Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:на "вторинці" КРЖН цінове дно було в 2018.
Не поздновато ли - это 3-й год роста ВВП. Домик дно показывает на начало 2017-й, что более логично (инерция 4-5 кварталов после разворота экономического тренда)
я старанно моніторив ціни "вторинки" останні 5 років в тому районі міста, який мене цікавив. Мінімум був в 2018. Ціни опустились до рівня 2004 року(((
Звісно, що я використав свій шанс.((((((
Щодо інших районів КИєва - не знаю, проте думаю, що й там динаміка приблизно така ж сама.
Панове! Я пропоную консенсус. Треба перестати ображати один іншого.
Скоро (чи не скоро?) відбудеться зміна цінового тренду КРЖН. І цей момент варто би взяти до уваги. Безумовно, від узагальнюючих графіків і діаграм - є величезна користь. Математичний підхід - серйозний інструмент в будь якій справі.
Ще цікавий момент - коли просяде курс гривни до долара? Саме девальвація гривни є спусковим гачком здешевлення цін КРЖН.
Востаннє редагувалось Frant в Чет 01 лип, 2021 13:54, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:... Я пропоную консенсус. Треба перестати ображати один іншого. ..
серьезных предпосылок для реализации курсовых рисков до конца 21 года не вижу. Для роста недвиги в принципе тоже особых предпосылок нет, - все что могло подорожать, подорожало, доходы не успевают. Конец вакцинации в Европе/США ознаменует окончание еще одного риска. Думаю, до конца года плюс минус 5% в валюте от текущих значений. Вообще-то говоря, может все же опросник?
rjkz написав:Юра купил "3к БПС с "залой" на Соломе" (с), а точнее на Липковского. Это не Телиги даже близко. Могу ошибиться, но, если память не подводит, речь шла 105 или 115 куе (мож 107) и ипотека.
zРадио написав:.. PS: июнь - дно 2020-го, от него 2021-й и будет показывать самую высокую динамику
ну так учимся тока у лучших статистов! Выбираем самую низкую базу! Лучше от 1999 года смотреть, там вообще база близкая к нулю! ))
Статистов? Я же вас, необразованных, уже поправлял... Или с первого раза не доходит?
Что касается базы сравнения - можно и 1999-й взять. А можно и 2008-й. В зависимости от настроения - на потешиться, или погоревать...
Дивні ви статисти. Ти ж аномально низький курс в 24 грн ще декілька місяців тому засовував кули тре і не тре. А тільки вирівнявся, то вже і не такий той курс:-) і не можна на нього посилатися.
😂😂😂😂
Востаннє редагувалось Первый в Чет 01 лип, 2021 15:26, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Ринок землі відкрився. Шас ціни на КРЖН вжухххх. Чому растішки мовчать про це?
патаму шта каждая гривна вложенная в землю это минус одна гривна вложенная в бетон. Чуть позже оно вернется с лихвой, но на первом этапе грусть тоска ))
flyman написав:Ринок землі відкрився. Шас ціни на КРЖН вжухххх. Чому растішки мовчать про це?
патаму шта каждая гривна вложенная в землю это минус одна гривна вложенная в бетон. Чуть позже оно вернется с лихвой, но на первом этапе грусть тоска ))
Друзья, назовите мне хотя бы одну страну в мире, где открытие рынка земли затормозило бы, а тем более снизило бы цены на недвижимость. Нет такой в природе. Ну, может, конечно, Украина будет первой.