Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 69966997699869997000 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 30 січ, 2021 23:53

У Збройних силах СРСР звання прапорщика і мічмана введено з 1 січня 1972 року (проіснували до 1991 р.). Прапорщики й мічмани являли собою окрему категорію військовослужбовців. За своїм службовим становищем, обов'язками і правами вони займають місце, близьке до молодших офіцерів, є їхніми найближчими помічниками й начальниками для солдатів (матросів) і сержантів (старшин) однієї з ними частини.
...
У Збройних силах України військові звання прапорщика та старшого прапорщика, відносяться до військових звань старшинського та сержантського складу.
...
Законом № 205-IX від 17 жовтня 2019 р. в Україні з 1 жовтня 2020 року замінено звання прапорщика на штаб-сержанта, відповідне йому корабельне звання мічмана — на штаб-старшину
...

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1 ... 0%B8%D0%BA
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:06

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:и одружитися повинен, на моє припущення, в ГСВГ, прапорщиком)?
Є в мене підозра, що старший офіцер))
Ти помилився
Єдиним кадровим військовим в моєму сімейному оточенні - був дід по мамі
, пройшов ХалхінГол,визволення Західної України, Фінську, блокаду Ленінграду - звязківець , війну закінчив майором... при Хрущові в нього забрали військову пенсію мотивуючи що він не дослужив тиждень до потрібного терміну...

Ти впевнений?))))))))))))))))))))
Ще раз конкретизую - тесть. Хто?))))
Навіщо, раз вирішив відповісти, так)) обрізав цитату. Я конкретно про тестя запитав, а ти про діда))
про що я впевнений?
Читай по словам
єдиний кадровий офіцер в моєму сімейному оточенні - мій дід.
Ні мої батьки , ні мама моєї дружини - не служили в армії
Чи ти вперше чуєш про неповні сімї?

ПС
Я ж казав
Той хто бреше направо і наліво - думає що й інші ведуть себе так само...це його горе, але це його хрест
Тому
Я максимально відвертий - ти максимально закритий
прийми це як своє психологічне збочення, яке тягнеться ще з дитинства - і забийся в найтемніший куточок - може там полегшає.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:09

budivelnik написав:
  detroytred"[quote="5158659:budivelnik написав:
  detroytred написав:и одружитися повинен, на моє припущення, в ГСВГ, прапорщиком)?
Є в мене підозра, що старший офіцер))
Ти помилився
Єдиним кадровим військовим в моєму сімейному оточенні - був дід по мамі
, пройшов ХалхінГол,визволення Західної України, Фінську, блокаду Ленінграду - звязківець , війну закінчив майором... при Хрущові в нього забрали військову пенсію мотивуючи що він не дослужив тиждень до потрібного терміну...

Ти впевнений?))))))))))))))))))))
Ще раз конкретизую - тесть. Хто?))))
Навіщо, раз вирішив відповісти, так)) обрізав цитату. Я конкретно про тестя запитав, а ти про діда))
про що я впевнений?
Читай по словам
єдиний кадровий офіцер в моєму сімейному оточенні - мій дід.
Ні мої батьки , ні мама моєї дружини - не служили в армії
Чи ти вперше чуєш про неповні сімї?

ПС
Я ж казав
Той хто бреше направо і наліво - думає що й інші ведуть себе так само...це його горе, але це його хрест
Тому
Я максимально відвертий - ти максимально закритий
прийми це як своє психологічне збочення, яке тягнеться ще з дитинства - і забийся в найтемніший куточок - може там полегшає.[/quote]
_________
Ще раз по буквам, я запитав, хто батько твоєї дружини, або відчим?
Про тестя.
Все крапка.
Про інших я не запитував.

Хто? Ти не відповів досі.
Ти червоним виділи, що я запитував. А не те, що ти відповідаєш.

