Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Флай, не хочу тебе ображати, але твій бомж бюджет можна сказати навіть дефляційни, али піднімись ти на сходику-дві вище в споживанні: машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу, пійти в ресторан, і т.д. = думаю, ти би офуїв би від інфлецу...
Такі речі страшні пишете, що аж гидко читати: "машина, курорт, кудись полетіти, поїсти ікру, черешню, інші фрукти, нормальне м"ясо і рибу.." Де Ви такого набралися???
Та то від спеки в +50, і насолодження сонцем, басейном і тим, що вище в списку
Може й було після обіду +30 - не знаю - не дивився - їздив у справах по місту в авто з кондиціонером, а до обіду було +29 (смартфон показував) і надзвичайно тепле море... був на морі з 8-00 - спочатку 9 км на ровері по блакитних доріжках, а потім - море. З ластами та маскою... Ну хто куди інвестував...
- море. З ластами та маскою... Ну хто куди інвестував...
Акурт, а там буйки есть? Или можно заплывать в открытое море?
Вдоль всего многокилометрового пляжа Анталии натянут синтетический трос с буйками. Удерживается в стабильном положении вертикальными тросами с утяжелителями на дне. Заплывать за него нельзя: через каждые метров 50-100 есть вышка спасателя - начинает громко свистеть в свисток. Не заплывают. Июль: на неделю вперед абсолютно ровная стабильная погода: днем от +32 до +34, ночью +25...+27. Последний раз был дождь (ливень минут на 20, потом была радуга) неделю или дней 10 назад (точно не помню). Температура воды в Средиземном море у берегов Анталии +27 (соответствует средней температуре в этот день, зафиксированной в предыдущие годы). https://seatemperature.net/current/turk ... emperature Сегодня, 03 июля 2021, будет поставлен рекорд 2021 года: аэропорт Анталии принимает 52 прямых рейсов из Германии, 43 (!!!) прямых рейсов из Украины. Много рейсов из Польши. Удивляет активность Молдовы (Кишинев) и Швейцарии. Среди "экзотических" рейсов: Люксембург.
flyman написав:Я все чекаю, коли яка акула бізнесу наважиться взяти мене експертом по DeFi на сікс фігурес заларі у хвунтах Стерлінга, согласєн навіть в охфіс, аби за рік наскирдануть на UK кавалірку в місті не менше обл. центра неньки
Ти це, спочатку ознайомся з податковими ставками на такі зряплати
імхо, ти не погодишся стіки королеві відстігати ))))
Флай, які думки стосовно податків в ЮК? Готовий відкашлювати з 6 фігур суларі?
Успіх написав:Пане Акурт, бачу, що на яку б Ви гілку не зайшли - зразу та гілка оживає/піднімається в топ! Молодці! Так тримати! Гарного дня! п.с. Зараз в місті Лева дрібний дощ січе... То може б нам якусь фоточку з теплої/сонячної Анталії тут кинули?
1. Намагаюся взагалі не заходити на форум - мені НЕ ЦІКАВО стало. Корисного не бачу НІЧОГО. Раніше читав із задоволенням київську гілку: багато розумних і людей, і думок. 2. Фото вчора в першій половині дня. 3. Вважав і вважаю, що інвестувати в нерухомість за кордоном треба туди, де:
Востаннє редагувалось akurt в Суб 03 лип, 2021 10:39, всього редагувалось 1 раз.
change_pm буває в єйлаті+45, але й то нечасто. ТАМ ДЕ Я ЖИВУ В СВОЇЙ ВЛАСНІЙ КВАРТИРІ НА БЕРЕЗІ МОРЯ ( ПРИВІТ АКУРТУ В ЕБ..ЯХ АНТАЛІЇ) , то максимум буває +33
Успіх написав:Пане Акурт, бачу, що на яку б Ви гілку не зайшли - зразу та гілка оживає/піднімається в топ! Молодці! Так тримати! Гарного дня! п.с. Зараз в місті Лева дрібний дощ січе... То може б нам якусь фоточку з теплої/сонячної Анталії тут кинули?
1. Намагаюся взагалі не заходити на форум - мені НЕ ЦІКАВО стало. Корисного не бачу НІЧОГО. Раніше читав із задоволенням київську гілку: багато розумних і людей, і думок. 2. Фото вчора в першій половині дня.
roberto dark написав:change_pm буває в єйлаті+45, але й то нечасто. ТАМ ДЕ Я ЖИВУ В СВОЇЙ ВЛАСНІЙ КВАРТИРІ НА БЕРЕЗІ МОРЯ ( ПРИВІТ АКУРТУ В ЕБ..ЯХ АНТАЛІЇ) , то максимум буває +33
Ого, то пан мільйонер! Поздоровляю! Але не треба КРИЧАТИ...
І риторичне питання, шо то за місце таке на Середземному морі в Ізраїлі, де максимум +33?
Ніколи вітер з пустелі не дує? Ніколи сонце не шпарить, як креїзі?