Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:жить с тараканами и неадекватными соседями в совкошлаке? я пожил, больше не хочу и задаром.
Орендував найдешевше житло в Києві? Общажку? Можеш поділитись досвідом з Долярчиком? Ви вдвох з Флайменом - можете багато чого його навчити, нашого "успішного" левандівця
Хомякоид написав: На початок спробуйте продати трохи вище ринка (15-20%). Щось мені підказує що продасте.
там рядом виставили теж двушку , але всі сторони як раз виходять на проїджу частину, хотіли 50т, зараз спустили за 40, і з пластиковими вікнами, двері відносно нові, тобто купити і можна відразу здавати і не робити там якогось ремонту. Мінус великий, вся сторону на шумну проїджу частину, одностороння. Ще почали виставляти в інших будинках теж квартири з ремонтом, якщо їх було 4, то тепер 5. Є думка , якщо всі продають, то треба купувати, і навпаки, якщо всі купують, то треба продавати.
Я б спробував за 40. Потім визначався по переглядах. Моя думка за 30 не продавати. Робити жлоб ремонт та здавати.
Хомякоид написав:.. Робити жлоб ремонт та здавати.
несолидненько как-то в самисеньком центре, хоть и облцентра, колхозить жлоп-ремонт. Ноблесс оближ - как ни крути, а надо вкинуться нормально. В отличие от условного Вышгорода
Хомякоид написав: Я б спробував за 40. Потім визначався по переглядах. Моя думка за 30 не продавати. Робити жлоб ремонт та здавати.
Ви прям мої думки читаєте, я йому теж так само сказав, він каже , та де там , коли є дешевше, кажу хто як купує хто як продає, повісити в центрі "продам і тел", янтирщиків і людей з баблом в РВ хватає, тому там нерух по ціні харьківської. Так Ірпінь і Вишгород не погано, але в спальних районах там хто зна яка ситуація буде, коли населення тільки катастрофічно вниз, повісити потім вивіску продам, то мало людей гляне, бо то спальний , а тут відразу більше переглядів бо обл центр і центр)
Хомякоид написав:.. Робити жлоб ремонт та здавати.
несолидненько как-то в самисеньком центре, хоть и облцентра, колхозить жлоп-ремонт. Ноблесс оближ - как ни крути, а надо вкинуться нормально. В отличие от условного Вышгорода
люди з села їдуть , а тут ще в центрі обл центру хоть зі жлоб ремонтом, головне їм, щоб оренда дешевша, не всі потягнуть 10 тис на оренду з ремонтом в новобуді. Є різниця , чистенько, можна жити за 6 тис чи за 10 тис , новобуд кращий ремонт, ну звісно , будуть програмісти що можливо тих 4 тис переплатять, а дехто краще подумає, то не моє і буде економити 4 тис щомісячно.