Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Shapo Я б так не ставив питання.
Краще так -- що б Україна програла, якщо не наголосила про напрямок в ЕС і не почала б, нехай дуже критично - скажемо так -- хоча б імітувати рух?
Не маючи жодної зацікавленості з боку Европи, а відповідно і США, Залишилася б один на один з Росією. З усіма витікаючими.
І тоді не їхав би швейцарець .... (як його там) і не сидів би на прес-конференції після зустрічі опущений пу... з усіма витікаючими.
З.и. лягла б Україна під рашку одразу раніше, то на місці Донбасу були б західні області. І ще не факт, що Захід не зробив би з них ЮКорею чи ФРН.
Т.е. никаких реальных экономических выгод от ассоциации с ЕС Украина не получила кроме призрачных санкций со стороны США и европы при которых Северный поток -2 практически готов и другое экономическое сотрудничество России с европой продолжается. Вы и вправду искренне верите что Путин не пошел дальше в Украину из-за того что напугался НАТо и США?
detroytred написав:Shapo Я б так не ставив питання.
Краще так -- що б Україна програла, якщо не наголосила про напрямок в ЕС і не почала б, нехай дуже критично - скажемо так -- хоча б імітувати рух?
Не маючи жодної зацікавленості з боку Европи, а відповідно і США, Залишилася б один на один з Росією. З усіма витікаючими.
І тоді не їхав би швейцарець .... (як його там) і не сидів би на прес-конференції після зустрічі опущений пу... з усіма витікаючими.
З.и. лягла б Україна під рашку одразу раніше, то на місці Донбасу були б західні області. І ще не факт, що Захід не зробив би з них ЮКорею чи ФРН.
Т.е. никаких реальных экономических выгод от ассоциации с ЕС Украина не получила кроме призрачных санкций со стороны США и европы при которых Северный поток -2 практически готов и другое экономическое сотрудничество России с европой продолжается
Я скажу так, що від хоч вступу до ТС,хоч від асоціації, Україна отримає і вигоди, і збитки.
Який баланс? На мій погляд (зі стелі,одразу визнаю) - збутковий в обох випадках. При такому ставленні можновладців наших. Але з ЕС буде менш збутковий і головне --- 21 століття з голоду не страждаємо, духовні цінності важливіше.
Та й не духовні. В Москві! реально була проблема з антибіотиками. Реально і проблема. Здоровенний молодий батько двох дітей, бігав та шукав - хоч вмирай, ледве достав та витяг на вколах замість капельниць. А в нас -- заходь в будь-яку аптеку, та купуй. Щось в них,мєяко кажучи, не так.... Зато Центр керування обороною, принципи, підходи -- це п...ць, нам до такого, як до інопланетян.
Хтось вважає інакше, що рашка дотувала б Україну й далі. Або що можна було стати самостійними. Да, можна, але тільки в докорінній зміні поглядів можновладців на державу. А з цм проблема.
«Подобные действия вооруженных формирований Российской Федерации и ее наемников еще раз подтверждают, что враг целенаправленно нарушает режим прекращения огня и не желает соблюдать мирные договоренности»
Что они думают, что можно обмануть Украину и она пойдет на какие уступки только односторонние. Что она будет сдавать национальные интересы ради каких-то непонятных целей – я сделал выводы, что договориться в нормальных условиях невозможно
Да ладно, а ведь постоянно говорили, что это Порошенко не хочет договариваться Также и Бубочка думал. А вот оно чё оказывается. Кто бы мог подумать
Об этом давно говорят "порохоботы", что в переговорном процессе, РФ и только РФ не хочет договариваться. Требовать, шантажировать, угрожать, манипулировать - это РФ делает. Но не договариватся
Мы не сдадим наших территорий. Эта страшная ошибка произошла не при нас, но нам ее исправлять
Это в смысле, не при нас, Владимире Величайшем Лидере, это произошло и нам, Владимиру Величайшему Лидеру, это исправлять ? Бубочка явно под тяжелой наркотой и вообще не понимает, что происходит в Украине с 2014 года. Да и вообще не понимает
Госбюро расследований сообщило бывшему президенту Виктору Януковичу подозрение в госизмене из-за подписания им в 2010 году соглашения между Украиной и Российской Федерацией о пребывании Черноморского флота РФ на территории Украины ... Таким образом Янукович обеспечил условия для будущей оккупации Россией украинского полуострова и захвата объектов государственной собственности
Маргарита Симоньян и заявила на транслируемом в РФ и ОРДЛО форуме марионеток Кремля, что России следует "забрать Донбасс домой". В российском МИД назвали это ее личным мнением
Один из главных рупоров пропаганды Кремля и личное мнение ? Такого быть не может Опять врут жителям ОРДЛО - цинично, нагло
РФ сделало из ОРДЛО буфер между Украиной и РФ, который приносит Украине только проблемы РФ хочет всунуть ОРДЛО в Украину, но на своих условиях - содержать ОРДЛО должна Украина, а политическое управление остаётся за РФ
Жители ОРДЛО - заложники РФ, потому что их мнение вообще не интересно РФ и жители выступают разменной монетой в грязной игре РФ
Президент Владимир Зеленский ввел в действие изменения в решение СНБО от 14 декабря 2020 года о применении персональных специальных экономических санкций против китайских инвесторов Мотор Сичи
У Бубочки просто уникальная способность разосраться с теми, кто его потом же будет сношать во всех позициях
Для этого предусмотрены расходы Минсоцполитики по новой бюджетной программе на сумму 1,4 млрд грн за счёт уменьшения расходов по другой программе этого министерства
Это просто пи**. Показатель, что денег нет. Но красиво выступить хочется. Поэтому, отберём у одних и дадим другим
Лише додам, що до Києва би йшов чи ні? Хз. Моя думка, що ні. Ні нащо рашці. Лише тільки що туди й назад.
А хто зупинив? Якщо вони не воювали навіть розгорнутими в бойові порядки частинами (полками, дивізіями..)? Декілька батальонно-тактичних груп.
А Україна? З забагато сильнішим ворогом воюють не армією, а державою (від мала до велика).
Імхо. Партія це була. Рашки з Заходом. З мовчазливою домовленістю. Тому й крокував пу дуже обережно. Все чекав поки йому серйозно скажуть - стоп. Гравці порахували баланси й зупинилися. Всі в шоколаді. Зокрема...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 20:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Ще нюанс - 20 почалася агресія, Яник втік, але ж після його втечі 25? чи якого, хто залишився та хто саме очолював-керував організацію!! опору? Риторичні питання.
Подати, що прям з втечею Яника (замкнути весь результат на Яника та Ко), все обезголовилось - маніпуляція.
Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної. Ось кумир shapo тов. Сталін організував опір за пів року і став його ГЕРОЄМ. Пів року!!
А що не обезголовили? Президент втік, прем'єр втік, генпрокурор втік, голова Верховної Ради - втік/подав у відставку, купа міністрів - втекли, керівники збройних сил - зрадили/втекли, і т.д. Це маніпуляція?
Взагалі вас послухати, то Янек був прекрасним президентом(асоціяцію підготував, гривня стабільна, інфляція - 0%, стабільність), тільки купці галичан щось не сподобалось, прийшли і його вигнали.
detroytred написав:Ще нюанс - 20 почалася агресія, Яник втік, але ж після його втечі 25? чи якого, хто залишився та хто саме очолював-керував організацію!! опору? Риторичні питання.
Подати, що прям з втечею Яника (замкнути весь результат на Яника та Ко), все обезголовилось - маніпуляція.
Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної. Ось кумир shapo тов. Сталін організував опір за пів року і став його ГЕРОЄМ. Пів року!!
А що не обезголовили? Президент втік, прем'єр втік, генпрокурор втік, голова Верховної Ради - втік/подав у відставку, купа міністрів - втекли, керівники збройних сил - зрадили/втекли, і т.д. Це маніпуляція?
Взагалі вас послухати, то Янек був прекрасним президентом(асоціяцію підготував, гривня стабільна, інфляція - 0%, стабільність), тільки купка галичан прийшла і його вигнала.
Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями. Втекли політичні керівники інститутів. Фахівці залишились.
Лише зверну увагу: керує ЗСУ - НГШ. Бувший НГШ був звільнений Янеком, але був в Києві. Зам НГШ ЗСУ Муженко, який був призначений на посаду ще в 2012, на місці. Міністра оборони обирали ... за квотою, Карл.
З Турчинова були треба тільки одне -- дати всі підстави для роботи Генштабу та частин в режимі повноцінних бойових дій. Тобто для початку опору - зриву формату зелених чоловічків. Замана ще більші завдання бачив. Йому відніше)) Я ж не НГШ, тому вказав на мінімум.
Турчинов не забажав взяти відповідальність за гатити по усім, що заважають, вести бд за межами частин. А бонапартів не знайшлось.
Я розумію, скликати Раду, прийняти рішення; переслідувати просто депутатам Авву з Наливайченком з автоматниками Янека -- це легко, швидко і без підстав. А забезпечити ЗСУ повноцінними підставами, взяти на себе відповідальність -- це довго, складно, ще й РНБО ж проти))
Вся наполегливість - один Турчинов за.
