Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
з 1 грудня 2019 року в дію вступає оновлений ДБН “Житлові будинки. Основні положення”, яким: - дозволено проектувати кухні-ніші та кухні-вітальні у всіх квартирах; - підвищено вимоги до енергоефективності житла, їх інклюзивності та доступності; - регламентовано обов’язкові ліфти від 4-го поверху; - виключена застаріла вимога проектувати радіоточки у кожній квартирі; - дозволено вбудовувати у нові житлові будинки громадські заклади вище 3-го поверху та місткістю до 250 місць.
100 равшанов и 150 китайчегов приходят вечером в хостел в жилом доме. С работы на строительстве "Тетрис-10" и "Бусов Хилл -3". Всё законно.
airmax78 написав:Нет. Когда начнется кризис, всеми овладеют мысли о том, что все пропало
Это Вы о себе? Не купите? Если обо мне, то напомню, в 2014-2015 был не мировой кризис, а локальный ППЦ с войной и девальвацией
Очевидно, что нужно было брать. Зря вы тогда не купили. Козацкий, куча комплексов от Интергала, всякие там Нивки парки, L-квартал, да было десятка два подходящих под ваше требования.
Сегодня все в разы дороже, поезд ушел, песенка спета.
airmax78 написав:Нет. Когда начнется кризис, всеми овладеют мысли о том, что все пропало
Это Вы о себе? Не купите? Если обо мне, то напомню, в 2014-2015 был не мировой кризис, а локальный ППЦ с войной и девальвацией
Очевидно, что нужно было брать. Зря вы тогда не купили. Козацкий, куча комплексов от Интергала, всякие там Нивки парки, L-квартал, да было десятка два подходящих под ваше требования.
Воно то й хоть і дорожче, але й покупців нема, попит вже по таким цінам відсутній. Спробуйте, заради експерименту виставити свою квартиру на продаж по ринковій ціні-тоді і побачите скільки вона насправді коштує.
Serg-ik написав:Это Вы о себе? Не купите? Если обо мне, то напомню, в 2014-2015 был не мировой кризис, а локальный ППЦ с войной и девальвацией
вони збудовані, здані? заходи і живи?
Да, люди уже зашли и живут. Но только те, которые не зас@ли и отнесли свою катлету в 2015-16 годах в ОП.
Если честно, то считаю покупку недвижимости в Киеве в 2015-2017 годах самым удачным решением, если не в жизни, то за десятилетку точно.
Каждый день присыпаюсь с мыслью благодарности - за возможность и что эту возможность мы не упустили.
investorkiev написав: Очевидно, что нужно было брать. Зря вы тогда не купили. Козацкий, куча комплексов от Интергала, всякие там Нивки парки, L-квартал, да было десятка два подходящих под ваше требования.
вони збудовані, здані? заходи і живи?
Да, люди уже зашли и живут. Но только те, которые не зас@ли и отнесли свою катлету в 2015-16 годах в ОП.
Если честно, то считаю покупку недвижимости в Киеве в 2015-2017 годах самым удачным решением, если не в жизни, то за десятилетку точно.
Каждый день присыпаюсь с мыслью благодарности - за возможность и что эту возможность мы не упустили.
Теперь четко видно кто весь в белом.
так і я умний, вложився в 2015 в оКРЖН. Аналитег-фінансовий гуру!!!! а вот Кубіву і Гонтарєвій ганьба, як і їх босу.
Serg-ik написав:[quote="4735455:airmax78"]Нет. Когда начнется кризис, всеми овладеют мысли о том, что все пропало
вони збудовані, здані? заходи і живи?[/quote]Л квартал по 20 тыщ грн. за метр при курсе 28 пару лет как сдан и прекрасен...
Припущення в моделі: СередньоРічна інфляція, грн 10% СередньоРічна інфляція, дол 2% СередньоРічна девальвація, грн до дол 8% курс грн/дол рік 1 (перший) 27 Occupancy rate 90% Операционные расходы 5% Страхование 0.25% Налоги собственника 0% (хоча по закону 19.5%) Капитальный ремонт, дол на метр 200 ( в кінці десятого року — 6 місяців)