prodigy написав:вчера вечером писал, не паникуйте и не беспокойтесь, НБУ заработал на продаже в среду/четверг пару миллионов долларов
если вас гривна на текущих и то не надо срываться и пороть горячку у меня на неразрывных депо, при всем желании ничего не сделаешь... было желание продать откупленное по 27,0 но 3 кило малины я уже купил
Тут палка має два кінці. З одного боку не розумієш що відбувається і на яких новинах. А з іншого на таких качелях за два-три дні можна заробити 30-40 коп якщо "вгадати" (відчувати ринок). Так, хтось скаже, що на пачці це ЛИШЕ 3-4 тис грн. А я відповім: "то на якого ви витрачаєте час на цей форум якщо 1 тис грн в день за пару кліків на смартфоні для вас не гроші". Для чого взагалі вам цей форум, якщо ваш час настільки дорогий? Ризик - так. Але ж це як будь де. Тільки частина портфелю і тільки частина ризиків. А де ризиків нема? Скажіть. Я піду туди.
то вкажыть в якому банку вдало можна клікати, бо бегемоти виставляють кінський спред
ТАС, Альфа, Укргаз. Вот только про пару кликов - полная утопия. К паре кликов прибавьте еще целый день слежения за Межбанком, ну и расход нервов само собой. Да еще в ТАС и Альфа тоже шустрые сидят. Один клик и курс уже другой. То есть надо на основе движений на МБ соревноваться с менеджерами этих банков в скорости принятия ПРАВИЛЬНЫХ решений. А информации у них побольше. Да и спред у них, они в любом случае заработают, а вот вы, если ошибетесь - нет. А на МБ нам наглядно показывают насколько сильно можно двигаться в противоположных направлениях в течение дня. Я вот понимаю, что заниматься этим не стоит ... но занимаюсь. Азартен человек.
Востаннє редагувалось kluychkooleg в П'ят 25 чер, 2021 21:55, всього редагувалось 2 разів.
kluychkooleg написав:Нацбанк опять вышел, на этот раз покупает по 27,33.
Вот и пойми, чего он хочет - по 27,41 продает, по 27,34 покупает. Кручу, верчу, запутать хочу.
чего чего -спекулирует ! и весьма успешно
Так ему это не сложно, так как он сам задает направление тренда, если надо. Я бы назвал это использованием служебного положения в целях наживы путем получения нетрудовых доходов.
yama написав:то вкажыть в якому банку вдало можна клікати, бо бегемоти виставляють кінський спред
Я користуюсь:Укргаз, Альфа, ТАС, Креді Агріколь, ПУМБ, Ідея Банк. Кожен банк має свої плюси і мінуси. Все індивідуально.
В Агриколе вроде комиссии есть. Не люблю комиссии. Или есть варианты обхода, как в ТАСе?
Мені не потрібна готівка. Тобто із жодного банку я гроші не забираю. Принцип простий. Чим кращий і зручніший сервіс банку (валютообмін та ін.) тим більша сума моїх заощаджень зберігається в цьому банку. Для прикладу ПУМБ. У них прогрес у плані валютообміну та курсоутворення. Відповідно цьому виросла сума моїх заощаджень тут. Хоча я їхній давній клієнт. Який би не був п. Ринат, але менеджмент на свої підприємства він підбирає добротний. Пан прем'єр не рахується (Правда і підприємство яке він очолював має єдине завдання. За рахунок української екології "видоїти" максимум прибутку. Тому там особливих навиків для менеджменту не потрібно. Головне, щоб правильно виконували поставлене завдання)
kluychkooleg написав:В Агриколе вроде комиссии есть.
на само деле нет, но в смутные времена спред большой
Підтверджую. Але Агріколь це полегшена версія (в плані надійності) Авалю до якого я ніяк не можу звикнути (насправді і не хочу). Тому Агріколь в цьому переліку - це швидше диверсифікація ризиків (це до теми "фонду" про яку завжди згадує Долярчик/Успіх)
Realist написав:Мені не потрібна готівка. Тобто із жодного банку я гроші не забираю. Принцип простий. Чим кращий і зручніший сервіс банку (валютообмін та ін.) тим більша сума моїх заощаджень зберігається в цьому банку. Для прикладу ПУМБ. У них прогрес у плані валютообміну та курсоутворення. Відповідно цьому виросла сума моїх заощаджень тут. Хоча я їхній давній клієнт. Який би не був п. Ринат, але менеджмент на свої підприємства він підбирає добротний. Пан прем'єр не рахується (Правда і підприємство яке він очолював має єдине завдання. За рахунок української екології "видоїти" максимум прибутку. Тому там особливих навиків для менеджменту не потрібно. Головне, щоб правильно виконували поставлене завдання)
Я тоже клиент ПУМБ. У меня есть дебетовая в фунтах и кредитная в гривне. Завтра изучу их. Почему-то их нет в удобной сводной таблице онлайн курсов. Это не совсем удобно. Ну и фунты онлайн менять нельзя.
kluychkooleg написав:типа вчера продал, сегодня купил и вышел в 0? Да, для нервного тика достойное занятие.
заработок от 500грн на пачке (на 3 кило смородины/малины хватит)
НБУ продал по 27.55, а купил по 27.33-34. А вы бы продали в лучшем случае по 27.42, а откупили бы по 27.40. Не хватило бы на малину. Чтобы делать, как ныне делает НБУ, нужно быть НБУ.
А если США отменят хождение своих бумажных денег что будем делать? варианты?
Больше, чем уверен, что бумажным деньгам (всех стран) осталось недолго. Все уверовали в интернет. Но, батеньки, уверяю вас, что с началом заварухи какой нибудь интернета не будет в мире. Хотя это не точно. А что точно: мне, лично, бумажные деньги (и металлические тем более) кажутся анахронизмом в наше время. Технология NFC есть уже даже у бомжатских смарфонах.