abc111 написав:...Альфа официально объявила, что доллары с депозитов временно прекращает выдавать....тревожный звоночек
Авіасполучення зі світом припинене, в банківській системі дефіцит готівкової валюти. З цим пов'язані затримки і відсутність валюти. Це буде штовхати курс також. Хотів запитати, чи вже курс достатній для бурхливого розквіту економіки, особливо металургії та подвоєння експорту? Чи чекаємо 30? Чи таки курс це не чинник?
Ви недавно казали, що закриття кордонів не вплине на експ/імп товарів і контри ітд.., так от хочу повідомити, сьогодні до нас зайшла остання фура з товаром, коли буде наступна невідомо...))
сорян, хочу сказати, що Ви з Орестом тоді великі щасливці, у мене проблема із поставкою деяких електронних компонентів з Китаю поки орієнтовно до травня, а попередили ще з пів місяця назад, ... а також, в лютому уже були затримки із поставками із-за яких не вкладувався в сроки тому треба уточнювати на які сфери впливу немає
Realist написав:Не має чого жаліти. Жаліти можна тільки про те що трапилось із людьми із інвалідністю в той момент коли вони не по своїй волі стали людьми із інвалідністю. Все. Все решта - це результат наших дій. І ми повинні нести відповідальність за свої вчинки. Які би вони не були.
Що стосується гривнедепозитчиків. А що трапилось? Вони втратили все? Вони втратили останнє? Інфляція у нас вже знову стала 15-20% і зїла їхні заощадження? Гривнедепозитчики живуть в Україні. В Україні платіжний інструмент - гривня. Поки що у них нічого критичного не трапилось. Їхня валюта у їхній країні не девальвувала. Якщо він/вона 9гривнедепозитчик) їздить закордон, і витрачає там іноземну валюту, тоді стоїть питання якого ..... він/вона не тримали частину заощаджень у валюті. Самі винні.
Ну і якщо що, я на 25% у нерозривних гривневих депозитах. Почуваю себе нормально (не чудово). Депозити закінчуються практично кожного місяця починаючи із квітня. Швидше за все буду поповнювати ті, що закінчуються останніми. Змісту заходити в зростаючий долар (якщо він буде на той момент і далі рости) не бачу змісту. В крайньому випадку буду "палити" гривню на товари тривалого використання або бетон. Буду своїми покупками підтримувати економіку країни в якій живу. І всім раджу.
При всем уважении - нельзя поддерживать то чего по большому счету нет.
Это не экономика, а система почти 30 лет заточенная на то, чтобы одни радовались вылазке в Египет, квартирам в новостройках для бедных и скромному авто ( и это все в лучшем случае), а другие достигали уровня арабских шейхов, откровенно заставляя работать всю экономическую систему на ряд кланов.
Все 30 лет вся экономика состоит из того, что в какое то время какая-то группа имеет возможность больше скомуниздить,какая-то меньше, а потом они меняются местами.
Moneta написав:"Завтра – послезавтра будет финальное голосование по земле. Это принципиальная позиция Офиса президента... Иначе – дефолт", – сказал собеседник LB.ua.
Погуглив, як вводився ринок в землі в Польші, Молдові і росії. Ніде не було швидкого ефекту на валютний ринок. Радше дуже повільний економічний ефект на роки. Але видать зелені якось настроїлись барижить так, щоб хватануть бабла по швидкому
flyman написав:Стоп паніку. ФРС 0%, ЄЦБ 0% мають такі ставки. Це дно, далі нема куди понижати! Тобто їм вже нема куди дорожчати. В гривні ще куча місця для маневру.
Ага, у гривны для маневров поле не паханное: вспоминаем купонокарбованец и сколько стоил за него доллар. Это доллару и евро типа некуда дорожать. А гривну можно валить сколько угодно!
P.S. При понижении учетной ставки валюта дешевеет, а не дорожает. У ФРС и ЕЦБ ставки почти по 0%. Любой чих в сторону поднятия ставки сразу сделает доллар или евро дороже!
Востаннє редагувалось yuri_m в Вів 17 бер, 2020 01:08, всього редагувалось 1 раз.