|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:04
Striker написав: Alex2006 написав:Совершенно верно, баксодержатели пролетели сами, и надеються подогреть других оленей тоже влететь, чтобы самим хотя бы выйти "в ноль"  А это еще даже не начали сливать транш...
Если бы я не послушал мартовские призывы скупать доллар по 28 (а то будет по 35), то сейчас был бы в хорошем плюсе. Пришлось теперь сбросить доллары по 26.73, положить грн на текущие счета под % и ждать курс ближе к 26, чтобы откупить доллары назад и минимизировать потери. Если не будет предпосылок к девальвации, то оставаться в грн.
Як би не Карантин, то так і сталося б, так, що всі питання залишайте Кабміну.
-
Trast
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:04
Долярчик написав: SILVER_UA написав: Striker написав:Плавно идём к 26-ти? Тенденция сегодня радует.
К 20-ти
До 26,20 у цьому місяці 
Ну так Чудово все що мене цikaвить продаeться або за долари , або в гривнах по курсу. Куплю ще доларiв . Все що нижче 27,3 добре для покупки... Швидше накоплю ... Або дешевше куплю
-
yama
-
-
- Подякував: 9176 раз.
- Подякували: 1067 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:08
rasmus написав: 75stasstas75 написав:Striker С какого это перепугу к 26, сейчас временный незначительный отскок, очень временный, дальше вверх
с такого! потому и нбу покупает всего по 20-ке для приличия, зная, что купит чуть позже дешевле. Єто мое мнение и ощущение. Проверим!
Все на сьогодні, з мене вже вистаче жартів, але ваш коментар зірвав джекпот з жартів! 
Востаннє редагувалось Trast в Чет 18 чер, 2020 20:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:08
-
undeadserf
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:19
Moneta написав:у меня нет своего главы НБУ, который закроет по выгодному курсу и нальет валюты из ЗВР. я скорее из тех, кто попадет под валютный контроль и ограничения на покупку валюты. 
Сменили Верховну Раду, зашли свадебные фотографы и миллионеры За неполный год - уже второй состав правительства А всё никак не получается. Экономика летит прямо в ж*** Так опиши, что даст тебе снятие Смолия ? Кого взамен назначат ? Что это улучшит ? Или для тебя экономика летит в ж*** недостаточно быстро ? Необходимо назначить "своего" главу НБУ, чтобы экономика летела быстрее в ж*** ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:35
Какой-то паник сэл
-
Captain Obvious
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:40
Alex2006 написав:Или в инвестиции в свою страну? А что вам мешает точно так же купить ОВГЗ и получать прибыль?
потому что лежат еще с эпохи советского союза пачка подобных облигаций. Тоже люди верили в светлое будущее и хотели заодно и заработать. О чем можно говорить, если даже план работы кабмина уже 3 месяц не могут родить. Работают по принципу решения проблем по мере их поступления.
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:43
pesikot написав: Moneta написав:у меня нет своего главы НБУ, который закроет по выгодному курсу и нальет валюты из ЗВР. я скорее из тех, кто попадет под валютный контроль и ограничения на покупку валюты. 
Сменили Верховну Раду, зашли свадебные фотографы и миллионеры За неполный год - уже второй состав правительства А всё никак не получается. Экономика летит прямо в ж*** Так опиши, что даст тебе снятие Смолия ? Кого взамен назначат ? Что это улучшит ? Или для тебя экономика летит в ж*** недостаточно быстро ? Необходимо назначить "своего" главу НБУ, чтобы экономика летела быстрее в ж*** ?
А чому экономіка летить в ж? Я ж писав ще рік тому, що так станеться, бо По перед тим, як підти заклав міну під Зе уповільненої дії, назначивши на посаду Смолія, Маркарову і суддів Верховного суду, ні першого, ні останніх не можливо звільнити по закону протягом 7 років. Тому все так і сталося. Якби у Смолія була б не особиста зацікавленність, а професійна, то він би викупав в минулому році валюту по максімуму і пускав би гривню в економіку і знизив би облікові ставки. Тільки не треба зі мною сперечатися, а просто відподідь дайте самі собі не мені, чому в минулому році проценти під ОВДЗ були під 20% а зараз 10%  ? Тому , не здивуюсь, що По ще повернеться. Але ще після першого туру виборів, я про все це писав, тому не буду повторюватися на форумі, де одни письменники і нема читачів. 
-
Trast
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2020 20:59
pesikot написав: Moneta написав:у меня нет своего главы НБУ, который закроет по выгодному курсу и нальет валюты из ЗВР. я скорее из тех, кто попадет под валютный контроль и ограничения на покупку валюты. 
Зараз вже навряд чи щось дасть- напрямок польоту визначено роками "плідної" роботи, Потрібно було знімати хоча б в середині 19-го, колм ставку перед підключенням до клірстріму задер в небеса і не сильно зменшував, незважаючи на всі попередження-перестороги. Зараз у нього навпаки зявився гарний шанс, як в Гончарука, "зіскочити перед великим шухером" і пізніше розказувати, що при ньому гривня стояла як...
-
L
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2020 21:12
Trast написав:А чому экономіка летить в ж? Я ж писав ще рік тому, що так станеться, бо По перед тим, як підти заклав міну під Зе уповільненої дії, назначивши на посаду Смолія, Маркарову і суддів Верховного суду, ні першого, ні останніх не можливо звільнити по закону протягом 7 років.
Прикольно Мене колись виключили з комсомолу... Йшли комсомольські збори , виступив командир частини - розсказав.який старшина поганий.потім замполіт - повторив те саме..і всі розповідали що всі працюють і командир роти і офіцери роти...тільки я один нічого не роблю.. Дали мені слово Я візьми й скажи Такого прапорщика треба на руках носити ,бо всі офіцери працюють - в роті бардак А от як тільки прапорщик запрацює - все відразу й виправиться Може нафіга в роті офіцери?Так само і у вас Бубочка як проклятий.два склади уряду-фінасові генії... а виноватий Смолій який є і Порошенко який його призначив... То може не Смолія треба гнати? може Бубочку вже пора,разом з другим урядом(без програми дій затвердженої Парламентом?)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1