Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69906991699269936994 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 19:39

detroytred написав:Shapo
Я б так не ставив питання.

Краще так -- що б Україна програла, якщо не наголосила про напрямок в ЕС і не почала б, нехай дуже критично - скажемо так -- хоча б імітувати рух?

Не маючи жодної зацікавленості з боку Европи, а відповідно і США,
Залишилася б один на один з Росією.
З усіма витікаючими.

І тоді не їхав би швейцарець .... (як його там) і не сидів би на прес-конференції після зустрічі опущений пу... з усіма витікаючими.

З.и. лягла б Україна під рашку одразу раніше, то на місці Донбасу були б західні області.
І ще не факт, що Захід не зробив би з них ЮКорею чи ФРН.

Т.е. никаких реальных экономических выгод от ассоциации с ЕС Украина не получила кроме призрачных санкций со стороны США и европы при которых Северный поток -2 практически готов и другое экономическое сотрудничество России с европой продолжается.
Вы и вправду искренне верите что Путин не пошел дальше в Украину из-за того что напугался НАТо и США?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 19:49

shapo написав:
  detroytred написав:Shapo
Я б так не ставив питання.

Краще так -- що б Україна програла, якщо не наголосила про напрямок в ЕС і не почала б, нехай дуже критично - скажемо так -- хоча б імітувати рух?

Не маючи жодної зацікавленості з боку Европи, а відповідно і США,
Залишилася б один на один з Росією.
З усіма витікаючими.

І тоді не їхав би швейцарець .... (як його там) і не сидів би на прес-конференції після зустрічі опущений пу... з усіма витікаючими.

З.и. лягла б Україна під рашку одразу раніше, то на місці Донбасу були б західні області.
І ще не факт, що Захід не зробив би з них ЮКорею чи ФРН.

Т.е. никаких реальных экономических выгод от ассоциации с ЕС Украина не получила кроме призрачных санкций со стороны США и европы при которых Северный поток -2 практически готов и другое экономическое сотрудничество России с европой продолжается

Я скажу так, що від хоч вступу до ТС,хоч від асоціації, Україна отримає і вигоди, і збитки.

Який баланс?
На мій погляд (зі стелі,одразу визнаю) - збутковий в обох випадках. При такому ставленні можновладців наших.
Але з ЕС буде менш збутковий і головне --- 21 століття з голоду не страждаємо, духовні цінності важливіше.

Та й не духовні.
В Москві! реально була проблема з антибіотиками. Реально і проблема.
Здоровенний молодий батько двох дітей, бігав та шукав - хоч вмирай, ледве достав та витяг на вколах замість капельниць.
А в нас -- заходь в будь-яку аптеку, та купуй.
Щось в них,мєяко кажучи, не так....
Зато Центр керування обороною, принципи, підходи -- це п...ць, нам до такого, як до інопланетян.

Хтось вважає інакше, що рашка дотувала б Україну й далі.
Або що можна було стати самостійними. Да, можна, але тільки в докорінній зміні поглядів можновладців на державу. А з цм проблема.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 19:56

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Вы и вправду искренне верите что Путин не пошел дальше в Украину из-за того что напугался НАТо и США?

Він навіть до Слов'янська не дійшов, кинув ватних фанатів. Якщо не НАТО, то Турчинова з Порошенко. Турчинов, звісно, страшніший за НАТО.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 19:58

Ітогі подвєдьом. 2021-01-29

Ітогі подвєдьом. 2021-01-29

1) Оккупанты на Донбассе сбросили с беспилотника снаряд: двое украинских военных ранены
«Подобные действия вооруженных формирований Российской Федерации и ее наемников еще раз подтверждают, что враг целенаправленно нарушает режим прекращения огня и не желает соблюдать мирные договоренности»

Переговоры с Россией – фальшивка. Договориться можно только силой и давлением – Кравчук
Что они думают, что можно обмануть Украину и она пойдет на какие уступки только односторонние. Что она будет сдавать национальные интересы ради каких-то непонятных целей – я сделал выводы, что договориться в нормальных условиях невозможно

Да ладно, а ведь постоянно говорили, что это Порошенко не хочет договариваться
Также и Бубочка думал.
А вот оно чё оказывается. Кто бы мог подумать

