Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 32023203320432053206 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 00:02

Re: Эпидемия коронавируса в мире

yama написав:Объяснил \ показал как сделать красиво во всех планах.

Когда я выкладываю скан оф.документа на чешском,польском или немецком,и говорю,что это из CZSO или GUS, у вас возникает мысль,что это я нарисовал его в Фотошопе?? О чем разговор вообще??
Есть такой грех у меня давать конструктивную критику .

Есть посерьёзнее грех: кричать всю осень ,что умирают с Ковид и не избыточные, а плановые,а потом не признать и не покаяться.
Из-за таких трактористов с Ямами тогда и исчез Фриз с его полезной информацией. Он тоже долго пытался тебе объяснить, что это слегка лишние сотни чехов ежедневно умирают. Но ты брал на смех,тебе было весело с Трактористом.
По сути темы об учете смертей с официальной позицией Ляшко вы спорить не стали , видимо согласны .

Мне вообще не интересна методика подсчёта смертей Ляшком. Если мы понимаем, что переболевших в разы больше, то должны понимать,что и смерти не все учтены. И подтверждение этому 18 тыс смертей ковидных,и 35 тысяч избыточных. За 2020 год в Украине. А немцы четко 35vs35 посчитали.
Поэтому пусть он не методики свои оглашает, а делает так,чтоб текущая ежедневная (ежемесячная) информация подтверждалась официальной укрстатом через пару месяцев хотя бы на 80% как у чехов. А не на 50%, как у нас.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 00:17

Hotab написав:Мне вообще не интересна методика подсчёта смертей Ляшком. Если мы понимаем, что переболевших в разы больше, то должны понимать,что и смерти не все учтены.
З цього місця хотілось би уточнень....
1 Що таке не враховані смерті ?
2 Куди поділись трупи?
3 Ви повідомили владу про велике звалище неврахованих трупів?

Ви хоч розумієте як на одну дурню накидаєте наступну?
1 Загальна смертність обрахована точно..це штука серьозна і контролюють її море державних організацій
2 Якщо ж смерті від ковіду записані в загальні... і при цьому загальна не росте..або росте менше ніж вам би хотілось.. - то може це ваші страхи а не реалії?

ПС
А підрахунки Ляшка вас не влаштовують ,бо вони показують хибність ваших переконань..
Але не вірити чиновнику і вірити тільки собі...без підтверджуючих фактів... - може це психічне захворювання
ППС
Виривати денні/тижневі..данні і не реагувати на квартальні/річні - це якось погано попахує...
Я можу взяти перший квартал і вибравши максимуми і мінімуми створити дві різноспрямованих істерії..
Ось приклади
26-03-2021 року - було зафіксовано 203 смерті
05-04-2021 року - було зафіксовано 481 смерть
а
09-04-2021 року - було зафіксовано 235 смертей....
Я можу істерити наступним чином
Ура , ми побороли ковід і знизили смертність всього за 4 дні в два рази з 481 до 235....
або
Жах що твориться , за 11 днів смертність виросла в 2,4 рази з 203 до 481 смерті за добу...ще місяць такого росту і нас завалить трупами...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 00:45

budivelnik написав:цього місця хотілось би уточнень....

ковідні смерті не всі враховані. Принаймні в 2020 році. В загальну ясно що враховані всі. Далі потрібно коментувати політ вашої фантазії??

Але не вірити чиновнику і вірити тільки собі...без підтверджуючих фактів... - може це психічне захворювання

Вам привести ваші розповіді у інших гілках, коли ви не вірили офіційній середній зарплатні і казали, що вона вища ?? Чому ви не вірите чиновнику,у вас психічний розлад??
А підрахунки Ляшка вас не влаштовують ,бо вони показують хибність ваших переконань..

Я здається нормально пояснив, чому не влаштовує:
чому чехи змогли щоденно в 1 кварталі порахувати свої ковідні смерті так, що вони збіглись повністю потім з надлишковими за цей же період? Чому німці весь рік так порахували,що всі 35 тисяч ковідних знайшли відображення в надлишкових? Чому Ляшко нарахував 18 тисяч ковідних,а 35 надлишкових??

Виривати денні/тижневі..данні і не реагувати на квартальні/річні - це якось погано попахує...

Ви про що? Я аналізую , як щоденну, так і місячну,так і квартальну інформацію. А потім і річну. Що ви хотіли тут сказати?

