|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 17 тра, 2020 13:47
vitaliian написав: flyman написав:Як тільки почнеться іпотека, то взлетить рокета.
кредитовать некого, сначала стабилизация экономики, рост доходов а только потом кредитование. Никакими кредитами не решить нищету и низкую платежеспособность, это самообман. рынок проглотит кредиты как голодная собака и скажет дай ещё, а то что возращать нечем выяснится папизже. Уже проходили, врядли ипотека станет массовой.
Пока кредитор не сможет без проблем забрать залог у заемщика, как в США например, говорить серьезно об ипотеке бессмысленно. Банкам проще вкладываться в другие инструменты.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 13:50
airmax78 написав:Не знаю. У меня какое-то не очень радужное настроение.
Через це? - Инвестбанкам тоже приходится сокращать расходы на персонал? - Мы в ConcordeCapital не сокращали сотрудников, но немного снизили зарплаты – как мы считаем, до рыночного уровня. Это где-то 60-70% от того, что мы платили до кризиса. Хотя я знаю, что некоторые мои коллеги считают в данной ситуации "рыночным уровнем" 25-30% от прежних цифр.
Не знаю, що там у людей за з.п., але капіталюги зажрались...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 13:52
change_pm написав:Не знаю, що там у людей за з.п., але капіталюги зажрались..
Да повесить их всех, и расстрелять, как 1917- м, и наступит рай...
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 13:59
reus написав: vitaliian написав: flyman написав:Як тільки почнеться іпотека, то взлетить рокета.
кредитовать некого, сначала стабилизация экономики, рост доходов а только потом кредитование. Никакими кредитами не решить нищету и низкую платежеспособность, это самообман. рынок проглотит кредиты как голодная собака и скажет дай ещё, а то что возращать нечем выяснится папизже. Уже проходили, врядли ипотека станет массовой.
Пока кредитор не сможет без проблем забрать залог у заемщика, как в США например, говорить серьезно об ипотеке бессмысленно. Банкам проще вкладываться в другие инструменты.
тоді нерухомість буде залишатися недооціненою, але і рокети не буде.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:00
change_pm написав: airmax78 написав:Не знаю. У меня какое-то не очень радужное настроение.
Через це? - Инвестбанкам тоже приходится сокращать расходы на персонал? - Мы в ConcordeCapital не сокращали сотрудников, но немного снизили зарплаты – как мы считаем, до рыночного уровня. Это где-то 60-70% от того, что мы платили до кризиса. Хотя я знаю, что некоторые мои коллеги считают в данной ситуации "рыночным уровнем" 25-30% от прежних цифр.
Не знаю, що там у людей за з.п., але капіталюги зажрались...
И это в том числе. Не могу смотреть как людям урезают зарплаты без их вины.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:05
Кто знает сколько селянам платят аренды за пай? Хотя бы приблизительно
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:05
Унуноктий написав:Что радует, что реально больше будет работы на аутсорсе. Значит Киев перестанут штурмовать сельские дизайнеры и маркетологи. Я (плюю через левое плечо) вообще не пострадал, моя отрасль телеком и медиа, ещё и заработала на сидящих дома людях. А два месяца карантина в загородном доме, когда тебя никто не вытягивает на бессмысленные встречи, это лучшее что со мной было с 2005 года примерно. Теперь по делу: квартирам падать ещё до осени так точно. Если курс превысит 29 сразу иду инвестировать новострой. Сейчас сижу в долларе на 95%. По першому:Коли прийде розуміння, що можна найняти віддалено якусь Маню з села, то в якогось Пєті в Києві впаде з.п., т.к. йому доведеться з Манєю конкурувати ціною послуг. По другому:Так буде не завжди. Телеком, поки що не відчув кризу сповна, але вона попереду. Другий квартал і далі покаже падіння: - виручки від роумінгу, - продаж гаджетів, - виручки від пакетів послуг від "фізиків". І також ріст на капекс, бо треба покращувати якість мережи для роботи з дома, а також розгодтати далі 4Джи чи 5Джи. Що призведе до падіння маржинальності і можливого падіння доходу, хоча 99% що падіння меншого, ніж в інших отраслях.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:07
flyman написав:тоді нерухомість буде залишатися недооціненою, але і рокети не буде.
На мой взгляд, на сегодня, человеку немножко с мозгами и нерукожопым в Украине проще заработать на квартиру, чем на цивилизованном Западе с учетом одинаковых стартовых условий. Пока, у нас недвига относительно дешевая.
Востаннє редагувалось reus в Нед 17 тра, 2020 14:10, всього редагувалось 1 раз.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:07
reus написав: change_pm написав:Не знаю, що там у людей за з.п., але капіталюги зажрались..
Не зовсім так, але шанси, що буде так, вище ніж, що всі будуть багаті)))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2020 14:27
change_pm написав: reus написав: change_pm написав:Не знаю, що там у людей за з.п., але капіталюги зажрались..
Не зовсім так, але шанси, що буде так, вище ніж, що всі будуть багаті)))
Класова ненависть, завжди була присутня і не тільки в Україні. Бідні завжди будуть ненавидіти заможних, тому, що невдахи звинувачують у своїх бідах інших, така природа людини. Щоб не було пролетарських революцій, повинен бути баланс. Держава повинна зробити такі правила і умови, щоб заможному було вигідно розвивати свій бізнес, та годувати ображених на життя дармоїдів.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1