холява написав:Всем Добрый Вечер ! Сидел вот считал ..... -56% к прошлому году по июню.... Прочитал ВСЕ победные реляции . ХЕР его знает , может только у меня все так . Продажи лежат , оборотки нет ,...... Производители спрашивают ,когда же заказ ? Мля, скорее всего только у меня . Господи , Спаси Украину .... и меня !
Шкода що у Вас так.... В мене з точністю навпаки....+30% 1 Правда в цьому є свої причини а - ковід перестрашив людей і вони підсвідомо уникають великих скупчень(тобто якщо можна купити в маленькому магазинчику - то не йдуть в супермаркет) б - на відстані витягнутої руки пів року тому закрився мережевий магазин площею 700 м2( мій прямий конкурент) 2 Через тиждень відкривається у тому приміщенні інший мережевий... Може через тиждень на мене нахлине Ваша хандра... Але поки ніс догори і вперед....
s0v7a написав: Я лише підіймаю питання нерівноправного оподаткувння доходів фіз ліц з одного боку по депозитах, з іншого боку по ОВДП! Крапка.
где вы его поднимаете? Вы бессильно ругаете власть, сидя "на кухне". Чисто совковая история.
Вітаю, juristkostya.
Можливо Ви і праві!
Так, Українці довго запрягають! А потім як понавидумляють тачанок, то бʼють "білих поки не почервоніють, а червоних поки не побіліють!" А особисто Ви на чиєму боці? Ви ж юрист, чого Ви зробили?
Володимиру Олександровичу, Петро Олексієвичу, чи Ви разом з народом? Сплатіть, будь ласка, такіж відсотки, які прості люди сплачують за доходи від своїх депозитів!
Та зверніть вже увагу на цю нерівність в опадаткуванні!
s0v7a написав: Володимиру Олександровичу, Петро Олексієвичу, чи Ви разом з народом? Сплатіть, будь ласка, такіж відсотки, які прості люди сплачують за доходи від своїх депозитів! Та зверніть вже увагу на цю нерівність в опадаткуванні! Хай щастить!
Ну ніяк не втямлю, яка релігія Вам зважає купити ОВДП? В курсі, що це надзвичайно просто і легко навіть для для народа? Чи може Ви у тіньовому бізнесі, що не дозволяє світити Ваші мільйони?
P.S.Згідно з даними Нацбанку, минулого місяця українці забрали з банків депозитів на 7,6 млрд гривень: обсяг вкладів населення в травні скоротився на 1,1%.
А може народ зняв ці гроші щоб перевкласти в ОВДП?
На стороне честности хотя бы перед собой. "Поднимать вопрос" - это запилить петицию, продвигать его через своего мажоритарного депутата, через влиятельных журналистов и т.д.
А ныть на форуме - это чистая имитация бурной деятельности. Самообман, если совсем прямо.