Denik написав:Щомісячне дихання ринку на фоні повернення ПДВ зрадофіли сприйняли як запуск ракети вгору з Гагаріним і як сохаті наїлися "дешевого" ягелю. Реальність більш жорстка - тренд вниз із коливаннями.
Продажу кредита Укравтодора гривнепатриоты поспешили объявить концом роста Вот только продажа была всего один день. Реальность действительно жестокая. Можно сколько угодно рисовать миллиарды на бумаге На МБ их больше не становится.
Искатель написав:Можно сколько угодно рисовать миллиарды на бумаге На МБ их больше не становится.
На якому паперi? Залiзо i врожай вигадки? На це ви натякали?((( Вiдчуйте себе трохи вумним iнвестором, НБУ проводить тимчасову акцiю: кто в валютi тот не лох(с).
Владимир, я имею в виду: не факт, что они все выставят на продажу. Урожай - не выдумки, но это не значит, что завалят курс.
Benchmark iron ore futures on the Dalian Commodity Exchange , for January delivery, was down 8.1% at 763 yuan ($118.07) per tonne, as of 0255 GMT, the biggest percentage loss since July 30.
З іншого боку коливання ціни на 50-70 доларів на 3,7 млн. т. руди на місяць у порівнянні зі зростанням ціни зерна на 100 дол при обсязі 6 млн. т. не виглядає чимось значним...
Искатель написав:Можно сколько угодно рисовать миллиарды на бумаге На МБ их больше не становится.
На якому паперi? Залiзо i врожай вигадки? На це ви натякали?((( Вiдчуйте себе трохи вумним iнвестором, НБУ проводить тимчасову акцiю: кто в валютi тот не лох(с).
Владимир, я имею в виду: не факт, что они все выставят на продажу. Урожай - не выдумки, но это не значит, что завалят курс.
Шановний Шукач. Я аналiзував останнi роки. Попит на валюту залишився по сутi в серпнi i початку вересня. Далi увесь рiк НБУ щось вигадуэ аби не дати курсу впасти. Потiште власнi надii на зростання, ще трохи i попит зникне, а ось iз пропозицiэю все буде добре. Згадаэте мене, коли знову будете змушенi здавати на прожиття по не тiй цiнi, на яку розраховували. Можливо взимку дотягнуть до 27.40, це та цiна яка влаштуэ справжнiх обвалiстiв?
Перша колонка курс на початок 2021, друга - курс на 01.09.2021 10:00 дня, третя - відсоткова зміна, актив, місце в попереднєму місяці. Останні два стовбчики, то є річний відсоток зміни коштовності валюти у гривнях в попередні два ревальваційних роки. Курс - це середина дійсно доступних мені курсів купівлі-продажу. На горі в таблиці більші збитки
За місяць по відношенню до гривні здобув тільки доляр. Всі інші втратили. Найбільше втратили австралієць, та європейці: франк і фунт.
Найменше до гривні з початку року втратив рубЪ! Він програє тількі гривні!!! Порахуємо свій прибуток/втрати гривні через кошик. Кошик без змін. Маленький відсоток додатку прибутку місяної гривні завдячує нульовому доходу по «Земельному капіталу» і дуже низьким прибутком в Недержавному пенсійному фонді (всього чистими 6,7781 відсотка річних )
З початку року маємо втрати На моменті кошик нижче всіх. Виграю у всіх! Далі йде рубЪ. Підвищення ставки Росією дають себе знати! Та, як я вже кілька разів писав, що я за наш напрямок в Європу, тому рахую капітал в євро. Зрозуміло, що я в євро маю зиск, бо він набагато вище позиції моєї корзинки.
На останній місяць втратили 3,36%. Якщо привести до всього року маємо втрати -3,36%*12/8=−5,04%(-5,88%). Знову трошки меньше втрачаю! Отакої.
Denik написав:Щомісячне дихання ринку на фоні повернення ПДВ зрадофіли сприйняли як запуск ракети вгору з Гагаріним і як сохаті наїлися "дешевого" ягелю. Реальність більш жорстка - тренд вниз із коливаннями.
Продажу кредита Укравтодора гривнепатриоты поспешили объявить концом роста Вот только продажа была всего один день. Реальность действительно жестокая. Можно сколько угодно рисовать миллиарды на бумаге На МБ их больше не становится.
Цікаво буде ознайомитися з їхніми поясненнями причин подальшого зміцнення долара в ситуації коли валюта в країну тебе "нестримним потоком"
somilitark написав:Шановний Шукач. Я аналiзував останнi роки. Попит на валюту залишився по сутi в серпнi i початку вересня. Далi увесь рiк НБУ щось вигадуэ аби не дати курсу впасти. Потiште власнi надii на зростання, ще трохи i попит зникне, а ось iз пропозицiэю все буде добре. Згадаэте мене, коли знову будете змушенi здавати на прожиття по не тiй цiнi, на яку розраховували. Можливо взимку дотягнуть до 27.40, це та цiна яка влаштуэ справжнiх обвалiстiв?
Я не отношусь к обвалистам, если что И доллар на "прожиття" не сдаю, у меня полно гривны. Я за объективность, а то тут периодически появляются пророки, рисующие золотые горы (не Вы). А потом толпы народа, которые поверили...