Сподіваюсь, що ні.
Дружина колеги.
Остання робота - статистичне управління, оклад 8500
Пенсія, колега каже, 4500грн
Не знаю чи то через те, що державна служба,
чи тепер якось у %%-му співвідношенні нараховують.
|
|
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреСподіваюсь, що ні. Дружина колеги. Остання робота - статистичне управління, оклад 8500 Пенсія, колега каже, 4500грн Не знаю чи то через те, що державна служба, чи тепер якось у %%-му співвідношенні нараховують. ![]() Влада вже ж заявила, через 15 років не буде з чого платити пенсії... От тут їм можна вірити однозначно, тут імхо не вруть. У держслужбовців виший коефіцієнт, але я кажу про тенденції, і шо буде через 15-20 років. Демографію ж всі знають ![]() ![]() ![]() Re: Эпидемия коронавируса в мире
вот это цена ... на вакцину . А все остальное то такое . между делом тоже вводиться курсом - 2 раза. Рекомендую всем кто может себе позволить НЕ ЯВЛЯЮСЬ МЕДИКОМ - ВЫСКАЗЫВАЮ СПРАВОЧНУЮ ИНФОРМАЦИЮ, ЛИЧНОЕ МНЕНИЕ НЕ МЕДИКА ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреЯ думаю, що офіційно і пані, що злягла, важко буде довести, що це внаслідок. Померли від тромби, що якраз і є причиною повної чи часткової заборони цієї вакцини в низці країн ЄС. Хоча випадки побічки і не масові, але для тих хто їх отримав від цього не легше. А перевіряють хіба на практиці. А ще діти, бюджетники, тіньовики. Роботи хай пашуть. І податки платять. ![]()
Это катастрофа жить в Америке на $800 пенсии. Это примерно как моя бабушка на 20 руб. пенсии при комиссарах и москалях. Я не преувеличиваю. Чтоб минимизировать издержки такие пенсы переселяются в дома для пожилых людей, где за ними минимальный медицинский присмотр со стороны муниципальной социальной службы. Проживание там в камере стоит $400. Остается $400 на жизнь. А буханка хлеба стоит $4, чашка кофе $4, похавать в зарыгаловке $10. Это то, что дает государство. За счет чего выживают? Прошу обратить внимание! За счет сознательных граждан и гражданского общества. За счет других граждан. Все близлежащие супемаркеты снабжают их продуктами, у которых заканчивается срок годности, благотворители снабжают одеждой, местные нго каждый день устраивают им танцы с пицей, посещение кино по дешевке и т.п. И надо учесть, что у большинства есть дополнительные сбережения, доходы или помогают дети. ![]() Сравнивать с нашей ситуацией сложно. У нас у многих пенсов есть огород и курочка каждый день несет яйцо, а там за каждую картоплину надо заплатить. Разные уклады. ![]() ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреТак хто не дає тамтешнім пенсам длубатись на городі і розводити курочок? До речі і серед наших все менше бажаючих цим займатись. Всі хочуть асфальту, каналізації і як не дивно на асфальті живуть довше ніж по екологічних селах. Тут би голосувалку закріпити, хто хоче чи не хоче локдаунів-карантинів і їх соц. статус - пенсіонер, найманий, підприємець, тимчасово безробітний. Результати дуже прозорі. ![]() Тоже не встречал в своем кругу какие-то тяжелые последствия. Уже все вокруг полностью привитые. Максимум у знакомых было на следующий день это озноб, небольшая температура, слабость на второй день. У меня после второй прививки был легкий сушняк, как с бодуна. Вот и все последствия. Утрення эрекция в норме. Твердость 4-й степени (твердость лба). Основной инстинкт функционирует в нормальном режиме. ![]() ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|