Це очевидно. Це видно не озброєним оком.
А після приходу Байдена - Зеленському взагалі не солодко прийдеться.
Той самий Байден був на інавгурації По, між-іншим.
*Але цей фактор не дуже важливий на виборах президента.
|
|
![]() Це очевидно. Це видно не озброєним оком. А після приходу Байдена - Зеленському взагалі не солодко прийдеться. Той самий Байден був на інавгурації По, між-іншим. *Але цей фактор не дуже важливий на виборах президента.
![]()
Что-то тебя совсем не туда понесло. Выйди из образа. Речь вообще была не о реальной политике, а о смотринах жениха (кандидата в следующие президенты). То, что ты считашь важным для себя (армовир), не является таковым для подавляющего большинства украинцев. Не пытайте это оценивать. Хорошо ли, плохо ли - это факт, который нужно признать. На выборах каждый голос имеет одинаковую ценность - это демократия. Так вот, не расширив предвыборную риторику по сравнению с 2019-м, у Порошенко шансов нет. И он это сам хорошо понимает. Можно долго спорить о том, возможен ли такой "ребрендинг", или нет - я лично считаю, что возможен, потому что память у электората куриная. Для меня более интересный вопрос - это до какого уровня его можно расширять, чтобы не потерять сверхлояльный электорат, отличающийся категоричностью мышления. Таких как ты и lapay, например Что причина, что следствие? Повторю то, что уже не единожды говорил - банду Гиркина местные могли прикопать в ближайшем к границе терриконе, после того, как та зашла на суверенную территорию Украины с понятными целями. Некого тогда еще было бояться. От слова совсем! Просто кучка диверсантов. Но почему то ведь местные этого не сделали... Чушь. США и Европа будут работать с любой фамилией, которая будет реализовывать здесь их политику. Зеленский в этом плане ничем не отличается. Может быть он думал, что будет проводить свою собственную - я не знаю, возможно. Но быстро обломался, поняв, что на то не хватит институционализма Востаннє редагувалось Радіо в Чет 28 січ, 2021 00:47, всього редагувалось 2 разів.
![]() Звідки він взяв це:
" Російськомовних в ОРДЛО гине більше ніж україномовних... по тій простій причині , що чим ближче війна до власної оселі - тим більше населення радикалізується.." Да - чим ближче, тим більше радикалізується. Але з якого милого -- тому росмовних гине в ОРДЛО більше, ніж укрмовних? Тут треба дивитись на склад підрозділів, частин. Та не забувати, що скоріш за все росмовних в західних частинах більше, ніж укрмовних в східних і південних частинах. Тому що на західну східняки частіше направляються служити та залишаються жити служити далі, чим західняки на східну. Ну й молодь західних в Европи більш протоптали стежки, чим східняки))
![]() Ця суперечка вже була на сторінках цього форуму. Коротко і тезово Хлопчина працював рік і раз в рік витрачав 1000 доларів на закордонну тижневу поїздку раз в рік... Я працював 20 років так само як і відпочивальник , жив і мав поточні розходи такіж як і у відпочивальника і збільшував капітал за рахунок заощадження цієї 1000 доларів, бо відпочивав той самий тиждень за 100 доларів в Карпатах... Але , цих 1000 доларів я щорічно збільшував на 30% 1 рік ____ 1000 __ 300 2 рік ____ 1300 __ 390 3 рік ____ 1690 __ 507 4 рік ____ 2197 __ 659 5 рік ____ 2856 __ 857 6 рік ____ 3713 __ 1114 7 рік ____ 4827 __ 1448 8 рік ____ 6275 __ 1882 9 рік ___ 8157 __ 2447 10 рік ___ 10604 __ 3181 11 рік ___ 13786 __ 4136 12 рік ___ 17922 __ 5376 13 рік ___ 23298 __ 6989 14 рік ___ 30288 __ 9086 15 рік ___ 39374 __ 11812 16 рік ___ 51186 __ 15356 17 рік ___ 66542 __ 19962 18 рік __ 86504 __ 25951 19 рік __ 112455 __ 33737 20 рік __ 146192 __ 43858 По факту - капітал в мене вищий.... І це дозволяє мені всього за рік витратити більше ніж мій віртуальний опонент витратив за все своє життя + провести всього пів року (26 тижнів на курортах , щоб догнати його по часу проведення) А далі кожен наступний рік відпочивати як Президент.... Як думаєш 20 000 доларів - вистарчить на відпочинок по Президентськи... А тепер порівняй з тим що можеш собі дозволити ти ПС Оповідання що ти бігав по дівчатках . в той час коли я був ченцем - навіть не розглядаються, бо ти був за парканом -а я вільний в мене четверо дітей а в тебе мозолі на руках від спілкування з другом замість нормальної жінки. Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 28 січ, 2021 00:46, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Ти в баффетів та західних бізнесменів спитай, чому не відпочивають в 55 років. Або чому бізнес розвивається і без особистої присутності власника. Якщо не достає свого розуму побачити. Чергова брехня про пусту тарілку - до чого? Бо підсилити аргументацію нічим. Зрозумій, ти тому і брешеш, примітивні образи кидаєш, тому що аргументів не вистачає. І це ж наявно.
![]() Насколько помню, в армии в большинстве проголосовали за Зеленского. Порошенко бывалый дипломат, естественно он сильнее оброс личными связями, чем Зеленский, который только полтора года на посту.
Не вижу большой разницы в визитах одного и другого. Можете конкретнее?
![]() Видно только сторонникам Порошенко. Остальным не видно.
После майдана были надежды, что в Украине пройдут эффективные реформы. Поэтому было к ней повышенное внимание со стороны Запада. Уже через несколько лет в Украине разочаровались и махнули рукой. Вспомните сиротливую прессуху Порошенко за забором Белого дома в 2017, даже во двор его не пустили.
![]() Re: Політичні дискусіїЩе раз для довбодятла... Я спілкуюсь і даю поради тільки тим в кого дохід і здобутки - менші від мене. Я не замахуюсь на бафетів-ахметових і коломойських мене не цікавлять мотиви Порошенко чи Зеленського , Обами чи Меркель... І в цьому моя відмінність від тебе Ти досяг того ,що тобі соромно розсказати хто ти ,чим займався і що маєш... але при цьому не розуміючи своїм куцим розумом - що ти виглядаєш дурнем даючи вказівки/поради людям які на десять голів вище тебе досягли персональнио своїх результатів. Тепер розумієш? Для армійця в якого одна звилина і та від фуражки - пояснюю спрощено В економічних табелях про ранги ти сопляк , місяць як призваний я - прапорщик Порошенко-Коломойський - генерали Меркель-Байден - маршали... Так от ти , будучи сопливим рядовим - пробуєш давати рекомендації( або обговорювати дії/рішення) -маршалів... І при цьому навіть не розумієш що тобі прапорщик про правила намотування портянок пояснює....
![]()
А якщо без брехливого перебільшення? Так і буде: працівник молодий не вкалував і накопичувач без міри, залишився, якщо працював, не бідним. А ти провкалував, провкладав в бізнес, тепер старий хворий мрієш через пару років на Мальдіви, заставити тебе більше витрачати на себе навіть родичі не можуть. Ти знов виграш в грошах тільки рахуєш. Як накопичувач капіталу. Працівник одразу не ставить це метою! Хамиш же, тому що сам розумієш, що дурню городиш.
![]()
Такі спільні навчання, що проводяться останнім часом говорять більше ніж поздоровлення. ![]() Флудераст, ти знову мимо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|