І ще одне. Я бачу ви втомились від того,що я почав з вами спілкуватись,а не ігнорити, і знову поступово скочуєтесь до своєї заїзженої платівки про психічні розлади,дурних, істерити і т.д. Це останнє попередження.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 08 тра, 2021 00:56, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 00:53

Hotab написав:
  budivelnik написав:З цього місця хотілось би уточнень....
1 Що таке не враховані смерті ?
2 Куди поділись трупи?
3 Ви повідомили владу про велике звалище неврахованих трупів?

Ви хоч розумієте як на одну дурню накидаєте наступну?
1 Загальна смертність обрахована точно..це штука серьозна і контролюють її море державних організацій
2 Якщо ж смерті від ковіду записані в загальні... і при цьому загальна не росте..або росте менше ніж вам би хотілось.. - то може це ваші страхи а не реалії?

ПС
ППС
Я можу взяти перший квартал і вибравши максимуми і мінімуми створити дві різноспрямованих істерії..
Ось приклади
26-03-2021 року - було зафіксовано 203 смерті
05-04-2021 року - було зафіксовано 481 смерть
а
09-04-2021 року - було зафіксовано 235 смертей....
Я можу істерити наступним чином
Ура , ми побороли ковід і знизили смертність всього за 4 дні в два рази з 481 до 235....
або
Жах що твориться , за 11 днів смертність виросла в 2,4 рази з 203 до 481 смерті за добу...ще місяць такого росту і нас завалить трупами...

ковідні смерті не всі враховані. Принаймні в 2020 році. В загальну ясно що враховані всі. Далі потрібно коментувати політ вашої фантазії??
Отже
1 Кількість реальних захворювань де ковід був ініциатором в 5-10 разів більша ніж офіційно зафіксовано
2 Кількість смертей від загальних причин в Україні +6%
3 Офіційно заявлено що ковід дав 3%

То чого камизитесь?
Летальність в рази менша ніж офіційна в 2%
Сотень тисяч смертей не має...
Чіпляєтесь до 2-3% ?
Навіщо ?
Щоб оправдати свої страхи?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 01:00

budivelnik написав:Кількість реальних захворювань де ковід був ініциатором в 5-10 разів більша ніж офіційно зафіксовано

budivelnik написав:3 Офіційно заявлено що ковід дав 3%

Вам не здається трохи дивним ставити в одну задачу припущення про "більше в 5-10 разів", і тут же "офіційно 3% смертей".

Тоді беріть вже і перехворілих офіційних. Що це за підтасовки?
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 01:03

Hotab написав:
  budivelnik написав:Кількість реальних захворювань де ковід був ініциатором в 5-10 разів більша ніж офіційно зафіксовано
  budivelnik написав:3 Офіційно заявлено що ковід дав 3%
Вам не здається трохи дивним ставити в одну задачу припущення про "більше в 5-10 разів", і тут же "офіційно 3% смертей".
Тоді беріть вже і перехворілих офіційних. Що це за підтасовки?
Труси -хрестик?
Вам можна заявляти що кількість померлих від ковіду в 2 рази більша від офіційно заявлених
А мені висловлювати свої припущення заборонено?
Тим більше що ви самі погоджуєтесь що кількість перехворівших в рази більша ніж офіційно враховано
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 01:11

budivelnik написав:Труси -хрестик?

Так, саме "труси-хрестик". Або беріть обидві цифри офіційні, або обидві неофіційні. Тільки якщо з неофіційною смертю ясно, то кількість неофіційно перехворілих пальцем в небо.
Тим більше що ви самі погоджуєтесь що кількість перехворівших в рази більша ніж офіційно враховано

Так, погоджують. Не знаю тільки в які "рази". І гадати від 3 до 10 разів - навіщо нам такий неточний фінальний результат. Як з ним далі працювати. Тому не морочте мені голову.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 01:46

Ой+
Нигде не встречал объяснение мартовско-апрельской волны британским штаммом. Поэтому исхожу из того, что он заметную роль не сыграл. Если у Вас есть другие сведения, дайте, пожалуйста, ссылку.
И я писал не о вариантах, а о Вашем объяснении спада второй волны достижением стадного иммунитета. И об аргументации д.м.н.

На спад к майским я тоже рассчитывал, но вот не знаю, как повлияют пасха и др. праздники, не дадут ли новый толчок. Тем более, что с праздниками совпало и смягчение карантина во многих областях (а с 9 мая и во всех).
Прогнозы госпожи Мироненко это не прогноз, а удачное угадывание. Также, как очень многие "удачные" прогнозы" курса на валютной ветке. Бывают, угадывают, но причины события оказываются совершенно отличными (часто прямо противоположными) от тех, на основе которых делался прогноз.

