Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 22212222222322242225 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:33

budivelnik написав:
  freeze написав:
budivelnik написав:Але Ви забороняєте мені( в кращому випадку - не рекомендуєте) називати Зеленського наркоманом без розшифрованих в акредитовані лабораторії аналізів... і при цьому називаєте Порошенка злодієм...
Вас не мучить роздвоєння
ПС
При цьому
Якщо Зеленський аналізів так і не здасть і дебатів так і не проведе...
То ні Вам ,ні будь-кому іншому не вдасться цьому ... щось предявити-він Вам нічого не обіцяв, а раз так то і претензій у Вас до нього жодних.
Никакого раздвоения нет.
Человек любой скорее всего не наркоман.
Но на любого высокопоставленного чиновника, имеющего отношение к денежным потокам можно в нашей стране открыть уголовное дело и довести до суда, спросите у Луценко, Тимошенко и других.
От тільки не треба сову на глобус
1 Є презумпція невиновності
По якій
а - людина має право не свідчити проти себе
б - людина не вважається винуватою ,поки інше не буде доведено судом
2 Є 200 000 чиновників офіційно і 346 000 інєкційних наркоманів офіційно
По чиновникам - Ви не можете стверджувати що всі вони злодії і цього не стверджують навіть не залежні організації
По наркоманам - незалежні організації заявляють про 1-1,2 млн наркозалежних...

Висновок
Наркоманів в Україні в десятки разів більше ніж чиновників які можуть бути хабарниками...
Питання для людини яка має
а - зачатки логіки
б - зачатки обєктивності
Може не варто в найвищщі чиновники пускати людину ймовірність наркоманії якої на порядки перевищує ймовірність того що чиновник краде?

ну не знаю. Как по мне, то в чиновники хороших людей нельзя пускать--ворами, наркоманами станут. Я думаю надо сразу из тюрем и нарко-псих-диспансеров набирать чиновников :lol: :lol: :lol: Если не можем чинушу в тюрьму, то хоть можно тогда чинушу из тюрьмы назначать---по законам математики и вашей логике в стране преступников станет меньше на количество чиновников :lol:
минус 200 000 преступников--это будет перемога
Востаннє редагувалось baran в Нед 14 кві, 2019 23:37, всього редагувалось 2 разів.
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:33

Кармелюк написав:Не будьте тупими «хохлами»,будьте українцями!

Мы такие и есть! Поэтому против Порошенка!
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:36

Кармелюк написав:Як бачите товаришів арештували майже одночасно. Правий був дід, коли казав своєму другові – «не падайте в панику, когда то и за нас вспомнят». І згадали – Трохима посадили на 8 років, а мого діда розстріляли.
Тому не будьте такі наївні! Вас жорстко розводять! І коли вони переможуть вони вам все згадають!
Невже ви не бачите як вони вже потирають руки в передчутті скорої розправи!
Не будьте тупими «хохлами»,будьте українцями!

Ни о чём.
Мой дед пятнадцать лет провел в концлагерях Магаданской области, через год после освобождения умер от болезней.
И у нас вся семья за Зеленского. Теща 80 лет, из глубинного житомирского села родом, ходила в 2004 году в оранжевом шарфике и люто ненавидела Януковича за Зеленского.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:37

stas_rst

Хороший анекдот, в тему.

Если чё, буду голосовать за По.
Обсуждение здесь предлагаю не проводить, от слова СОВСЕМ.

В Контексте:
в случае победы Зе (вероятно, но не гарантировано) будут горки, гусарам следует держать кэш и проверенные связи, старшему поколению полезнее иметь зелень и не в банках. Беня голоден и беспределен. Не исключаю бОльшую динамику на нале, чем на МБ.

Приват могут положить раньше, чем Беня его отсудит. В нете давно идёт вброс, ориентированный на простаков. Но стало оленей может затоптать самых продвинутых зоологов. По уму, Бене лучше ограничиться отступными, но ИВК безграничен - это и его достоинство и его же недостаток.

Хуже, если Зе начнет умничать с Беней.

Я по старости лет залез в товар/зелень и сосредоточился на работе по профилю (я ж не валютчик).

Пы.Сы. Когда то светлой памяти ДС меня за подобное в баньку отправил. Как его не хватает...
Я бы вообще перестал писать, если бы можно было его вернуть.
В полезных ссылках у меня до сих пор есть выборка его сообщений. Рука не поднимается удалить.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:38

budivelnik написав:Тепер залишається ту саму презумпцію невинуватості примінити до ОборонПрому і інших гидотах,які судом не розглядались ,винуватість Порошенка не доводилась...але чомусь
Зеленський не наркоман - а Порошенко апріорі винен

Чому роздвоєння одного і того ж правила?

