|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 бер, 2020 18:49
Рыба-сом написав: flyman написав:Автопром при дармовому бензині, може дати добрий ріст. А от Тесли та Маски, хз. Тут ще може бути, що при менших бюджетах будуть більше аутсорсити. Навряд чи прогери з фінсектора складуть конкуренцію, це як би те саме, що лікарі проктологи підуть в зуботехніки. П.С. Ну і таки склепи електроніки відкриті.
Без образ, але з такими постійними лосями в БС я на Вашому місці не переоцінював свої здатності до прогнозування 
Економікс учить, що не перформанс в минулому, нічого не означає в майбутньому. Так що не тре лосів екстраполювати. Ну да в 2013 очікував девал на 30%, тому тримав валюту з такого розрахунку. А що Охріменко, чи Нейман, Квестор, чи А.Смітченко прогнозували 3х девал, війну та вивід з ринку 1/3 банків?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 15 бер, 2020 18:57
flyman написав:А що не то? Відволікання на вірус економічних пиоблем. Мовляв це вірус, а не керманичі та фінансові еліти намутили.
Ну не знаю. Якось це виглядає, як з танка стріляти по мусі. Ха, прикольно вийшло  Якщо через 2 тижні не почнуть робити послаблення, а судячи з того, шо все тільки в Європі починається, то не почнуть. То я навіть і не знаю... Ніколи такого в світі, як зараз відбувається не було. Не вірю, що через вірус, не вірю, що це для того щоб пар спустити. Можливо, якщо розказати правду, то буде така "жесть", що краще казати про вірус?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 19:02
airmax78 написав:Когда Влад говорил, что вкладываться в котлованы - самоубийство - кто ж мог знать, что события примут такой оборот?
Та да, скоро котлованы будут выдавать вообще бесплатно, еще и несколько ведер извести вывалят в качестве бонуса.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 19:13
airmax78 написав:Когда Влад говорил, что вкладываться в котлованы - самоубийство - кто ж мог знать, что события примут такой оборот?
А почему бы их не достроить на текущем кеше, если себестоимость упадёт? Сага все
-
CRUSADER
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2020 19:22
Как все кардинально изменилось за несчастные 2 недели. 2 недели назад Круша 65К и нет смысла продавать - ибо несется золотыми яйками. А сегодня, думаю, выйти по 40кету было бы за счастье. Но форточка возможностей захлопнулась. Как пишет Влад: "таких цен больше не будет никогда".
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 19:22
flyman написав: Frant написав: shosho написав:Вот вы мне скажите, как квартира в Киеве может стоить как квартира в Нью-Йорке? У нас ужасная инфраструктура, маленькие зарплаты, недалекий народ. Все люди, у которых появились хоть какие-то деньги - бегут покупать недвижимость, других инструментов инвестирования просто нет. Это пузырь. 1к квартира в Киеве не может стоить больше $15-20к
Нарот недалекий, факт. Нарот навіть не може зрозуміти,що собівартість будівництва в економ-сегменті 1 м2 400-500 Дол, не менша. При цінах 15 тис дол за 1к квартиру - жодних будівельних робіт не буде вестись. Ех нарот-нарот, суцільна зеКоманда....
Франт, ти що забув про гастінки на Лісовій були по 15куе, а КМБ за 16куе продавав новобудову 30м2+- зі скидкою на околиці Новобілич ще кілька років тому.
Гостінки в Києві біля метро Лісова за 15 000 були в 2003 чи 2004 році. Навіть в 2018 вони коштували не менше 22 000 дол. Ціни Ірпенів, Біличів та інших Зачепилівок мене ніколи не цікавили, тому не можу сказати, скільки вони коштували чи скільки будуть коштувати. Лише Київ, лише квартири поруч з метро! Да, пан Хбббафф недавно десь в Києві знаходив об'яви про безбалконні гостинки за 19 000 Дол. Правда, квартири чомусь були без документів)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2020 19:25
change_pm написав:Ну, наприклад: - карантин 3 місяці, - безробіття і закриття багатьох бізнесів, - дефолт, - дежр. переворот, - форсмажор в Європі, - 1 млн хворих на коронавірус + 200-300 тис померлих. Щось ще? І до того ж, 500 баксів - це ціна за якої починався продаж Патріотики. Так що, якщо будуть треба грощі, будуть і за 500 продавати, головне шоб покупці були. Если будет такой жесточайший бардак как вы расписываете кто все это будет строить и сдавать ? Прямо все свалится в штопор, а стройки будут гудеть и будут оазисом спокойствия. Наобещать языком можно что угодно и почем угодно и взять деньги наперед, а вот исполнить...
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 20:05
airmax78 написав:Как все кардинально изменилось за несчастные 2 недели. 2 недели назад Круша 65К и нет смысла продавать - ибо несется золотыми яйками. А сегодня, думаю, выйти по 40кету было бы за счастье. Но форточка возможностей захлопнулась. Как пишет Влад: "таких цен больше не будет никогда". Будущего никто не знает, но вы в высказываниях имхо сильно опережаете события. На данный момент, на сегодня, объявления дают с ценами ничем не отличающимися от цен пару месяцев назад. Полно общажек 25 м2 со стоячей ванной за которые хотят 35куе и еще пишут без торга, а вы уже крушу в 40куе оцениваете.
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 20:11
airmax78 написав:Как все кардинально изменилось за несчастные 2 недели. 2 недели назад Круша 65К и нет смысла продавать - ибо несется золотыми яйками. А сегодня, думаю, выйти по 40кету было бы за счастье. Но форточка возможностей захлопнулась. Как пишет Влад: "таких цен больше не будет никогда".
2 недели назад не было известно о вирусе? Или кто-то надеялся, что Украину эта напасть обойдет стороной? Или что остановка мировой экономики никак не отразится на экономике Украины?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
|