Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 53885389539053915392 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:12

shapo написав:
  zРадио написав:shapo

Хм, у меня и эта ссылка не открывается. Хотел бы прочитать всю статью перед тем, как прокомментирую

Попробуйте браузер google chrome или могу привести ее полностью если позволят

Увы, не открывается нигде. Видимо, сама ссылка битая (что часто бывает про транслитерации URL-ов). Если несложно, киньте весь текст - сюда, или в личку
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:13

Аlександр написав:
  Козак-характерник написав:Якщо щось не так зрозумів, то поправте.

Козак-характерник написав:Я не дарма Вас раніше запитала, Ви вважаєте себе українцем?

Це що було? Майбутня пластична зрада в провiдних клiнiках Ізраїля :roll:
Але ж жiнки там також служать 8)

Куме, Вам би кумом працювати. :P Ловите мене на орфографічних помилках.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:16

shapo написав:
  Козак-характерник написав:П.С. Питання провокаційне: в разі гіпотетичної війни між Україною і Ізраїлем на чиєму боці будете? Просто в мене склалося враження, що Ви все ж орієнтуєтеся душею на інтереси своєї етнічної нації, переймаєтеся душею тим, що там відбувається. :P Я не дарма Вас раніше запитав, Ви вважаєте себе українцем? Ви відповіли, що етнічно ні, але громадянин України. Тут і спливає така відмінність, що громадянство - це лише правовий зв'язок з державною, а душею можна вболівати за інше. Ось чому я і виступаю саме за національний тип держави, а не глобалістичний. Тобто своє завжди своє. Якщо щось не так зрозумів, то поправте.

Зачем приводить какие-то гипотетические случаи если уже 6й год идет невнятная война с Россией и все русские жители Украины до сих пор не перебежали на сторону врага предав Украину?

Тілом то можна бути тут, а душею там. :P Але Вас я зрозумів. Дякую за чесні відповіді. Цікава розмова відбулася.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:17

shapo написав:
  andrijk777 написав:Так як «перепись Дубилета» занижувала кількість населення можна припустити, що реальна кількість населення десь від 38 до 40 мільйонів.

Да не скромничайте, 52 млн и ни на одного меньше.

http://ukrstat.gov.ua/operativ/operativ ... 119_u.html
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:28

Козак-характерник написав:
  shapo написав: Зачем приводить какие-то гипотетические случаи если уже 6й год идет невнятная война с Россией и все русские жители Украины до сих пор не перебежали на сторону врага предав Украину?

Тілом то можна бути тут, а душею там. :P Але Вас я зрозумів. Дякую за чесні відповіді. Цікава розмова відбулася.

Какое тело,какая душа если все зависит от человека который живет в конкретном государстве и принимает решения сам как к нему относиться?
Что, в России нет людей осуждающих аннексию Крыма и агрессию на Донбассе?
Или в Израиле нет вполне еврейских граждан радующихся палестинским терактам в результате которых калечат и убивают их этнических собратьев?
Есть секта Нетурей Карта в Иерусалиме которая вообще мечтает чтобы Израиль перестал существовать.
А Валентина Матвиенко из Шепетовки, нынешний Председатель Совета Федерации России уже предала Россию?
А отец у убитого главы ДНР Захарченко не был украинцем?
Ваши мечты про мононациональную Украину это воздушные замки. Благодаря Гитлеру и собственной политике Польша послевоенные годы была моноэтническим государством. Но сейчас сестра будивельника с десятками тысяч других граждан Украины восстанавливает там украинскую диаспору, правда, совсем не ту которую изгнали в 1946г
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:29

andrijk777 написав:
  shapo написав:
  andrijk777 написав:Так як «перепись Дубилета» занижувала кількість населення можна припустити, що реальна кількість населення десь від 38 до 40 мільйонів.

Да не скромничайте, 52 млн и ни на одного меньше.

http://ukrstat.gov.ua/operativ/operativ ... 119_u.html

И как они их сосчитали если не секрет если выехавшие надолго или навсегда не сдали украинский паспорт или вообще не выписались?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:32

shapo написав:В Украине после 1991г их подняли на щит т.к. нужно создавать новую мифологию для нового государства, и здесь ни объективности, ни истины не будет, только конъюнктура.
А що там в ізраїлі?
З часів Христа починають родовід нових героїв для держави , чи все таки з 1949????
То чому євреям можна - а українцям зась?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:37

Козак-характерник написав:
  Аlександр написав:
  Козак-характерник написав:Якщо щось не так зрозумів, то поправте.

Козак-характерник написав:Я не дарма Вас раніше запитала, Ви вважаєте себе українцем?

Це що було? Майбутня пластична зрада в провiдних клiнiках Ізраїля :roll:
Але ж жiнки там також служать 8)

Куме, Вам би кумом працювати. :P Ловите мене на орфографічних помилках.

Тобто, хо сказати, що досить мову не вивчив :?
Хоча, один budivelnik тiльки тебе бачив. Злякався, та й додав в iгнор.
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:39

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Но сейчас сестра будивельника с десятками тысяч других граждан Украины восстанавливает там украинскую диаспору, правда, совсем не ту которую изгнали в 1946г
Це брехня
Дід будівельника і його сестри ( по татові) народився і жив до 1945 в тих місцях де сьогодні проживає сестра.
Враховуючи глобалізацію(розмивання державних кордонів) то збільшення українців на бувших українських(по суті і демографії) землях - збільшує ареал розповсюдження українців.
Як на мене - це добре
Чим більше буде людей які інтендифікують себе як українці на Кубані чи під Смоленськом, в Перемишлі чи Жешові - тим більший життєвий простір українців...
євреї роблять те саме, просто їх мало, а тому вони й заледве зібрали 8 млн з яких 2 млн араби в ізраїлі..
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2020 22:43

shapo написав:Ваши мечты про мононациональную Украину это воздушные замки. Благодаря Гитлеру и собственной политике Польша послевоенные годы была моноэтническим государством. Но сейчас сестра будивельника с десятками тысяч других граждан Украины восстанавливает там украинскую диаспору

Ви не правильно зрозуміли мою позицію. Я не виступаю за моноетнічну державу. Я розумію, що це не можливо. Я виступаю за те, щоб держава Україна захищала саме українців: політичні, економічні інтереси, мову, традиції, саме на державному рівні. Українець це не той хто є ним по крові, хоча й цей фактор не можна заперечувати, а той хто вважає себе українцем. Це все не заперечує існування інших національностей і культур, їх гармонійне співіснування. Це територіально - духовна спільнота, як велика родина, де всі один одному брат і сестра. В мене християнське розуміння цього процесу. Розумію, що це досить ідеалістичні погляди, але це особисто моє бачення на розвиток України. Я прекрасно розумію, що можливі інши бачення на розбудову держави. Тільки крім мого бачення, я не почув тут цих альтернатив. В чому ж вона національна ідея України? Може ви скажете своє бачення? :P
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 53885389539053915392 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей