Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Інтернет транзакція коштує в банку додаткові 5 грн+1% від суми. Які вони мені до 24 години в день інтернет транзакції по виводу залишкових коштів і нарахували, не повідомивши про овер
Господи, так это каким боком вы выходили из Аваля, шо за это комисс взяли в овер? СЭП из Вали -- нашару, вот исходящий СТОРОННИЙ р2р за 0̶.̶5̶% 1% +5 Часу немає. А волну гнать низашоо час є Даа, удержание комисс за р2р у Райфа калично реализовано -- удерживают после проводки оп-и по щоту, даже в овер
ПС. Обращаю ваше внимание, шо за СТОРОННИЙ р2р кроме Вали берут комис: Приват, Ощад, УкрЭксИм, ПУМБ, Восток, Конкорд... И половина из них тоже в овер, и тоже без СМС, т.к. овер это некарточная опер-я
s0v7a написав:Овер зʼявився! І головне в посиланні не те що він зʼявився! А те як зʼявився, бо це для мене було неочікувано! І мене про це не повідомили!
Головне, що ця коміс є в Тарифах, тобто вас про неї повідомили при оформленні картки, і ви її не просто повинні були очикувати, а повинні була її чатувати А пишу я не для вас, а для інших читачів, які таки чатують тарифи, в т.ч. й на вашому прикладі
Нее, там таки есть упоминание входа по СЭП (но в неопервремя), но Валя принимает 23/7. Но выход был каличным, адназначна. Было интерестно дотумкать где же таки был прокол. Наука челу будет за недорого
Ну ведь реально глупо - пополняться по п2п, сразу тратить, после чего надеятся, что тебя за это не жухнут. Впрочем - многие через это проходили. Должны ж банки хоть на ком-то зарабатывать ) Чем больше спонсоров - тем лучше всем остальным )
mustbe написав:Ну ведь реально глупо - пополняться по п2п, сразу тратить, после чего надеятся, что тебя за это не жухнут. Впрочем - многие через это проходили. Должны ж банки хоть на ком-то зарабатывать ) Чем больше спонсоров - тем лучше всем остальным )
неее. он сэпом пополнил. но потом остаток выводил сторонним р2р да практически все, хоть разок, да спонсировали--тут главное знать где лажанулся, чтоб не повторять
Востаннє редагувалось clash в Чет 27 тра, 2021 17:09, всього редагувалось 1 раз.
Amethyst написав:П.С. Обращаю ваше внимание, шо за СТОРОННИЙ р2р кроме Вали берут комис: Приват, Ощад, УкрЭксИм, ПУМБ, Восток, Конкорд... И половина из них тоже в овер, и тоже без СМС, т.к. овер это некарточная опер-я
Маємо таки 1%+5 грн. навкруги! Немає ніякого 0,5%.
Та ще цікавіше. Я так і не знаю за якою строкою з цього посилання мене протарифікували!
Бо я використовував интернет з 3D- Secure. Можно поповнювати Зелену картку А-банку за такою технологією без додаткового тарифікування зі сторони того банка. Все пройшло гарно списалися всі кошти і не було ніякого додаткового нарахування з боку, я так розумію, "Валі", це ласкаве від Аваль.
Підкреслю, що ввечері я зайшов в додаток Валі і перевірив баланс. Десь о 22 годині він був нульовий. Згідно строчці 8 в таблиці з посилання так і мало бути для 3D- Secure? Ні? Більше ніде в тарифах ця технологія не згадувалась! Я і заспокоївся.
Вже пізніше, та до 24 години, зʼявилися додаткові нарахування, що я і неочікувано побачив аж через 3 доби і я не знаю досі за якою строчкою в наведеній вище таблиці! Мабуть таки 11.
Я оплатив цю коміссію миттєво як і сьогодняшні 2 копійки з 25 числа. І тільки після другого сьогодняшнього неочікуванного нарахування овердрафту для мене, погасити який не є проблема, а є проблема дізнатися про нього, і є те, що привело до моєї публікації!
Це замовчування призводить до додаткових, не виправданних з мого погляду, нарахувань на користь банку. Тому це НЬЮКАБАЛА!
Повтор вивода: Я не буду співпрацювати з цим банком доти, поки вони не почнуть інформувати клієнтів всілякими їм доступними способами о навіть копійчаному овердрафті
ВО
Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Чет 27 тра, 2021 20:19, всього редагувалось 3 разів.