А я знаю, почему Порошенко не были предъявлены обвинения в незаконном обогащении, пока действовала соответствующая норма УК?

Он с 1998-го чиновник, который нажил миллиарды именно в период госслужбы. И это не рейтинг Форбс, это официальная история его деклараций!

Вина доказана, просто не проведены криминально-процессуальные формальности! Почему не проведены - ты сам знаешь, но предпочитаешь считать всех вокруг дураками.

Я думал, что результаты первого тура должны уже стать уроком - вокруг не дураки! И тем не менее есть еще те, кто этого не осознал, не смирился и продолжает отсвечивать...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:40

budivelnik написав:Може не варто в найвищщі чиновники пускати людину ймовірність наркоманії якої на порядки перевищує ймовірність того що чиновник краде?

Порошенко лично на камеру заявил, что у него дословно нет ни одного доказательства наркомании Зеленского, ни одного.

А пускать кого то во власть или нет решают избиратели на выборах.
Порошенко плохо работал, так показало подавляющее большинство избирателей, судя по первому туру.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:41

Re: Політичні дискусії

и экономия денег налогоплательщиков:на тюрьмы меньше денег надо
baran

Подякував: 94 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:44

За віртуального президента.
Хто ж монтував ролік? Та то всьо москалі))

baran написав:и экономия денег налогоплательщиков:на тюрьмы меньше денег надо

Зображення
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:45

baran написав:
  budivelnik написав:
  freeze написав:Никакого раздвоения нет.
Человек любой скорее всего не наркоман.
Но на любого высокопоставленного чиновника, имеющего отношение к денежным потокам можно в нашей стране открыть уголовное дело и довести до суда, спросите у Луценко, Тимошенко и других.
От тільки не треба сову на глобус
1 Є презумпція невиновності
По якій
а - людина має право не свідчити проти себе
б - людина не вважається винуватою ,поки інше не буде доведено судом
2 Є 200 000 чиновників офіційно і 346 000 інєкційних наркоманів офіційно
По чиновникам - Ви не можете стверджувати що всі вони злодії і цього не стверджують навіть не залежні організації
По наркоманам - незалежні організації заявляють про 1-1,2 млн наркозалежних...

Висновок
Наркоманів в Україні в десятки разів більше ніж чиновників які можуть бути хабарниками...
Питання для людини яка має
а - зачатки логіки
б - зачатки обєктивності
Може не варто в найвищщі чиновники пускати людину ймовірність наркоманії якої на порядки перевищує ймовірність того що чиновник краде?
ну не знаю. Как по мне, то в чиновники хороших людей нельзя пускать--ворами, наркоманами станут. Я думаю надо сразу из тюрем и нарко-псих-диспансеров набирать чиновников :lol: :lol: :lol: Если не можем чинушу в тюрьму, то хоть можно тогда чинушу из тюрьмы назначать---по законам математики и вашей логике в стране преступников станет меньше на количество чиновников :lol:
Як для симпатика Зеленського-Ваш алгоритм ще на порядок кращий від алгоритмів кумира типу
закінчити війну - перестати стріляти
вивести російські війська - попросити путіна
розігнати мінську групу-збільшити нормандський формат...

Але при цьому алгоритми хоч і мають право на життя-проте не життєздатні...
Я ж пропоную трошки по іншому
Якщо є підозра - створити умови , щоб не треба було підозрювати і легко можна було перевірити
Щоб не було у владі наркозалежних - Закон ,який зобовязує всіх чиновників ТОП-1000 , раз в місяць здавати волося на аналіз обовязково....
Щоб не крали - Угода між чиновником ТОП-1000 і Державою , що під час займання державної посади всі збільшення статків його і членів його сімї включаючи діти-батьки - перераховуються до Держбюджету чиновником самостійно.
У випадку знаходження сум перевищення більше ніж на 1 млн - за кожних 1000 мінімальних зарплат=1 рік увязнення.

Але поки такого не має
То ви не маєте права звинувачувати Порошенка в крадіжках , точно так само як я не маю права звинувачувати Зеленського в наркоманії...

При цьому
Вам більше ніж мені потрібно щоб Зеленський був криштально чистий..
Бо вибирати брудного дурня, замість брудного розумного - можуть тільки повні неадеквати
ПС
Як на мене не завжди чистий нуль кращий від брудного фахівця - але якраз ця теза - це тема дебатів нуля і фахівця
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 кві, 2019 23:48

Re: Політичні дискусії

Первая отставка в АП. Но не последняя.
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.