|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 сер, 2021 12:45
Vlad442 написав: asin написав:А потом при выходе от нотаря с чемоданом нала получить тяжелым сзади по башке)) Да, по теме. 3к, 91м кв, панель, 2012 год постройки, Григоренко 12. Ремонт после строителей, су плитка и сантехника бюджетные. Кухня так же. 10 котлет.
Поздравляю. Почему ЛБ? За такие деньги можно, наверное, найти что-то аналогичное на правом.
потому что на правом з эти деньги БПС с залой 1974 года
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 13:18
jay2004 написав:і попадаєш на ДЕРЖФІНМоніторинг
Ну і пох - хіба ні? От я свій смарт купував переказом з одного банку 450К і попав на фін-мон! Так дійшло до смішного))) З мої слів, заповнював анкету робітник банку і відіслав фін-мону. Але, допустив помилку - не у тому рядку мій дохід записав, чи щось типу того)) І сидить/мучиться за компом, клацає - а ні ху-ху не виходить. А час то йде, вже й черга з 5ти чол. до нього зібралась... І тут вийшла керівник, побачила чергу - підійшла до того менеджера, запитала в чім справа - той каже, що фін-мон не пускає. Керівниця набирає по телефону фін-мон і така розмова: Вона: - що таке/в чім справа? -.......... Вона: - ага, зараз ми виправимо...але давайте там не втягуйте(чи щось подібне сказала)... - тут в мене черга назбиралась...і, взагалі, це наш клієнт/там все ок! І все - 1хв, і все було ок! Таке враження було - що вони там всі між собою "вась-вась"- всі вони добре знаються, як близькі коліжанки))) Тобто, якийсь зовсім не страшний фін-мон!)))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 15 сер, 2021 13:23
Успіх написав: jay2004 написав:і попадаєш на ДЕРЖФІНМоніторинг
Ну і пох - хіба ні? От я свій смарт купував переказом з одного банку 450К і попав на фін-мон! Так дійшло до смішного))) З мої слів, заповнював анкету робітник банку і відіслав фін-мону. Але, допустив помилку - не у тому рядку мій дохід записав, чи щось типу того)) І сидить/мучиться за компом, клацає - а ні ху-ху не виходить. А час то йде, вже й черга з 5ти чол. до нього зібралась... І тут вийшла керівник, побачила чергу - підійшла до того менеджера, запитала в чім справа - той каже, що фін-мон не пускає. Керівниця набирає по телефону фін-мон і така розмова: Вона: - що таке/в чім справа? -.......... Вона: - ага, зараз ми виправимо...але давайте там не втягуйте(чи щось подібне сказала)... - тут в мене черга назбиралась...і, взагалі, це наш клієнт/там все ок! І все - 1хв, і все було ок! Таке враження було - що вони там всі між собою "вась-вась"- всі вони добре знаються, як близькі коліжанки))) Тобто, якийсь зовсім не страшний фін-мон!)))
1) тут розмова - на хвилини, максимум півгодини. "А Ви про чергу з 5 чоловік назбирали". 2) чому самі з телефону не платили (згідно Вашого вищеприведенного посту)? А через менеджера -стажора  ?
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 13:38
jay2004 написав:1) тут розмова - на хвилини, максимум півгодини. "А Ви про чергу з 5 чоловік назбирали".
Так до того сам менеджер вовтузився 20хв, аж поки керівник не підійшла! (аж тоді - розмова на хвилину)  jay2004 написав:2) чому самі з телефону не платили (згідно Вашого вищеприведенного посту)? А через менеджера -стажора ?
Добре не знаю/не вмію/велика сума/хочу паперового підтвердження-докумета про оплату/ і т.д. і т.п.  А ще теж думки про фін-мон - якщо блокане кошти, а забудовнику треба в 3х-денний термін оплатити, бо в іншому разі штраф/пеня, так як документи/Попередній договір вже підписаний напередодні! Тому, якось так...))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 15 сер, 2021 13:44
Успіх написав:Керівниця набирає по телефону фін-мон і така розмова: Вона: - що таке/в чім справа? -.......... Вона: - ага, зараз ми виправимо...але давайте там не втягуйте(чи щось подібне сказала)... - тут в мене черга назбиралась...і, взагалі, це наш клієнт/там все ок! І все - 1хв, і все було ок! Таке враження було - що вони там всі між собою "вась-вась"- всі вони добре знаються, як близькі коліжанки)))
вероятно, это был внутренний контроль этого же банка. До настоящего фин-мона не дошло.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 сер, 2021 14:34
Накуя её (окружную) строят без моста с Оболони на Троещину? проспект Героев Сталинграда от Сантьяго де Чили до Северного моста стоит почти всегда.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 14:42
Vlad442 написав: trololo написав:ТН со спиральным компрессором имеет коп выше 2 даже при -15. эффективность меньше чем у дуйки не бывает.
Можно ссылку? Все-таки есть законы физики, которые неумолимы.
на строимдоме есть ветка с реальными отзывами и замерами. никаким законам физики это не противоречит. кстати при сильных морозах проблема обмерзания не така серьезная чем при -3. влажность низкая
Востаннє редагувалось trololo в Нед 15 сер, 2021 14:44, всього редагувалось 1 раз.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 14:43
UA написав:Накуя её (окружную) строят без моста с Оболони на Троещину? проспект Героев Сталинграда от Сантьяго де Чили до Северного моста стоит почти всегда.
наверное потому, что строить все одновременно невозможно, тем более если это строится на средства муниципального, а не госбюджета мост там давно запроектирован и будет построен вот когда - увы не знаю, если бы я умел видеть будущее, то общался бы не с обвалишками на форуме о киевской недвиге, а с людьми калибра маска, безоса и бренсона)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 14:46
trololo написав: Vlad442 написав: trololo написав:ТН со спиральным компрессором имеет коп выше 2 даже при -15. эффективность меньше чем у дуйки не бывает.
Можно ссылку? Все-таки есть законы физики, которые неумолимы.
на строимдоме есть ветка с реальными отзывами и замерами. никаким законам физики это не противоречит. кстати при сильных морозах проблема обмерзания не така серьезная чем при -3. влажность низкая
а как насчет того, что теплый воздух поднимается наверх?) или внутренний блок для теплового насоса стоит на полу?)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 сер, 2021 14:50
ТН со спиральными компрессорами в основном воздух-вода, а не воздух воздух, как кондер. лучшая эффективность будет при хорошо утепленных водяных теплых полах. чем ниже подача, тем лучше эффективность ТН.
у воздух воздух эффнктиврость будет сильно ниже, потому что воздух на 26-27 градусов это ниочем, а жля теплых полов ок. при +7 коп будет в районе 4х
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1