Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Враховуючи, що зепутати і інші ..тати надихаються на Сході, готуємось )))
«...И вообще давайте будем честными. Что такое пенсия? Человек дожил до пенсии – это страховой случай. Ты уже перешагнул тот порог, который тебе отмерен прожить: 60-65 лет. 50% не должны вообще доживать. Так устроена пенсионная система – это математически все высчитывается. Цинично? Но так принимается система пенсий во всем мире...»
зі. Нагадаю свій прогноз, через 20 років ми, 40 річні українці отримаємо від мертвого осла вуха, а не песнію...
тому дві паральні стратегії: - купуєм нерухомість в більш-менш перспективних локаціях під оренду (як ПФ) - звикаєм жити скромно на $125 в місяць
І чим людина зрозуміє раніше, що тре розраховувати на себе, а не на когось, (чи взагалі, на державу), тим для неї буде ж ліпше.
В Україні проживеш довше - 72.1 роки, ніж на Філіпінах - 71.2 роки...
Польща - 78.7 роки, лише на рік крутіше за Туреччину - 77.7 роки...
Думаю, що з Україною проблема в тому, що багато бухають, не ведуть ЗОЖ і не визнають правил безпеки... а не тому що погана медицина чи клімат і амброзія.
А загалом натякав на те, що ренкінг досить умовний, і що ліпше в Білорусі чим в Туреччині і ще ліпше чим в Україні. Вірю, як і графікам від зРадіо. Буду шукати відосікі про "скільки коштує в місяць жити експату в Білорусі".
P.S. 19 Israel 0.919 83.0 тільки будьласка, не возбуждайся
так і знав, що ти це зробиш )))) і такі що, багато туди хтось з нас може поїхати на життя чи тіко свої обреза...ці...
Моя любима ЮКейшіна 13 місце має, а Ірландія взагалі 2 *
* при бажанні, що туди, що туди можна переїхати...
В Україні проживеш довше - 72.1 роки, ніж на Філіпінах - 71.2 роки...
Польща - 78.7 роки, лише на рік крутіше за Туреччину - 77.7 роки...
Думаю, що з Україною проблема в тому, що багато бухають, не ведуть ЗОЖ і не визнають правил безпеки... а не тому що погана медицина чи клімат і амброзія.
А загалом натякав на те, що ренкінг досить умовний, і що ліпше в Білорусі чим в Туреччині і ще ліпше чим в Україні. Вірю, як і графікам від зРадіо. Буду шукати відосікі про "скільки коштує в місяць жити експату в Білорусі".
P.S. 19 Israel 0.919 83.0 тільки будьласка, не возбуждайся
так і знав, що ти це зробиш )))) і такі що, багато туди хтось з нас може поїхати на життя чи тіко свої обреза...ці...
Моя любима ЮКейшіна 13 місце має, а Ірландія взагалі 2 *
а смисл? наскільки я розумію, люди їдуть експатами із багатих країн в бідніші, щоб економити і відчувати себе куркулями, а не злиднями (як дома)
change_pm написав: Моя любима ЮКейшіна 13 місце має, а Ірландія взагалі 2 *
flyman написав:а смисл? наскільки я розумію, люди їдуть експатами із багатих країн в бідніші, щоб економити і відчувати себе куркулями, а не злиднями (як дома)
Смисл дуже простий, якшо ти хочеш добре і довго жити, то можна і переїхати..
ЮК / Ірландія - 81-82 роки живуть, Україна - 72 роки... = є смисл переїзду...
Туречина - 77 років, Україна - 72 роки... = є смисл переїзду...
change_pm написав: Моя любима ЮКейшіна 13 місце має, а Ірландія взагалі 2 *
flyman написав:а смисл? наскільки я розумію, люди їдуть експатами із багатих країн в бідніші, щоб економити і відчувати себе куркулями, а не злиднями (як дома)
Смисл дуже простий, якшо ти хочеш добре і довго жити, то можна і переїхати..
ЮК / Ірландія - 81-82 роки живуть, Україна - 72 роки... = є смисл переїзду...
Туречина - 77 років, Україна - 72 роки... = є смисл переїзду...
Ось тобі і смисл
це середнє, пияків\алкашів\наріків\туберкольозників, а індивідуально кожному, хз як. Кернеса врятувала всемогутня медицина?
Чи буде комфортно в Туреччині, без поняття. Чи є мені комфортно в Україні? Відносно так. Квиток Тернопіль-Київ 89 грн. потягом. Електричка з Києва до Бучі 15 грн., до станції біля села - 25 грн. Їжа дешева. Є дача, можна мати свою екологічно чисту безплатну петрушку. Є файні кобєти без феміністких заморочок і мусульманських забобонів. Що ще хлопу для щастя тре?
З.І. Звонив чувак з Амазону, є вакансія на роботу робити роботів. Як думаєш, скільки К?
US home construction falls a surprise 9.5% in April
U.S. home construction fell a surprisingly sharp 9.5% in April and economists attributed that partially builders to who delayed projects because of a surge in lumber prices and other supply constraints.
The April decline left construction at a seasonally adjusted annual rate of 1.57 million units, the Commerce Department said Tuesday. That was down from a rate of 1.73 million units in March, which had been the best showing since the peak of the housing boom in 2006.
Applications for building permits, considered a good sign of future activity, rose 0.3% in April to an annual rate of 1.76 million units, a good sign that the April dip in construction will be temporary.
Схоже по омериканському ринку новобудов ми прийшли пік )))) хахаха, якщо це так!
Цінник на деревину привів до того, що будувати мабудь вже не таке пріоритетне завдання і заняття...
зі. Жорік-дорік, ти до рецесії штати загоняєш, а точніше до стагфлеца...