Ой+ написав:Ми якось зовсім не розглядаємо інтереси продуктивних сил суспільства які працюють на звичайних роботах і мають звичайні сім'ї.
Так ми не розглядаємо, бо ми просто треплемось на форумі А ті, хто розглядають - вони копіюють з Західних країн та і все. там навчання самостійне здається вже десятиріччями практикується. А не як в нас: "Мене вчителька не навчила!!!1"
Ой+ написав:треба не тільки на касі одягати, але і на перебування в приміщенні магазину.
З точки зору "така вимога",чи з точки зору здорового глузду? Якщо я перехворів і в найближчий час не захворію,то я її одягаю тільки там, де моє невиконання вимог приносить клопіт персоналу магазину, тобто на касі. Там касира можуть покарати, якщо він обслуговує без маски. В решті випадків я ношу по здоровому глузду.
Щодо дітей,то я зараз сам вчусь по Зуму. Якщо хочеш вчитись,то вивчишся. Якщо це з-під палки, так і в аудиторії не станеш.
ось ми знайшли справжнього ковід дисидента ХОТАБА ! який щойно сам зізнався що в магзаині маску не носить а тільки на кассі ! БРАВО ! хто б міг подумати. Мені до Хотаба ще далеко я мучаюсь у запотівшх окулярах і шукаю товар без окулярів . Дякую за лайф хак ! тільки Хотаб забув про " хворіти два рази підряд" " новий більш заразний штамм від якого не діє минули імунітет" " Безсимптомний супер розпосвсюджувач" " наявність антитіл не доводить наявність імунітету " і так далі ще купа нових відкриттів які нам принесли ковід істерики . Але хотаб швидко і впевнено переходить на бік ковід десидентів , він вже з нами Ще трошки і його розум проясниться від купи пропагади у ЗМІ та фейсбуках
Через пару месяцев будет другая новость: Санврач Ляшко повторно заболел и вылечился после прививки второй дозой. Болезнь протекала легко.
О том, о чем все (казалось бы) давно знали: пол прививки от заражения ковидом не защищают. Даже пол прививки дают почти 100% защиту от осложнений ковида.
Как будет -- вместе посмеемся. Пока же попытка "бляснуть блясной" не сильно удалась...
Ой+ написав:Ми якось зовсім не розглядаємо інтереси продуктивних сил суспільства які працюють на звичайних роботах і мають звичайні сім'ї.
Так ми не розглядаємо, бо ми просто треплемось на форумі А ті, хто розглядають - вони копіюють з Західних країн та і все. там навчання самостійне здається вже десятиріччями практикується. А не як в нас: "Мене вчителька не навчила!!!1"
Насчёт "самостiйного навчання" в школах на Западе Вы сильно заблуждаетесь.
Через пару месяцев будет другая новость: Санврач Ляшко повторно заболел и вылечился после прививки второй дозой. Болезнь протекала легко.
О том, о чем все (казалось бы) давно знали: пол прививки от заражения ковидом не защищают. Даже пол прививки дают почти 100% защиту от осложнений ковида.
В Украине самая лучшая вакцина и даже первая доза даёт 100% защиту : укололся-заболел-выздоровел-получил естественный иммунитет и 100% защиту.