Предыдущий опыт т.н. индустриальных парков показал, что это было "узаконенное" место для уклонения от налогов
Не вижу причин, что в этот раз будет всё по-другому. Так же будет некий местный оффшорчик
Но помнится мне, ещё недавно все были честные и против оффшоров ...
Саме тому і відкривають ці "технопарки". Так само як і "вільні економічні зони" вони створювались виключно для оптимізації оподаткування. Так само і буде цього разу. Я вам більше скажу: є велика вірогідність, що ці технопарки так і не створять. Попилять бюджет на створення, щось там на камеру відкриють, але на тому все і всьо.
zРадио написав:Прогнозы погоды, по-моему, как таковые не бывают длительными. Все, что дальше 14 дней - численное моделирование. Т.е. наиболее вероятное из возможного, исходя из наблюдений прошлых лет. Чуть точнее народных примет и сурка Фила
Питання не в прогнозі. Питання в тому, що вже є волога в грунті і її нікуди не подінеш.
Українці стали брати ще більше мікрокредитів При цьому прострочені борги українців за швидкими кредитами вже досягли майже 15 млрд грн. За перше півріччя 2021-го українськими мікрофінансовими організаціями (МФО) було видано 7 152 636 швидких кредитів на суму 31,6 млрд. Це на 43% більше грошей, ніж в першому півріччі 2020 року, коли загальна сума позик склала 22 млрд. https://opendatabot.ua/analytics/mfo-2021-1
ще й борги за компослуги зросли до 80 млрд. грн
Для курса позитивная новость - освобождается пространство под кукурузу, больше экспорта, больше валюты
На мою думку НБУ стримує курс відкупом по 26,72 перед оголошення рішення по обліковій ставці, щоб нерезеденти не мали можливості дочекатися падіння донизу до 26 на рішенні по обліковій ставці, а потім своїм виходом з держоблігацій хитнути курс до 27.
Denik написав:На мою думку НБУ стримує курс відкупом по 26,72 перед оголошення рішення по обліковій ставці, щоб нерезеденти не мали можливості дочекатися падіння донизу до 26 на рішенні по обліковій ставці, а потім своїм виходом з держоблігацій хитнути курс до 27.
Думаєте піднімуть аж на 1%? Нерези не дурні. Ніхто не буде різати гілку на якій сидиш. Тим більше в рік такого врожаю та цін на нього. Дії НБУ правильні з точки зору добробуту Держави, але не зрозумілі з точки зору правил які ж сам НБУ придумав і сам же ж зараз порушує. "Згладжування коливання наперед" можна трактувати і як підтримку потрібного тренду. До чого я веду. Було б добре якби НБУ пояснив свої дії (якщо це можливо). Думаю, що такий вчинок був би логічний із точки зору популяризації цієї установи в головах мас. Бо наші громадяни завжди шукають крайнього.
Так в Одесі вважають, що Путін нападе і взимку буде по 30 через дорогий газ...
Так в курортных городах всегда курс приема - занижен, а продажи - завышен! Расчет, думаю, на приехавших туристов с валютой, которые перед отъездом могут менять излишки нацвалюты назад...
Востаннє редагувалось Миша-клиент в Сер 08 вер, 2021 11:50, всього редагувалось 1 раз.