В чому я помилився, запитавши про тесть хто?
Ти так і не відповів досі.
Ти береш пики демагогії.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:19

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Ще раз по буквам, я запитав, хто батько твоєї дружини, або відчим?
Про тестя.
Все крапка.
Про інших я не запитував.
Відповідаю по буквам
1 Я не знаю
2 Я його ніколи не бачив
3 Дружина нічого не згадувала , єдине що казала (зі слів мами) її батьки розійшлись коли їй було пару років...
4 ЇЇ мама жила і живе до сьогодні- сама

Тому ще раз для брехунців
Якщо боїшся сказати правду про себе - не приписуй свої страхи іншим...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:24

Я довожу свої твердження.

Чия це цитата??????:
* 2 В мене дружина з Новосибірська , тиждень тому звідти приїхала ,була там 80 днів,чистокровна росіянка без жодних додатків чужої крові,тато полковник ЗС СРСР , сварилась з своєю мамою у випадку перегляду кісель-тв..* (с)

search.php?keywords=полковник+СРСР&t=151528&sf=msgonly&sid=a810cd4541557d5b1d14895726010915
Суб 17 гру, 2016 19:09
Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения?полковник+СРСР&sid=a810cd4541557d5b1d14895726010915#p3893878

Дивись дату, коли і що ТИ САМ ПИСАВ.

Про себе можеш брехати, що завгодно, але не бреши на мою особисту адресу.
На цьому крапка.

Більш конкретно тикнути тебе в твою брехню неможливо.
Але ти ще й претензії до мене згенерував, про страхи й тещо, коли я тільки запитував. Вже б краще відмовчування або демаггічив, але не в мій бік - ще й про брехунця.

Ще раз нагадаю: тільки в тебе червоний колір -- це повний Шнобель або зашквар.

Вважаю, що раз сьогодні субота, то нічого видаляти модератори не повинні. вихідні ж...
Навіть в спеціалізованих гілках дозволяють.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:46

detroytred написав:Дивись дату, коли і що ТИ САМ ПИСАВ.
Ти сову на глобус не натягай
Про старшого офіцера - ти витягнув для того щоб довести мої меркантильні інтереси
Але про те що він не жив з її мамої з часу її народження - тобі ж невідомо
+Ти засранець ,який не розповідаючи нічого про себе , занотовуєш і вишукуєш інформацію яку писали твої опоненти 4 роки тому

Тепер зрозумілі посили про зустріч в СБУ
КГБешне минуле тебе не залишає
Отже я був правий ,коли писав вчора
Назви себе беркутівцем або мєнтом і від тебе всі відстануть.
Андрій_В( він же бетонич) - випадково не твій перший нік?
А то якось швидко знайшов дискусію в якій участі не приймав
  Андрей_В написав:
  budivelnik написав:сварилась з своєю мамою у випадку перегляду кісель-тв..

Есть у меня такие, что будучи ярыми "кисельщиками" съездив один раз в Украину к родычам на недельку привезли с собой вышиванку и что то там бормочат про оккупацию и все такое :lol: Но посмотрев ящик пару недель попустило :lol:
Я к тому что "люди идиёты" (С).
Мені 50 - а тобі андрійко скільки 35?-40? - і ти мені будеш розповідати про совок ?

Я помоему тебе уже говорил - я служил в отдельных частях ПВ КГБ.

ПС
Батька дружини я дійсно ніколи не бачив
Жінки(мама дружини і дружина) не любили цих спогадів....

ППС
Для інших форумчан , сходіть по ссилочці від кагебешника - прочитаєте багато цікавого про 2016 рік
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 31 січ, 2021 00:52, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:51

Будівельник
Не смішно.
Ти потоком нових хфантазії (да будь чого) ніяким чином не забулькотиш факт твоєї брехні в самому наявному вигляді. Хоч знов зверненнями до форумчан))

Не старайся.
Це безглуздо.
А перечитувай свої пункти 1234.
Та в яких брехня. Чистіша. Сам побачиш.

