Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 16641665166616671668 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:11

ЛАД написав:
  Imp написав:
  ЛАД написав:https://focus.ua/economics/425202-kabmin-razreshil-nactogazu-snizit-cenu-na-gaz-dlya-naseleniya.html
Кто-то скажет, что это не связано со 2-м туром? :)

И, кстати, о рисках для сотрудничества с МВФ в случае прихода Зеленского. А такое решение в нарушение согласованного с МВФ не несёт рисков? Учитывая, что это долгое время служило основным препятствием для подписания меморандума и получения транша.

Так же как и зарплата военным в ООС, патрульным, вторая доза пенсионеров, полиграф руководителям оборонки. Это просто совпадение :)
Еще недели две будем наблюдать парад совпадений, в котором стройными рядами будум идти премии, льготы, выплаты, повышения зарплат, понижение тарифов. Радует только то, что за это время будет сделано больше, чем за 5 лет.

Проблема в том, что почти всё через месяц-два легко откатывается назад. :)

Радует, что поклонники Зе понимают, что он это откатит. :wink:
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:13

Imp написав:
  budivelnik написав:1 Прикольні якісь в Зеленського прихильники
а - вони чекають що Зеленський буде щось робити
б - вони думають що Зеленський буде робити те що вони чекають
в - вони навіть не пробують запитати в Зеленського що той збирається робити щоб перевірити чи можливості Зеленського співпадають з їх бажаннями
2 А що будете робити ,якщо виявиться що Зеленський по іншому думає і збирається робити зовсім не те що Ви очікуєте і це не те може бути навіть гіршим від того що робив Порошенко , і при цьому в Зеленського відмазка залізна-він Вам нічого не говорив і не обіцяв.
Прикольные тут Вы и другие, кто упрямо задает одни и те же вопросы, на которые Зеленский уже отвечал в своих интервью. Вы столько времени потратили на это погугайничество, что уже могли пересмотреть всего его последние интервью и получить ответы на все ваши вопросы, еще и на подремать время сэкономили бы и себе и другим.
Поймите, Ваше не знание его ответов на эти вопросы НЕ РАВНО отсутствию этих ответов в открытом доступе. Пойдите и найдите.
Давайте не натягувати сову на глобус...
Якщо Ви десь бачили конкретні відповіді- хто заважає тут запостити на них ссилки?
Якщо ж відповіді
Ми будемо думати
Проведемо референдум
Розженемо ДФС
Попросимо Путіна
Змусимо Трампа

і так далі...
То інтелектуальний рівень тих хто вважає подібні відмазки відповідями - навіть нижчий ніж я припускав...
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 03 кві, 2019 17:18, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:13

Козак-характерник написав:
  katso написав:
Кому державный муж "ізволь співати солов'їною"? Людям говорящим по-русски вокруг?

Неплохо бы уже определиться кто для кого создан - государство для людей или люди для государства?

Для того треба мати план побудови держави. Яку державу ми будуємо? Я вже писав про то раніше. Є різні моделі держав. Якщо мета - побудова національної держави (а я прихильник цього), то треба діяти відповідно.

Давайте подіскутуємо. Зможете навести приклад хочаб одної успішної національної держави? :roll:

Якщо мета будувати глобалістичну державу, в якій лише комфортне місце для проживання, без усілякої ідеї, то це вже інший план потрібний. Я вважаю, що кожна нація має свою Богом дану землю, як написано а програмі "Свободи". Ця земля виборана нам життям, кров'ю, потом попередніх поколінь. Я хочу, щоб тут, саме на цій землі, була наша мова, наші традиції, все наше, а не мультикультурний винигрет. Хоча це мабуть ідеалістичні погляди. Глобалізація наступає.

Без сумнівів, майбутнє за глобалізацією... Усі ці ідеї "сам на своєї землі" в житті на Земному шарі вже застарілі - подивться який мобільний світ навколо! Подивиться як літають літакі по світу - https://www.flightradar24.com/ - іх же ж мільйони... В мене є знайомі що мають бізнес в одної країні живуть в іншої, змішані шлюби, кольорові діти... Яка така "Богом дана земля" - це ж 17 століття :oops:

Але чомусь та ж Британія брекзітнула, бо свої шкурні інтереси дорожче за голобальні наднаціональні інтереси. Земля і вода - ось справжнє багатство кожної нації.

Можу помилитися, але здається що Британія брекзітнула суто з меркантильних питань вважаючі що вона "годує ЄС" :roll: Жодного націонализму - тільки гроші :lol:
Востаннє редагувалось katso в Сер 03 кві, 2019 17:14, всього редагувалось 1 раз.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:14

:roll:
  YKK написав:В таком случае, я лучше поменяю страну.

Світ відкритий. Риба шукає де глибше, а людина де... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:20

katso написав:Давайте подіскутуємо. Зможете навести приклад хочаб одної успішної національної держави? :roll:

Дискусія про смаки, вона зазвичай, не призводить до зміни смаків. :P Це моя суб'єктивна думка, моя мрія, так би мовити. Уявлення про ідеальне. Але перед тим, шоб щось будувати, треба про те помріяти, уявити до чого прагнемо. Так звана ідея - не матеріальна квінтесенція нашого руху. Куди? Навіщо? З якою метою.

Приклад: Японія. Південна Корея, частково Польща.

katso написав:
Можу помилитися, але здається що Британія брекзітнула суто з меркантильних питань вважаючі що вона "годує ЄС" :roll: Жодного націонализму - тільки гроші :lol:

Скоріше зрозуміли, що в своїй хаті і своя сила, і своя правда! І гроші, звісно свої. :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 03 кві, 2019 17:22, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:21

YKK
Знать гос. язык всё-таки обязан. Такое требование предъявляется практически во всех странах при предоставлении гражданства.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 кві, 2019 17:22, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5341 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:22

ЛАД написав:Знать украинский обязан каждый гражданин.

Да, а это хорошо или плохо? То что "знать" - точно хорошо (я знаю :lol: ) а то что "обязан"? Почему обязан? Так уж исторически сложилось что в стране миллионы людей разговаривают на разных языках :? - давайте разберем исторические примеры - вот интересно, обязаны ли жители Монреаля владеть английским, а Женевы - немецким? :roll:
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:22

budivelnik написав:2 А що будете робити ,якщо виявиться що Зеленський по іншому думає і збирається робити зовсім не те що Ви очікуєте і це не те може бути навіть гіршим від того що робив Порошенко , і при цьому в Зеленського відмазка залізна-він Вам нічого не говорив і не обіцяв.

приведу пример
жених говорит:
я куплю дом, буду дома тебе помогать и тд
проходит пять лет
жена этого ничего не видела, а видела только то что муж гуляет пьет денег в семью не несет

и тут появляется любовник!
который ничего не обещает

как бы поступила жена?
4e4ensxe

Подякував: 65 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:23

...коротеньке відео, про "немає досвіду".... - але дивіться до кінця!(там всього-навсього 2хв)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 кві, 2019 17:24

Sommer написав:
  ЛАД написав:
  Imp написав:Еще недели две будем наблюдать парад совпадений, в котором стройными рядами будум идти премии, льготы, выплаты, повышения зарплат, понижение тарифов. Радует только то, что за это время будет сделано больше, чем за 5 лет.

Проблема в том, что почти всё через месяц-два легко откатывается назад. :)

Радует, что поклонники Зе понимают, что он это откатит. :wink:

Давайте детские ужимки в виде стрелок оставим где-то за пределами этой темы. Не превращайте единственную тему где можно поговорить на политическую тему в 5-Б.
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 16641665166616671668 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти