Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
trololo написав:ТН со спиральными компрессорами в основном воздух-вода, а не воздух воздух, как кондер. лучшая эффективность будет при хорошо утепленных водяных теплых полах. чем ниже подача, тем лучше эффективность ТН.
у воздух воздух эффнктиврость будет сильно ниже, потому что воздух на 26-27 градусов это ниочем, а жля теплых полов ок. при +7 коп будет в районе 4х
очень давно слышу разговоры про тн, но до сих не видел еще ни одного человека, кто бы остался им доволен) а если уж говорить об эффективности, то на мое имхо было бы гораздо правильнее потратить деньги на солнечные панели, чем на этот ломучий гемор еще раз имхо
trololo написав:ТН со спиральными компрессорами в основном воздух-вода, а не воздух воздух, как кондер. лучшая эффективность будет при хорошо утепленных водяных теплых полах. чем ниже подача, тем лучше эффективность ТН.
у воздух воздух эффнктиврость будет сильно ниже, потому что воздух на 26-27 градусов это ниочем, а жля теплых полов ок. при +7 коп будет в районе 4х
очень давно слышу разговоры про тн, но до сих не видел еще ни одного человека, кто бы остался им доволен) а если уж говорить об эффективности, то на мое имхо было бы гораздо правильнее потратить деньги на солнечные панели, чем на этот ломучий гемор еще раз имхо
Нормальный ТН воздух -вода на дом 100-130 метров стоит от 7куе без монтажа. Всё что дешевле - это наебаловка как Купер энд хантер в кодиционерах
jay2004 написав:1) тут розмова - на хвилини, максимум півгодини. "А Ви про чергу з 5 чоловік назбирали".
Так до того сам менеджер вовтузився 20хв, аж поки керівник не підійшла! (аж тоді - розмова на хвилину)
jay2004 написав:2) чому самі з телефону не платили (згідно Вашого вищеприведенного посту)? А через менеджера -стажора ?
Добре не знаю/не вмію/велика сума/хочу паперового підтвердження-докумета про оплату/ і т.д. і т.п.
А ще теж думки про фін-мон - якщо блокане кошти, а забудовнику треба в 3х-денний термін оплатити, бо в іншому разі штраф/пеня, так як документи/Попередній договір вже підписаний напередодні!
Тому, якось так...))
Долярчик писатель, а не читатель. Постите непонятные видосики, а денежки из-под носа уходят сами...