|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 14 тра, 2019 22:40
Пробежался по форуму за последние дни - и не определился... Нужна сумма гривен (скорее - большая). Есть три дня - среда, четверг и пятница до 16. Когда менять? Тремя частями? Или тянуть до обеда пятницы?
-
Vivat
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 тра, 2019 22:40
hamster bear написав: yama написав:P.S. і я б не дивився на фундаментальні штуки політику експорти імпорти МВФ ЗВР облігації нерези і так далі ... заднім числом можна буде пояснити рух в будь-який бік , для цього знайдуться фундаментальні факти.
Епічна заява. Ви сміливо звужуєте ситуацію на валютному ринку, який насправді визначається багатьма макроекономічними чинниками і в т.ч. поведінкою основних гравців та регулятора, до гри у покер, де ваше завдання визначити поточний блеф тих, "хто хоче задешево купити ваші долари, а потім задорого вам продати". Ви ніколи не думали, що там все трохи складніше? І може не варто ігнорувати фундаментальні штуки тільки тому, що вони вам не зовсім зрозумілі або заважають вашій "моделі валютного ринку"?
А чому б не ігнорувати згідно бритви Оккама  . Насправді це не моя думка, а думка Демуры  Але оскільки вона мені імпонує ( подобається)я її вирішив донести до шановної публіки. Дядько Степан пропонує додати туди ще Еліота , а от кінець тренду чи початок (крайня точка чи ні) визначати за співвідношенням биків до ведмедів . Вельмишановні прогнозисти використовуючи купу макроекономічних факторів дуже часто помиляються із своїми прогнозами. Навіть зараз немає жодних макроекономічних факторів падіння курсу ... ми що металу більше продавати стали чи пшениці чи може ще щось  ? повторюсь Биків зараз критична більшість , так от поки ці бики не стануть ведмедями будем падати  P.S. между делом о покере, пара тройка крупных мировых финансовых компаний договорившись могут запроста обвалить экономику Украины на раз два, так что предположение о покере вполне себе правдоподобно, только мы не игроки а фишки 
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 тра, 2019 22:51
Vivat написав:Пробежался по форуму за последние дни - и не определился... Нужна сумма гривен (скорее - большая). Есть три дня - среда, четверг и пятница до 16. Когда менять? Тремя частями? Или тянуть до обеда пятницы?
Подождите, пошел небольшой отскок на МБ, завтра могут застучать копытца.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 тра, 2019 22:53
vovan_prm написав: yama написав:розвороту не буде, доти , доки 80% не буде впевнена у подальшому падінні курсу ...
аналитики смогут постфактум объяснить любое движение в любом направлении. Как выше уже писал кто-то из форумчан
спасибо за поддержку 
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 тра, 2019 23:01
komant733 написав:А все ржали с " зебры", он точно сказал что нужно тарить биток всю весну...цена удвоится.....как минимум...его слова....
неудобно торговать биткоином , я вроде бы не очень ленивый и не супер тупой , но даже вывод купленных онлайн на депозит денег из приват банка меня блин немного напряг сегодня ,я мучил консультанта онлайн и таки не домучил. А с биткоином столько блин переменных и факторов комиссий бирж , проще говоря столько гемороя с выводом что ну его нафиг . Электричество в нужный момент пропадет или биржа с выгодной комиссией ляжет и усе ... ИМХО
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 тра, 2019 23:06
greenozon написав: Долярчик написав:... банк агресора(Сбер) взагалі опупів - віддає доляри пА 26,25
а банк ЛЬвів продає Єуро дешевше ніж онлайн обмін валют!
дык у него европейский собственник завалил его евро под всякие гранты ( типа помощь женщинам бизнесмена в Украине и прочая туфта)
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 15 тра, 2019 00:24
Завтра скорее вверх я думаю. Прогноз на ближайшее - 26,50 на межбанке///
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 тра, 2019 10:20
Что хочу сказать, из моих наблюдений Всё таки работает эффект толпы на курсе бакса, как здесь на днях и обсуждалось ) Когда позавчера все говорили что вот вот пробъем 26, а другие сетовали, что откупились по 26,8 вчера рванули вверх До обеда белки стояли, в районе обеда поднялись вверх, а сегодня с самого утра добавили 13 копеек, посмотрим что будет вечером ) Думай.....ТЕ 
-
Igor3777
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 тра, 2019 10:34
Коллеги, кто может подсказать в какой валюте платили советским труженикам за рубежом? Имеется в виду период 70-х начала 80-х. В тех же Польше, Болгарии, ГДР, и Монголии, Капучии, Сомали.
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-
-