З.и де в мене про прекрасний, гривню, інфляцію, стабільність, купку галичан? Де. Це. Ви. Почули від мене. Якесь дежавю циркове.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 20:45, всього редагувалось 1 раз.
shapo написав:Если Порошенко подписал абсолютно невыгодное экономическое соглашение Украины с ЕС об ассоциации при которых украинский экспорт в ЕС ограничивается квотами выбираемыми за пару месяцев ( ранее приводил ссылку) также как и Минские соглашения которые решил что можно не выполнять и он удачно всех надул, то нужно теперь молиться на эти соглашения и выполнять их несмотря на отсутствия в них здравого смысла? По древесине - https://biz.liga.net/all/prodovolstvie/ ... -arbitraje
Соглашение выгодное. Квоты есть на СГ продукцию, некоторую пищевую, на сырье, тот же лес (чтобы потом вы не говорили, что Украина - сырьевой придаток ЕС). На готовую продукцию с высокой добавленной стоимостью, например машиностроение, бытовая техника, одежда... - никаких квот нет, нужно просто соответствовать техрегламентам и все, поставляй сколько хочешь. И не нужно покупать никаких сертификатов (как в таежный союз), достаточно декларации соответствия и все – очень удобно. Знаю, для многих предприятий (в т.ч и где сейчас работаю) в 2014 рынок РФ отвалился и начали активно осваивать рынки ЕС, сейчас все лучше, чем прежде. Относительно моратория на экспорт кругляка – глупый шаг (кстати он не остановил вывоз леса, поскольку дровам мораторий на кругляк – не помеха; все просто потекло мимо кассы). Такие проблемы нужно решать зелеными законами и борьбой с коррупцией. Никто в ЕС не посмеет оспаривать экозаконы.
detroytred написав:Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями.
Лише зверну увагу: керує ЗСУ - НГШ. Бувший НГШ був звільнений Янеком, але був в Києві. Міністра оборони обирали ... за квотою, Карл.
З Турчинова були треба тільки одне -- дати всі підстави для роботи Генштабу та частин в режимі повноцінних бойових дій. Тобто для початку опору - зриву формату зелених чоловічків. Замана ще більші завдання бачив. Йому відніше)) Я ж не НГШ, тому вказав на мінімум.
Турчинов не забажав взяти відповідальність за гатити по усім, що заважають, вести бд за межами частин. А бонапартів не знайшлось.
Я розумію, скликати Раду, прийняти рішення; переслідувати просто депутатам Авву з Наливайченком з автоматниками Янека -- це легко, швидко і без підстав. А забезпечити ЗСУ повноцінними основаниями -- це довго, складно, РНБО ж проти))
З.и де в мене про прекрасний, гривню, інфляцію, стабільність, купку галичан? Де. Це. Ви. Почули від мене. Якесь дежавю циркове.
Що я перебільшив чи перекривив? Точно цирк на дроті.
Турчинов напевне забув у вас спитати, що йому потрібно було робити. Причому "пару років назад" всі розумні.
"гривню, інфляцію, стабільність" - мені не треба це чути ні від кого. Це факти. Просто якщо перечитати ваш пост і "додати ці факти" - виходить Янукович був прекрасним президентом. Якось так виходить....
detroytred написав:Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями.
Лише зверну увагу: керує ЗСУ - НГШ. Бувший НГШ був звільнений Янеком, але був в Києві. Міністра оборони обирали ... за квотою, Карл.
Я розумію, скликати Раду, прийняти рішення; переслідувати просто депутатам Авву з Наливайченком з автоматниками Янека -- це легко, швидко і без підстав. А забезпечити ЗСУ повноцінними основаниями -- це довго, складно, РНБО ж проти))
Що я перебільшив чи перекривив? Точно цирк на дроті.
Турчинов напевне забув у вас спитати, що йому потрібно було робити. Причому "пару років назад" всі розумні.
"гривню, інфляцію, стабільність" - мені не треба це чути ні від кого. Це факти. Просто якщо перечитати ваш пост і "додати ці факти" - виходить Янукович був прекрасним президентом. Якось так виходить....
Якось так не виходить. Ви не вказали де я це написав. Ви просто)))) додали!!! до мого одного твердження (що Яник зробив, залишилося тільки поставити підпис) ланку СВОЇХ твердженнь.
Перекривили -- що " Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної.". Тобто це Ваше! трактування. В мене було про інше. Про те, що опір після втечі Яника організовував Турчинов. Да хоч рік, 5 днів - згадувалося в тому плані, що 20 початок операції 25 втік Яник - мова зовсім не про Турчінова.
Не треба "додавати" свого до мого. Та своє "тобто" так інтерпретувати. Просто, якщо це зробити, то виходить, що Ви перекривили.
Вам же самому смішно з того, що Ви зробили.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 21:27, всього редагувалось 1 раз.