Бувай, брехунець. Що викручується. Спи спокійно.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 00:54

detroytred написав:Спи спокійно.
Я сплю спокійно
А от як ти
Стільки в мене запитав - а про себе ні гу-гу?
Фобії? Страхи? Чи на роботі заборонили відкриватись?
ПС
Коли хтось буде читати істеричні вигуки про те що хтось бреше...і вимоги заплатити про інформацію...
Спробуйте згадати
а - що про себе цей істерик написав?
б - скільки цей істерик заплатив комусь за отриману інформацію
[
  detroytred написав:]А перечитувай свої пункти 1234.

Читаю
1 Я не знаю ----- правда, чув разові негативні згадки,
2 Я його ніколи не бачив---на 100% правда
3 Дружина нічого не згадувала , єдине що казала (зі слів мами) її батьки розійшлись коли їй було пару років...---правда на 100%
4 ЇЇ мама жила і живе до сьогодні- сама ---- правда на 100%

так в чому ти мене звинувачуєш?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 09:03

Когда мне было четырнадцать, мой отец был так глуп, что я с трудом переносил его; но когда мне исполнился двадцать один год, я был изумлён, насколько этот старый человек поумнел за последние семь лет.

Марк Твен
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 січ, 2021 10:30

Будівельник
"В чому ти мене звинувачуєш?" (С)

Я тебе не звинувачую, а по буквам читай,вказую на брехню та викручування, ще з потоком брехні а мою адресу (про кгб-ка і т.д.).

Я спитав, хто тесть, припустивши, що старший офіцер?
Читай свої відповіді:
- про діда (ще й цитату з вказанням про тестя обрізав);
- після ще раз уточнення мого про питання за тестя - знов про діда, своїх батьків, маму дружини. Ще й випади в мій бік.
- після знов мого уточнення, що хто тесть, ти -- 1. " Я не знаю". 3. Дружина нічого не згадувала.

Нехай про тестя ти від дружини нічого не чув.
Але пряма брехня -- 1. "Я не знаю".

Це пряма брехня, тому що в 2016 ти сам написав:
* 2 В мене дружина з Новосибірська , тиждень тому звідти приїхала ,була там 80 днів,чистокровна росіянка без жодних додатків чужої крові,тато полковник ЗС СРСР , сварилась з своєю мамою у випадку перегляду кісель-тв..* (с)

Сам вказав, що тато дружини -- полковник СРСР. ЗНАВ ПРЕКРАСНО, що тесть - полковник СРСР.
Про це саме я тебе весь час запитував - тесть не старший чи офіцер?

З.и. ну і,як звичайно, ти свою брехню забовтав потоком нової брехні -- про кгб, СБУ, припущення зв'язку з ніком Андрій В, та доміслів зі стелі.

Я тобі вже багато разів вказував, що я на героя чи хероя форуму не претендую. Я під ніком, як і більшість.
Це ти сам взяв на себе вищі вимоги, позиціонуючи себе відкритим. Багато роблячим і т.д.
Про що постійно й наголошуєш.

Все, гуляй лісом. Забовтувай новими несінитницями.
Твоя брехня й так видна усім.
(прочитати моє питання чи не ст. офіцер тесть? І твою відповідь - я не знаю. Коли ти сам до цього вказував - тато полковник ЗС СРСР, здатний будь-хто.)
Я ще раз розклав по полицям тільки для тебе. Бо враження - що ти й справді не розумієш.
Хоча те, як ти викручувався по запитання про тестя, говорить, що ВСЕ ТИ РОЗУМІЄШ ЧУДОВО.

Якщо ж нарешті ти став здатним відповісти (5 куе) за оту конкретну брехню на мою особисту адресу і тебе не влаштовує зустріч в обласному СБУ, давай хоч в 80 бригаді (до речі, ще розповісиш там про Мальдіви, статки та незалежність від чужих рішень, про працювати на себе, про платню, як потребова вартість), хоч в Києві під КМУ і тещо.
СБУ я тобі пропонував, щоб ти ткнувся в свою брехню про плату мені за пости. І це я тобі вже пояснював не раз.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 31 січ, 2021 11:04, всього редагувалось 5 разів.
detroytred

Профіль

#<1 ... 69966997699869997000 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Модератор