Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Всім доброго дня Можливо хтось має квартиру на Жасминовій, будинки Галбуду або рядом Lasur Sky ? Розглядаю як інвестицію з подальшим продажем без ремонту. ГалБуд Однокімнатна 40.8 кв.м.- 30000 дол. ІО, Котел 9 поверх Надійний забудовник Погулянка за 10 метрів або Lasur Sky (що скажите про забудовника????) ондокімнатна 40,6 м - 28000 дол., двохкімнатна 70 м. - 40000 дол. ІО, Котел Всі ціни на жовтень 2020 Буду вдячний за пораду
Востаннє редагувалось ZeroLviv в П'ят 09 жов, 2020 19:26, всього редагувалось 1 раз.
ZeroLviv написав:Всім доброго дня Можливо хтось має квартиру на Жасминовій, будинки Галбуду або рядом Lasur Sky ? Розглядаю як інвестицію з подальшим продажем без ремонту. ГалБуд Однокімнатна 40.8 кв.м.- 30000 дол. ІО, Котел 9 поверх Надійний забудовник Погулянка за 10 метрів або Lasur Sky (що скажите про забудовника????) ондокімнатна 40,6 м - 28000 дол., двохкімнатна 70 м. - 40000 дол. ІО, Котел Всі ціни на жовтень 2020 Буду вдячний за пораду
Я розглядав Жасминову як один з пріоритетних варіантів. Розташування там ок. Якщо ще не з виглядом на завод, то топ. Плюс одні з небагатьох будують не моноліт. Проблеми стандартні: паркомісць вже нема (є платна парковка ще), вікна середньої якості. Лазур скай не знаю. Страшнувато виглядає. Не моє.
dinozavrik написав:Критичне питання - який початковий внесок в відсотках та комісії додаткові
30% - початковий внесок 14% - іпотечний платіж(з усіма комісіями включно) - але до 3р. його потрібно закрити, бо далі йде "плаваюча ставка"! Цікаво? Якщо ні, то підставте свої цифри, з яких би ви починали б цікавитись?
Тут ще найцікавішший момент(який ніхто наперед не може знати) - на скіли за 3р. девальвує гривня?
Є в Бучі забудовник, дає розсрочку з прив'язкою до грн 1% в місяць, тобто 12%+ річних в найкрасивішій. Якщо є "депо-стовпчики" від 15%, то ще може лишатися "на здачу". А якщо буде ПА50, то хеджується $€
dinozavrik написав:Критичне питання - який початковий внесок в відсотках та комісії додаткові
30% - початковий внесок 14% - іпотечний платіж(з усіма комісіями включно) - але до 3р. його потрібно закрити, бо далі йде "плаваюча ставка"! Цікаво? Якщо ні, то підставте свої цифри, з яких би ви починали б цікавитись?
Тут ще найцікавішший момент(який ніхто наперед не може знати) - на скіли за 3р. девальвує гривня?
Є в Бучі забудовник, дає розсрочку з прив'язкою до грн 1% в місяць, тобто 12%+ річних в найкрасивішій. Якщо є "депо-стовпчики" від 15%, то ще може лишатися "на здачу". А якщо буде ПА50, то хеджується $€
ZeroLviv написав:Всім доброго дня Можливо хтось має квартиру на Жасминовій, будинки Галбуду або рядом Lasur Sky ? Розглядаю як інвестицію з подальшим продажем без ремонту. ГалБуд Однокімнатна 40.8 кв.м.- 30000 дол. ІО, Котел 9 поверх Надійний забудовник Погулянка за 10 метрів або Lasur Sky (що скажите про забудовника????) ондокімнатна 40,6 м - 28000 дол., двохкімнатна 70 м. - 40000 дол. ІО, Котел Всі ціни на жовтень 2020 Буду вдячний за пораду
Я розглядав Жасминову як один з пріоритетних варіантів. Розташування там ок. Якщо ще не з виглядом на завод, то топ. Плюс одні з небагатьох будують не моноліт. Проблеми стандартні: паркомісць вже нема (є платна парковка ще), вікна середньої якості. Лазур скай не знаю. Страшнувато виглядає. Не моє.
Ще років 5 тому, коли не було на цьому місці тієї хаотичної забудови, район виглядав перспективним. Зараз там стільки всього наваяли і ще планують наваяти: будуть зносити повністю Ектіавтопром і тягнути далі аж до Півколо/Вашингтона. Лазур Скай, дуже стахопудливий, якась общага для студіків 225 квартир-гуртожиток Жасминова, 5 - Ви про це? Замикаючий будинок над урвищем?
Долярчик написав:30% - початковий внесок 14% - іпотечний платіж(з усіма комісіями включно) - але до 3р. його потрібно закрити, бо далі йде "плаваюча ставка"! Цікаво? Якщо ні, то підставте свої цифри, з яких би ви починали б цікавитись?
Яка ціна метра? В оренду за скільки можна здати?
По акції було 11500 грн м2, множене на 1.03, бо розсрочка на 3 міс. 30% перший внесок вже. І ще 3 рази по 90 тис. до кінця січня. Оренда десь 6 тис грн +
jump Жасминова 5 це останні будинки у ЖК від Галбуду - https://lun.ua/uk/вул-жасминова-5-львів/аерообліт Нажаль з виглядом на Погулянку квартир нема ні у забудовника ні у переуступщиків. І взагалі дуже дивно що у всіх будинках від Галбуду на Жасминовій (і не тільки) у продажі тільки декілька реальних квартир. Таке відчуття що тут люди квартири купують для сабе виключно а не для перепродажу. Лазур Скай виглядає страшно але я був на 15 поверсі - вигляд неймовірний що в сторону Погулянки що в сторону Стадіону Україна. Але купувати вкартири нижче 12 поверху я би не став і нікому не раджу. Ну і сусідство з ХК Погулянка в 30 метрах від будинку. Про забудову колишнього заводу і всієї території вже є проект (правда чи він втілиться в життя?) Ось можете переглянути - https://varianty.lviv.ua/64449-terytori ... zabuduvaty Насправді цікавить на скільки може зрости вартість кв.м. зі здачею будинку і всього комплексу у будинках Галбуду. На скільки вони популярні? І ще зразу запитання по темі - фінмоніторинг на сьогоднішній день? При оплаті готівкою 300-350 тис гривень хтось платив? Цікавляться походженням грошей? Чи реально все що нижче 400 тис. пропускають без зайвих питянь? Дякую