Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Trast написав:Справа не в тому, залишилися у когось грощі чи ні, справа в тому, що ніхто не знає коли це все закінчиться і головне чим. Тому, навіть той, хто має, як ви кажете 100 тис., не буде поспішати нести їх вкладати в нерухомість, а буде чекати в грошах прояснення ситуації. Але хто знає, коли це станеться?
Формируя таким образом отложенный спрос. И если цены не будут особо двигаться вниз, то эти деньги таки выйдут на РН.
Або в умовну Польщу, Німеччину... навіть до акурта
Цікаво, що там з цінами в Польщі? Злотий трохи впав відносно долара.
flyman написав:як тобі так гніздечко по ціні трохи більше 1го Фонда https://www.olx.ua/obyavlenie/prodazha-doma-v-migalkah-IDB9h7d.html Трехкомнатный просторный дом в центре села Мигалки. Два отдельных входа, две веранды, два колодца, две кладовки, две печи, летняя кухня с печью, гараж, сарай. Большой двор и огород.
Хорошее хозяйство, но требует много инвестиций и мало земли. В моем глухом селе в Полтавской области подобное хозяйство со всеми удобствами в доме и 50 соток земли стоит порядка $5000-$6000. Что еще есть интересного?
Я дивлюся в сторону Коростеня, але не далі Тетерева, так щоб зручно було їздити. Куча дач біля Загальців, але мене власне цікавить не дачний участок, а саме в селі, не "мазанка". Є ще в трохи дешевший цегляний будинок в Галинці, але відсвічувати не буду.
п.с. ще дивлюся щоб недалеко був ліс та річка.
п.п.с. далі від Варшавки та електрички буде дешевше, але навіщо?
Як Вам тепер безвідмовна робота рейкового транспорту в Україні? Може все ж таки краще авто?
Первый написав:Машин на дорогах тьма. Тре закінчувати з цією карантинною богадєльнєю і в низини! Даєш ТТ по 500 за квадрат!
Слоняются бездельники по городу, бензин подешевевший жгут, заразу разносят.
Все - в таксисты!
Шутки шутками , но в Херсоне столько в карантин таксует, что цену обвалили до 30 грн за поездку через половину города. Это всякие "Тачку!", где можно торговаться.
Первый написав:Машин на дорогах тьма. Тре закінчувати з цією карантинною богадєльнєю і в низини! Даєш ТТ по 500 за квадрат!
Слоняются бездельники по городу, бензин подешевевший жгут, заразу разносят.
Бензин подешевшав в 2 рази по відношенню до 2016 року. Тетріс в 2016 році на котловані по 1800. Економічно обґрунтована ціна тетріса 900 дол за квадрат. Різницю між побудованим і готовим спишемо на ризики короно вірусу.
Добрый день) разбанили меня) как у вас дела? какие новости? докладываю: по аренде все стально, все платят во время и в баксах, все как в договоре прописано все сидят дома и работают
flyman написав:Я дивлюся в сторону Коростеня, але не далі Тетерева, так щоб зручно було їздити. Куча дач біля Загальців, але мене власне цікавить не дачний участок, а саме в селі, не "мазанка". Є ще в трохи дешевший цегляний будинок в Галинці, але відсвічувати не буду.
п.с. ще дивлюся щоб недалеко був ліс та річка.
п.п.с. далі від Варшавки та електрички буде дешевше, але навіщо?
Цегляні будинки радянські мають зразу головний недолік - холодні дуже ( енергонеефективність ніяка ) майже всі . Треба утепляти . Ну і вікна - капітальний ремонт або заміна зразу . Дубова хата , якщо не підгнила деревина знизу - набагато комфортніша у всьому . Таких є досить багато . Якщо ще зроблений фундамент та обкладена зовні цеглою - то взагалі дуже непоганий варіант "дачі" ...
Natt написав:Может, покупают как дачи? От дачи я б тоже когда-нибудь потом не отказалась. На карантине это желание вполне может обостриться. Но не для постоянного проживания.
як тобі так гніздечко по ціні трохи більше 1го Фонда https://www.olx.ua/obyavlenie/prodazha-doma-v-migalkah-IDB9h7d.html Трехкомнатный просторный дом в центре села Мигалки. Два отдельных входа, две веранды, два колодца, две кладовки, две печи, летняя кухня с печью, гараж, сарай. Большой двор и огород.
Не треба воно тобі.
Це набір сміття за 250 тис грн.
Купи ділянку в норм місці. Постав щитовий чи каркасний в самому дешевому варіанті.