Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав:Дякую вам Bolt за відповідь та не ображайтесь на цього долярика за таксиста, бо його бідолагу на київській гілці вже майже закатували...))
Тут ще по теліку показували, що до нас туристично купа саудитів повалила, в основному Київ, Львів.Можливо знов частину квартир з довгостроку на подобову перекинуть, що теж викликало ріст цін.
roberto dark написав:Дякую вам Bolt за відповідь та не ображайтесь на цього долярика за таксиста, бо його бідолагу на київській гілці вже майже закатували...))
Тут ще по теліку показували, що до нас туристично купа саудитів повалила, в основному Київ, Львів.Можливо знов частину квартир з довгостроку на подобову перекинуть, що теж викликало ріст цін.
Я сидів в Гранд готелі пів ночі- одні турки,араби,саудити... Шок
саудити беруть лише готелі-інфо від працівників і лише добротні...
Bolt написав:Тож не хочу ризикувати.Тим більше на осінь на ринок оренди викінуть , чергову партію смартів
Ага, страшно?!
Тут кому хочеш стане страшно. Я весною коли місяць просидів без оренди трьошки, а це - 9кг з сімейного бюджету моментом це відчув. Аж змушений був вжити країніх заходів -☠️спробувати влаштуватися на роботу😨, мені запропонували аж 9кг брудними😲. І я вже майже ніс Трудову у ВК, але тут задзвонив ріелтор і запропонував прихистити двох білоруських ІТ-шників. Тож я здійснив поворот на 180°і поїхав на показ своєї квартири.
нічого собі Галя балувана. а якщо там 9К + 9К = 18К, класний пазл би склався.