Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
zРадио написав:Если раньше человек-представитель нацменьшинства не знающий украинский, но знающий свой родной, спокойно мог работать в супермаркете - в зале, или на кассе (что не предполагает активного общения с клиентами), то после принятия закона во избежание штрафов и репутационного ущерба супермаркет его просто не наймет.
Активна робоча лексика касирів слів 20 і то суржиком. В залі АТБ я постійно спостерігаю бригаду глухонімих.
budivelnik написав:То розпуск Парламенту Зеленським більше допоможе Порошенку.
Я абсолютно уверен, что избираемый в июле парламент будет переходным, примут новое избирательное законодательство, помаются в неразберихе, потом скажут, что в том, что парламент ничего не может сделать виноваты мажоритарщики, слуга народа выходит из коалиции и вперёд новые выборы. Вон в Испании за последние четыре года аж были три раза парламентские выборы. Как только в парламенте не могут договориться по какому-то важному вопросу, сразу распускаются и на новые выборы, своеобразный референдум происходит.
Я також притримуюсь думки що новообраний Парламент довго не пропрацює.... Але при цьому , сподіваюсь що закінчення роботи Парламенту співпаде з закінченням епохи Зеленського...
Але добре, що цю нечисть тримають тут на форумi в цiй темi-резервацii, щоб не засирали iншi теми. /c/ viewtopic.php?p=4690139#p4690139
flyman написав:знову нiчний шабаш украiнофобiв та зрадофiлiв. Але добре, що цю нечисть тримають тут на форумi в цiй темi-резервацii, щоб не засирали iншi теми.
не всiх, а лише 2 категорii: украiнофобiв та зрадофiлiв
бачу, читати ти навчився украiнcькою, але не розумiти
zРадио написав:Если раньше человек-представитель нацменьшинства не знающий украинский, но знающий свой родной, спокойно мог работать в супермаркете - в зале, или на кассе (что не предполагает активного общения с клиентами), то после принятия закона во избежание штрафов и репутационного ущерба супермаркет его просто не наймет.
Активна робоча лексика касирів слів 20 і то суржиком. В залі АТБ я постійно спостерігаю бригаду глухонімих.
На відео - пан зРадіо??? _'_'__ Русифікація Криму: виявляється, Крим є батьківщиною балалаєчників
flyman написав:бачу, читати ти навчився украiнcькою, але не розумiти
Я в мае ради интереса повторил вслед за сыном ЗНО по украинскому, чисто для себя, проверили - 180 баллов, и это без подготовки ))) Думаю, многие, если не большинство обсуждающие здесь языковые вопросы, не получат по ЗНО по украинскому 180 баллов.
Я в мае ради интереса повторил вслед за сыном ЗНО по украинскому, чисто для себя, проверили - 180 баллов, и это без подготовки ))) Думаю, многие, если не большинство обсуждающие здесь языковые вопросы, не получат по ЗНО по украинскому 180 баллов.
значить, прогалини в логiчному мисленнi
)) Золотая медаль в школе, именная стипендия Совмина в университете, кандидат наук, а чем может похвастаться человек с логическим мышлением? огласите свои достижения