Об этом давно говорят "порохоботы", что в переговорном процессе, РФ и только РФ не хочет договариваться.
Требовать, шантажировать, угрожать, манипулировать - это РФ делает. Но не договариватся

2) Зеленский о временной оккупации Крыма: "эта страшная ошибка произошла не при нас, но нам ее исправлять"
Мы не сдадим наших территорий. Эта страшная ошибка произошла не при нас, но нам ее исправлять

Это в смысле, не при нас, Владимире Величайшем Лидере, это произошло и нам, Владимиру Величайшему Лидеру, это исправлять ?
Бубочка явно под тяжелой наркотой и вообще не понимает, что происходит в Украине с 2014 года. Да и вообще не понимает

Что он там собрался исправлять.
Когда с COVID справится не могут эти "мастера спорта по борьбе с коронавирусом"
Украина попала в десятку стран, которые хуже всех справляются с пандемией COVID-19 – исследование
Украина оказалась в десятке стран мира – на 90 позиции с 98 – с наихудшими показателями борьбы с пандемией COVID-19

И обстрелы остановить не могут.

Представляю, чисто гипотетически, если б РФ начала активные боевые действия при Бубочке, как бы он засцал

3) ГБР сообщило Януковичу о подозрении в госизмене за подписание харьковских соглашений с РФ
Госбюро расследований сообщило бывшему президенту Виктору Януковичу подозрение в госизмене из-за подписания им в 2010 году соглашения между Украиной и Российской Федерацией о пребывании Черноморского флота РФ на территории Украины
...
Таким образом Янукович обеспечил условия для будущей оккупации Россией украинского полуострова и захвата объектов государственной собственности

4) Ермак о санкциях США по Дубинскому: Идет работа по восстановлению имиджа Украины в Америке
Глава Офиса президента Андрей Ермак заявил, что сейчас идет работа по "восстановлению правильного имиджа Украины в Америке"

Правильный имидж Украины в Америке и так есть.
Но Ермак, Дубинский, Зеленский - это не Украина и вот их имидж не восстановить.

Разве что, Зеленский уволит Ермака и добьётся, чтобы Дубинского выгнали из фракции.
Тогда да, имидж Зеленского может улучшится

а Госбюро расследований уже открыло уголовное дело

Вот если ГБР доведёт дело до логического завершения - расследование, вручение подозрения, суд, тюрьма. Тогда - да

5) Главред RT приехала в Донецк, призвала "забрать Донбасс домой". МИД РФ отреагировал: видео
Маргарита Симоньян и заявила на транслируемом в РФ и ОРДЛО форуме марионеток Кремля, что России следует "забрать Донбасс домой". В российском МИД назвали это ее личным мнением

Один из главных рупоров пропаганды Кремля и личное мнение ? Такого быть не может
Опять врут жителям ОРДЛО - цинично, нагло

РФ сделало из ОРДЛО буфер между Украиной и РФ, который приносит Украине только проблемы
РФ хочет всунуть ОРДЛО в Украину, но на своих условиях - содержать ОРДЛО должна Украина, а политическое управление остаётся за РФ

Жители ОРДЛО - заложники РФ, потому что их мнение вообще не интересно РФ и жители выступают разменной монетой в грязной игре РФ

"Л/ДНР" представила свою "доктрину": в ней говорится о захвате всего Донбасса
Повторюсь об этой доктрине

6) Зеленский ввел персональные санкции против китайских инвесторов Мотор Сичи
Президент Владимир Зеленский ввел в действие изменения в решение СНБО от 14 декабря 2020 года о применении персональных специальных экономических санкций против китайских инвесторов Мотор Сичи

У Бубочки просто уникальная способность разосраться с теми, кто его потом же будет сношать во всех позициях

7) Украинцы с электрокотлами получат компенсацию из госбюджета: названа сумма
Для этого предусмотрены расходы Минсоцполитики по новой бюджетной программе на сумму 1,4 млрд грн за счёт уменьшения расходов по другой программе этого министерства

Это просто пи**.
Показатель, что денег нет. Но красиво выступить хочется.
Поэтому, отберём у одних и дадим другим

8) "Эта ПАСЕ давно сломалась". ПАСЕ подтвердила полномочия делегации России
Парламентская ассамблея Совета Европы ратифицировала полномочия делегации России, которые ранее обжаловала Украина

9) "Сдохнет – мне не жалко". СБУ опубликовала переговоры о покушении на генерала Наумова
Баканова - в отставку
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 20:06

Shapo
Я в цьому навіть даже трохи не сумніваюсь.

