Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Якщо є віддалена робота, то для себе вже брати в Києві змісту нема.
Флаймен, навіщо ж ти купив напівпідвал в Єпенях???? Міг би вдень програмувати прямо з тернопільського села, а вранці та увечері - крутив би хвости коровам і мав би екологічно чисту їжу.
Так і роблю, але є перестраховка, на випадок, якщо поженуть в опенспейс офіс.
akurt написав:Не все так погано: на гілці про інвестиції про закордонну нерухомість - я гадаю старт входження мінімум 50 000-100 000 євро/доларів, які гніють під грушею - панове ретельно вивчають спосіб життя на 100 (в 2019 - початку 2020), потім на 110 (в 2020), а тепер на 125 (2021) доларів на місяць. Активне обговорення. При цьому дуже корисно спати в валянках, спортивному костюмі "с начёсом" та міховій шапці з цегейки. Я так теж спав тиждень в горах Кабардино-Балкарії. Але тільки тиждень. А так: відмінно!
Пан change_pm! Подивився я відео за посиланням вище і зрозумів, чого його видаляють весь час, хоча там досить просто та цікаво: ось річенька, ось стандартна на 2017/2021 роки технологія будівництва, ось якісь дерева... спортовці... нашо воно таке, якщо люди не розуміють взагалі, що таке "якість життя"...
change_pm написав:Флай, не хочу тебе ображати, але твій бомж бюджет можна сказати навіть дефляційни, али піднімись ти на сходику-дві вище в споживанні: машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу, пійти в ресторан, і т.д. = думаю, ти би офуїв би від інфлецу...
Такі речі страшні пишете, що аж гидко читати: "машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу.." Де Ви такого набралися???
change_pm написав:Флай, не хочу тебе ображати, але твій бомж бюджет можна сказати навіть дефляційни, али піднімись ти на сходику-дві вище в споживанні: машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу, пійти в ресторан, і т.д. = думаю, ти би офуїв би від інфлецу...
Такі речі страшні пишете, що аж гидко читати: "машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу.." Де Ви такого набралися???
Для довідки: на сьогодні оренда квартир, які здають наші українці (ну, саме ті, що не пишуть дурниць на цьому форумі) в Аланії - 300 євро за тиждень. Інфа із "перших рук".
ДОБРЕ, ЩО ХОЧА БИ СНІГ В АЛАНІЇ НЕ ВИПАВ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ...
Відвідайте в найближчій до вашої орендованої квартири в Ізраїлі синагогу - бо щось у Вас всюди чорні хмари та чорні справи. І ребе вам скаже: «Наслаждайся жизнью с женой, которую ты полюбил, во все дни своей суетной жизни, подаренной тебе Им» (Царь Шломо, Коэлет 9, 9)
Для довідки: на сьогодні оренда квартир, які здають наші українці (ну, саме ті, що не пишуть дурниць на цьому форумі) в Аланії - 300 євро за тиждень. Інфа із "перших рук".
ДОБРЕ, ЩО ХОЧА БИ СНІГ В АЛАНІЇ НЕ ВИПАВ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ...
Може й було після обіду +30 - не знаю - не дивився - їздив у справах по місту в авто з кондиціонером, а до обіду було +29 (смартфон показував) і надзвичайно тепле море... був на морі з 8-00 - спочатку 9 км на ровері по блакитних доріжках, а потім - море. З ластами та маскою... Ну хто куди інвестував...