|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 08 сер, 2021 11:27
Да, лендлорды, что будет ... рост , боковик или ? В Америке кстати продлили мораторий , выселить не могут под страхом тюрьмы и штрафов , а ипотеку плати и работа лендлорда стало проклятием.
А в портфеле все хорошо, и облигации и наличка и железяки , но если есть где жить )
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2021 11:50
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 сер, 2021 11:53
hume написав: Успіх написав: Bolt написав:А я то думаю, чому ви так хочете заощадити на стяжці, а вас просто жаба дусить , щоб заплатити вантажникам за під'йом компонентів стяжки на ваш поверх
По-перше - я взяв смарт на невисокому поверху (від 1 до 5го - точно не скажу - конспірація)  По-друге - Ви ж самі не робили стяжку у сестри - чому?  По-третє - нах вона в квартирі під оренду, чи на продаж?(зайві кошти/на вітер) п.с. Тоді, коли я робив ремонт - то хлопаки брали за 1м2 стяжки 200-220грн "під ключ"! А я возьми, та й в ручну з татом її зроби  Після того, як ми наносились мішків з цементом і піском, і наколотились в величезному тазіку розчину - то я казав, що наступного разу стяжку буду замовляти "під ключ"! Але, для орендної квартири - не бачу сенсу у зайвих рухах і викиданні зайвих коштів 
Крась тогда по газоблока сразу. То, якщо здавати за 5К, або менше)) А так, як я цілюсь на 7К/міс, то треба буде обшкребти засохлий клей на газоблоках і тоненько перейтись стартовою шпаклівкою)) а тоді вже ворсистим валиком нанести структурну фарбу!))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 08 сер, 2021 11:53
airmax78 написав:https://news.finance.ua/ru/news/-/497794/tseny-na-nedvizhimost-v-ukraine-stremitelno-rastut-v-2022-godu-zhile-budet-eshhe-dorozhe
А до сентября, между тем, остались считанные недели.
та хто ваще такой этот парцхаладзе? недалекий практик, малоинформированное физлицо тем более зрадио его вчера уже заутюжил в грунт танком своего авторитета
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 сер, 2021 12:17
Унуноктий написав:Первая ночёвка в новом доме. Очень волнительно)
Аж самому цікаво стало  пишіть про враження !
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 сер, 2021 13:13
hume написав: Успіх написав: Bolt написав:А я то думаю, чому ви так хочете заощадити на стяжці, а вас просто жаба дусить , щоб заплатити вантажникам за під'йом компонентів стяжки на ваш поверх
По-перше - я взяв смарт на невисокому поверху (від 1 до 5го - точно не скажу - конспірація)  По-друге - Ви ж самі не робили стяжку у сестри - чому?  По-третє - нах вона в квартирі під оренду, чи на продаж?(зайві кошти/на вітер) п.с. Тоді, коли я робив ремонт - то хлопаки брали за 1м2 стяжки 200-220грн "під ключ"! А я возьми, та й в ручну з татом її зроби  Після того, як ми наносились мішків з цементом і піском, і наколотились в величезному тазіку розчину - то я казав, що наступного разу стяжку буду замовляти "під ключ"! Але, для орендної квартири - не бачу сенсу у зайвих рухах і викиданні зайвих коштів 
Крась тогда по газоблока сразу.
И линолеум на бетонную плиту: стены и пол готовы, а это ого-го какая экономия.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 сер, 2021 14:15
Успіх написав: Bolt написав:А я то думаю, чому ви так хочете заощадити на стяжці, а вас просто жаба дусить , щоб заплатити вантажникам за під'йом компонентів стяжки на ваш поверх
По-перше - я взяв смарт на невисокому поверху (від 1 до 5го - точно не скажу - конспірація)  По-друге - Ви ж самі не робили стяжку у сестри - чому? По-третє - нах вона в квартирі під оренду, чи на продаж?(зайві кошти/на вітер)п.с. Тоді, коли я робив ремонт - то хлопаки брали за 1м2 стяжки 200-220грн "під ключ"! А я возьми, та й в ручну з татом її зроби  Після того, як ми наносились мішків з цементом і піском, і наколотились в величезному тазіку розчину - то я казав, що наступного разу стяжку буду замовляти "під ключ"! А ле, для орендної квартири - не бачу сенсу у зайвих рухах і викиданні зайвих коштів 
Таки последний этаж заиграл новыми красками. А то купишь квартиру, а альтернативно одаренные соседи сверху будут играть в футбол или зажмотятся сделать стяжку. Танунах.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2021 14:36
Чукча2 написав:Да, лендлорды, что будет ... рост , боковик или ? В Америке кстати продлили мораторий , выселить не могут под страхом тюрьмы и штрафов , а ипотеку плати и работа лендлорда стало проклятием. А в портфеле все хорошо, и облигации и наличка и железяки , но если есть где жить )
Рост раза в 2-3 (тут нужна массированная ипотека), а потом обвал раз в 5.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2021 14:46
Периодически читаю на этой ветке про муравейники из говна и палок в епенях за какие-то космические деньги и так же периодически смотрю цены на потерявший актуальность старый фонд на Липках. Липки по 2,5-3 куе в двух минутах от Мариинского парка уже не кажутся такими шикарными. Что их ждёт при сохранении тренда? Обесценение и запустение? И почему иностранцы их не скупают и не используют уникальный шанс обменять обесценивающиеся фантики на исторический центр в европейской столице?
-
artlife
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 156 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2021 14:58
sergikkc007 написав: Vlad442 написав: Думаю, что хомякам, сидящим в бумаге, нужно признать, что они УЖЕ влетели и не пытаться отыграться и бежать, пытаясь впрыгнуть в последний вагон уходящего поезда, чтобы пристроить котлету хоть куда-нибудь.
Есть такое дело, но все таки интересно, что нас ждет дальше? Дальнейший рост недвижки, стабилизация или падение ее цены?
Вверху есть опрос
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-