Лише додам, що до Києва би йшов чи ні? Хз. Моя думка, що ні. Ні нащо рашці. Лише тільки що туди й назад.

А хто зупинив?
Якщо вони не воювали навіть розгорнутими в бойові порядки частинами (полками, дивізіями..)?
Декілька батальонно-тактичних груп.

А Україна?
З забагато сильнішим ворогом воюють не армією, а державою (від мала до велика).

Імхо. Партія це була. Рашки з Заходом. З мовчазливою домовленістю. Тому й крокував пу дуже обережно.
Все чекав поки йому серйозно скажуть - стоп.
Гравці порахували баланси й зупинилися.
Всі в шоколаді. Зокрема...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 20:09, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 20:09

detroytred написав:Ще нюанс - 20 почалася агресія, Яник втік, але ж після його втечі 25? чи якого, хто залишився та хто саме очолював-керував організацію!! опору?
Риторичні питання.

Подати, що прям з втечею Яника (замкнути весь результат на Яника та Ко), все обезголовилось - маніпуляція.

Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної. :D :D :D Ось кумир shapo тов. Сталін організував опір за пів року і став його ГЕРОЄМ. Пів року!!

А що не обезголовили? Президент втік, прем'єр втік, генпрокурор втік, голова Верховної Ради - втік/подав у відставку, купа міністрів - втекли, керівники збройних сил - зрадили/втекли, і т.д. Це маніпуляція?

Взагалі вас послухати, то Янек був прекрасним президентом(асоціяцію підготував, гривня стабільна, інфляція - 0%, стабільність), тільки купці галичан щось не сподобалось, прийшли і його вигнали. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 20:18

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Ще нюанс - 20 почалася агресія, Яник втік, але ж після його втечі 25? чи якого, хто залишився та хто саме очолював-керував організацію!! опору?
Риторичні питання.

Подати, що прям з втечею Яника (замкнути весь результат на Яника та Ко), все обезголовилось - маніпуляція.

Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної. :D :D :D Ось кумир shapo тов. Сталін організував опір за пів року і став його ГЕРОЄМ. Пів року!!

А що не обезголовили? Президент втік, прем'єр втік, генпрокурор втік, голова Верховної Ради - втік/подав у відставку, купа міністрів - втекли, керівники збройних сил - зрадили/втекли, і т.д. Це маніпуляція?

Взагалі вас послухати, то Янек був прекрасним президентом(асоціяцію підготував, гривня стабільна, інфляція - 0%, стабільність), тільки купка галичан прийшла і його вигнала. :D :D

Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями.
Втекли політичні керівники інститутів. Фахівці залишились.

Лише зверну увагу: керує ЗСУ - НГШ.
Бувший НГШ був звільнений Янеком, але був в Києві.
Зам НГШ ЗСУ Муженко, який був призначений на посаду ще в 2012, на місці.
Міністра оборони обирали ... за квотою, Карл.

З Турчинова були треба тільки одне -- дати всі підстави для роботи Генштабу та частин в режимі повноцінних бойових дій. Тобто для початку опору - зриву формату зелених чоловічків.
Замана ще більші завдання бачив. Йому відніше))
Я ж не НГШ, тому вказав на мінімум.

Турчинов не забажав взяти відповідальність за гатити по усім, що заважають, вести бд за межами частин. А бонапартів не знайшлось.

Я розумію, скликати Раду, прийняти рішення; переслідувати просто депутатам Авву з Наливайченком з автоматниками Янека -- це легко, швидко і без підстав.
А забезпечити ЗСУ повноцінними підставами, взяти на себе відповідальність -- це довго, складно, ще й РНБО ж проти))

Вся наполегливість - один Турчинов за.

