Одна з головних проблем старих автомобілів — іржа, яка з часом робить кузов дірявим.
Дивися повний текст Названо автомобілі, які з часом не іржавіють.
|
|
Названо автомобілі, які з часом не іржавіютьПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Названо автомобілі, які з часом не іржавіють.
В мене Форд Мондео 2004 р.в. Авто з 2016 року їздить по Україні, за минулу зиму поержавіло все що могло і не могло.
Можу вказати антирейтинг:
- Китайський автопром; - будь-який вдарений та відреставрований автомобіль; - Автопроми пост СРСР; - Японський автопром; - Американський автопром; - Корейський автопром; - Опель; - Французький автомпром; - ВАГ; - Німецький автопром. Все це вказую з особистого досвіду. Дослідженяння виконувалося на понад ніж 10 000 автомобілів, які були офіційно завезені та придбані в Україні з 2008р. Що до японського автопрому - то у пятирічних автомобілів, які не були ударені, наскрізну іржу можна побачити тільки у Шкоди Суперб (2008р.в.) та Тойоти Короли (2010р.в.). Відчизняний автопром стільки не проїжджає. Через 2-3 роки його вже можна викидати. Тому я не бачив жодного авто, виробництва заводів пост СРСР, який би прожив хоча б 4 роки з нашими умовами експлуатації. Але навіть 2-3 роки достатньо для появи вздуття фарби. На китайському автопромі - через рік вздувається фарба, і через 3, якщо не ремонтувати - можлива наскрізна корозія. Але ми їх ремонтували регулярно. Але, найбільшою неочікуваністтю була наскрізна корозія тойот королл. Причому даху автомобіля. Потім переглядали фото - на 3-х роках з*явився скол від камінця - на 5-ти - дірка. Для порівняння на Октавіях та Гольфах - на 3-х роках з*явився скол - на 10-ти роках - залишився скол, навіть сліду іржі немає, але у цих автомобілів постійні проблеми з фарбою арок задніх коліс. У Фордів постійні проблеми з днищем авто. Все, що нижче ручки дверей - ржавіє через років 5, через років 10 - можлива наскрізна корозія.
Хто цей список складав Форд мондео до 2010 року так ржавіє, що вухо прикладаєш до машини і чути
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||