.
Сьогоднішня Держава Україна робить для свого населення більше ніж робить для свого росія і менше ніж Європа Чому вас дивує що ми вибрали шлях в Європу?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 13 бер, 2019 18:27
katso написав: zРадио написав:Да будет тебе известно, что процент украиноязычных текстов сегодня ниже, чем был в УССР. Чтобы прививать украинский язык и литературу, нужно тратить деньги и прилагать мозги.
Також добавлю що збірник творів Шевченка видання 70-х років у мене на полці якось не стикується з популярною останнім часом тезою "За часів СРСР українську мову пригнічували" 
Ну конечно же, "не пригнічували". Высшее образование хотя бы наполовину было на украинском, официальные бланки хотя бы наполовину были на украинском, в госучреждениях можно было официально получать услуги на украинском? Странно, что в такой мультиязычной стране выросли люди с подходом "чо вы мне эту мову навязываете, я здесь уже 50 лет живу и не знаю ее вообще, путинвведи-насугнетают". Ведь вроде так все хорошо было?
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
|