З.и де в мене про прекрасний, гривню, інфляцію, стабільність, купку галичан?
Де. Це. Ви. Почули від мене.
Якесь дежавю циркове.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 20:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 20:45

shapo написав:Если Порошенко подписал абсолютно невыгодное экономическое соглашение Украины с ЕС об ассоциации при которых украинский экспорт в ЕС ограничивается квотами выбираемыми за пару месяцев ( ранее приводил ссылку) также как и Минские соглашения которые решил что можно не выполнять и он удачно всех надул, то нужно теперь молиться на эти соглашения и выполнять их несмотря на отсутствия в них здравого смысла?
По древесине - https://biz.liga.net/all/prodovolstvie/ ... -arbitraje

https://biz.liga.net/ekonomika/all/novo ... ainoy-i-es

Соглашение выгодное.
Квоты есть на СГ продукцию, некоторую пищевую, на сырье, тот же лес (чтобы потом вы не говорили, что Украина - сырьевой придаток ЕС). На готовую продукцию с высокой добавленной стоимостью, например машиностроение, бытовая техника, одежда... - никаких квот нет, нужно просто соответствовать техрегламентам и все, поставляй сколько хочешь. И не нужно покупать никаких сертификатов (как в таежный союз), достаточно декларации соответствия и все – очень удобно. Знаю, для многих предприятий (в т.ч и где сейчас работаю) в 2014 рынок РФ отвалился и начали активно осваивать рынки ЕС, сейчас все лучше, чем прежде.
Относительно моратория на экспорт кругляка – глупый шаг (кстати он не остановил вывоз леса, поскольку дровам мораторий на кругляк – не помеха; все просто потекло мимо кассы). Такие проблемы нужно решать зелеными законами и борьбой с коррупцией. Никто в ЕС не посмеет оспаривать экозаконы.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 21:04

detroytred написав:Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями.

З Турчинова були треба тільки одне -- дати всі підстави для роботи Генштабу та частин в режимі повноцінних бойових дій. Тобто для початку опору - зриву формату зелених чоловічків.

Турчинов не забажав взяти відповідальність за гатити по усім, що заважають, вести бд за межами частин. А бонапартів не знайшлось.

Я розумію, скликати Раду, прийняти рішення; переслідувати просто депутатам Авву з Наливайченком з автоматниками Янека -- це легко, швидко і без підстав.
А забезпечити ЗСУ повноцінними основаниями -- це довго, складно, РНБО ж проти))

Якесь дежавю циркове.

Що я перебільшив чи перекривив? Точно цирк на дроті.

Турчинов напевне забув у вас спитати, що йому потрібно було робити. Причому "пару років назад" всі розумні.

"гривню, інфляцію, стабільність" - мені не треба це чути ні від кого. :D Це факти.
Просто якщо перечитати ваш пост і "додати ці факти" - виходить Янукович був прекрасним президентом. Якось так виходить.... :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 січ, 2021 21:23

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Не бачу сенсу заперечувати Ваші перекривлення з перебільшеннями.

А забезпечити ЗСУ повноцінними основаниями -- це довго, складно, РНБО ж проти))

Якесь дежавю циркове.

Що я перебільшив чи перекривив? Точно цирк на дроті.

Турчинов напевне забув у вас спитати, що йому потрібно було робити. Причому "пару років назад" всі розумні.

"гривню, інфляцію, стабільність" - мені не треба це чути ні від кого. :D Це факти.
Просто якщо перечитати ваш пост і "додати ці факти" - виходить Янукович був прекрасним президентом. Якось так виходить.... :D

Якось так не виходить.
Ви не вказали де я це написав.
Ви просто)))) додали!!! до мого одного твердження (що Яник зробив, залишилося тільки поставити підпис) ланку СВОЇХ твердженнь.

Перекривили -- що " Тобто за 5 днів напівлегітимний Турчинов мав організувати опір в 40-мільйонній країні проти 140-мільйонної.".
Тобто це Ваше! трактування.
В мене було про інше. Про те, що опір після втечі Яника організовував Турчинов.
Да хоч рік, 5 днів - згадувалося в тому плані, що 20 початок операції 25 втік Яник - мова зовсім не про Турчінова.

Не треба "додавати" свого до мого.
Та своє "тобто" так інтерпретувати.
Просто, якщо це зробити, то виходить, що Ви перекривили.

Вам же самому смішно з того, що Ви зробили.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 29 січ, 2021 21:27, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 69906991699269936994 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор