Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав:только что пришло сообщение от руководства. уйти на 3х или 4х дневку по собжеланию, но при оплате чуть выше 60% или 80% (пряник) или если потом примусово введут, то будет ровно пропорция. Вот думаю.
зы будет только дорожать
Что за вид деятельности ? В Германии в 2008-2009 года рассказывали что людей отправляли на 3 или 4 дневную неделю. Но платили 100 %. Это про большие заводы. Продавцам на карантине сейчас ничего не платят. Маленькие магазинчики.
flyman "нехватає грошей на квартиру в Києві? - нада просто больше работать"
Як казав Мойша Іцхаку чи, навпаки, Іцхак Мойші, не пам"ятаю, але: "Щоб жити, треба працювати, а щоб жити добре ….. ну, треба зайнятися чимось іншим". від себе: наприклад десятиліттями, без нервів здавати в оренду затишні хрущики біля метрополітену.
adeges написав:только что пришло сообщение от руководства. уйти на 3х или 4х дневку по собжеланию, но при оплате чуть выше 60% или 80% (пряник) или если потом примусово введут, то будет ровно пропорция. Вот думаю.
Вот так ребята... А я звонил сегодня электрику, плиточнику и сантехнику. Очередь 3 недели. А самое неприятное, что плиточник не уверен, что будет свободен через 3 недели.
airmax78 написав:Вот так ребята... А я звонил сегодня электрику, плиточнику и сантехнику. Очередь 3 недели. А самое неприятное, что плиточник не уверен, что будет свободен через 3 недели.
максик, мне кажется они недостаточно хороши.... у меня кум занимается гипсокартоном и межкомнатными дверями, так у него уже много лет не бывает очередь меньше 2-х месяцев
airmax78 написав:Вот так ребята... А я звонил сегодня электрику, плиточнику и сантехнику. Очередь 3 недели. А самое неприятное, что плиточник не уверен, что будет свободен через 3 недели.
максик, мне кажется они недостаточно хороши.... у меня кум занимается гипсокартоном и межкомнатными дверями, так у него уже много лет не бывает очередь меньше 2-х месяцев
Те що у нього черга не менше двух місяців говорить не тільки про те, що він крутий майстер, але ще й про те, що він не продумує свою цінову політику правильно. Попит формує ціну, нехай дещо підвищить вартість своїх робіт, тоді черга сскоротиться до місяця але при цьому дохід виросте.