А варианты...
Что можно сказать. Вариантов особо нет - зоны (в т.ч. красные=местные локдауны, а не всеобщий. Всеобщего мы не выдержим, имхо), но со строгим соблюдением требований, и (если верить данным об эффективности вакцины, а сомневаться, вроде бы, нет оснований) вакцинирование. Ну и, естественно, строгое соблюдение хотя бы элементарных требований жёлтой зоны (маски, дистанцирование и т.п.).
Да, сегодня у нас вакцин крайне мало, но, надеюсь, всё же дождемся вакцин раньше, чем сумеем добиться стадного иммунитета. Этого самого стадного иммунитета пока что не удалось добиться ни в одной стране, даже с самым высоким уровнем заболеваемости.
Насчёт вариантов это моё личное мнение, возможно, неверное. Но пока что не вижу других серьёзных предложений.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 06:26

ЛАД , я вангую, что к осени мы не привьем и 10% населения. Не в последнюю очередь ещё и потому, что лето это период отдыха, отпусков и апатии к такого рода проблемам, как вирусные заболевания. И вот осенью можем получить очередную вспышку. Особенно обидно будет, что из европейских стран мы будем едва ли не одни такие: остальные проширяются и будут огурчиками.
Очень хочу ошибиться, чтобы какой-нибудь Будивельнык меня макал со словами "А я казав, що ми і без вакцини через рік забудемо , що таке Ковід." Но думаю нет. Как раз и болевшие осенью 20-го окончательно избавятся от иммунитета. .
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 тра, 2021 06:34

ЛАД написав:Нигде не встречал объяснение мартовско-апрельской волны британским штаммом. Поэтому исхожу из того, что он заметную роль не сыграл. Если у Вас есть другие сведения, дайте, пожалуйста, ссылку.

Серйозно?
Як Вам це вдалось, коли з кожної праски говорилось, що третя хвиля - британський штам?
Запит в гугл і:
Вчені виявили в Україні нові мутації «британського» штаму коронавірусу, які є більш небезпечним. Саме їх називають причиною третьої хвилі пандемії. https://hromadske.ua/posts/tretya-hvily ... ronavirusu

За прогнозом НАНУ (яка використала у прогнозуванні дві різні математичні моделі), пік «третьої хвилі» коронавірусу в Україні відбудеться в перших числах квітня. Кількість нових випадків за добу може сягнути 24 860 (за моделлю Prophet) чи 24 107 (за моделлю SEIR-U).
Схожі очікування озвучив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов: до 25 тисяч нових випадків на день через два-три тижні.
Причиною міністр називає новий «британський» штам коронавірусу, який значно легше передається від людини до людини та викликає зовсім інший перебіг хвороби. https://www.radiosvoboda.org/a/tretia-k ... 72287.html

Максим Степанов
23 березня ·
Третя хвиля коронавірусу і британський штам
Британський штам вірусу дійсно небезпечний. Висока контагіозність, важкий перебіг хвороби, тривалі постковідні наслідки – ураження печінки, нирок, центральної нервової системи. https://www.facebook.com/watch/?v=295564688820627

“Ми вже увійшли в третю хвилю пандемії коронавірусу, на всій території нашої країни виявлено новий – британський штам вірусу. Він більш агресивний. Вражає молодих людей, більш контагіозний, тобто швидше передається та спричиняє тяжкий перебіг хвороби. З цим найперше і пов’язана висока кількість госпіталізацій, яка значно зросла під час третьої хвилі”, – розповів Степанов.
Оригінал статті - на сайті Українського кризового медіа-центру: https://uacrisis.org/uk/covid-22-03-21

і т.д.
Що до того чи вгадали проф. Мироненко, Мусій, НАН та ін., то все ж таки коректніше висловлюватись, що точно спрогнозували.
А тепер боятися:
Михайло Радуцький передбачає небезпеку ще далі - восени цього року.
"Ще не завершилася третя хвиля коронавірусної хвороби, а нам уже потрібно готуватися до четвертої", - написав він у Facebook.
Він прогнозує новий спалах хвороби на осінь, а його причиною можуть стати нові штами коронавірусу.
"Вчені прогнозують, що четверта хвиля може бути більш загрозливою через розповсюдження нових штамів коронавірусу, - попереджає пан Радуцький. - В Індії нещодавно виявили "індійський" штам, до складу якого входять дві мутації вірусу. Дослідження цього штаму продовжується, він може виявитись небезпечнішим за "британський" та "південно-африканський". https://www.bbc.com/ukrainian/news-56813085

Що робити? Вести ЗСЖ (здоровий спосіб життя), багато рухатись, помірна соляризація і т.д. Впевнений, що заявленої к-ті вакцин не буде на осінь, як і не виконані плани на сьогоднішній день.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 32023203320432053206 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему