Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 771772773774775 ... 1053>
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:57

За крок до перевороту думок©

vitaliian написав:Вы выросли на ваших трудностях, а если б вам дали 50м2 то до сих пор бы там и жили, на чужой территории по чужим правилам.

Можливо й так - дуже б не напрягався))
  vitaliian написав:Зато своих детей вы не будете селить с их супругами на вашей территории

Чого, якщо не буде де подітись(бо смарту на двох моїх хлопців не вистачить)- то спокійно прийму у свою 53м2 невістку!
І буду по-максимуму її захищати від всіх, - і якщо син буде сперечатись з нею, і особливо, якщо моя дружина буде сперечатись/сваритись з невісткою! :D

Але, думаю, що вже до того часу буду мани не тільки одного "зайвого" смарта ;)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:13

Успіх написав:
  vitaliian написав:Вопросов три: 1. когда сдадут, 2. Цена ремонта 3. Доходность проекта со дня инвестиции до первого кеша

Я ж бачу...(та ви і так знаєте, що я просто бачу :) )))
Тому:
1. Здадуть вчасно!(або затягнуть максимум до 3х міс)
2. Ремонт наступного літа може затянути від 150 до 200Кгрн під ключ (допустима похибка в 1Куй) :)
3. Найважче питання)) - до наступної весни об'єкт може підрости від 50% і на літо/осінь може досягати до 70-80-100%(але, це не річних, а приріст від початкової суми смарту - тобто від 16Куїв) :)
І щоб 2 рази не вставати - оренда на мій смарт на наступну осінь може коливатись від 8% до 12%(а тут вже у річних) :)

Все буде добре!
Все буде УСПІХ!© :D

1. Хаха, здати то здадуть, а що з підключенням до води та е.е.?
В мене один об"єкт вже на півроку затягнуто (низькоповерхова забудова), інший на півтора ("висотка" тіпа як Ріела)

2. Кавалірка 15м2 ремонт під ключ затягнув 160К грн у 2019. Мрій далі про від 150 до 200

3. Моя думка, що "ріст сі видихнув".
В банках % потихеньку пішли в гору.
А там і парапланування від МХЗ незабаром почнеться.

Так що всі твої плани писані вилами по воді
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:17

Frant написав:
  dj0nk1 написав:
  Успіх написав:Це про яку квартиру йде мова?
Якщо про ПЕРШУ(53м2), то вже живу в ній майже 2р.!
Якщо про смарт-квартиру(27м2) - то я її купив тільки 9міс. тому(в грудні), а здачу її забудовник обіцяє до літа наступного року!

Поздравляю, весьма не плохо! Видно что Долярчик скромничает насчет доходов)

Я впевнений, що він просто бахвалиться.
Інтернет все стерпить)))
Кредо долярчиків - не брати важкого в руки, і дурного - в голову.
З такою би позицією в житті нічого не заробиш і не здобудеш.

ще би "цукрову" маму, або тещу ... тоді життя вдалося на всі 146%
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:26

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Успіх написав:А коли в стані "закоханості" - то розум десь виходить покурити)))
в итоге мы пришли к тому что теща не при чём, всему виной влюбленность, молодость и неопытность. Что и требовалось доказать)
  Успіх написав:Чого, якщо не буде де подітись(бо смарту на двох моїх хлопців не вистачить)- то спокійно прийму у свою 53м2 невістку!
а если она в вас влюбится и вы (не дай Бог тоже)? это ж природа. Жить на керасиновой бочке такое...
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 вер, 2021 09:28, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:27

Пластиліновий народ ©

flyman написав:В мене один об"єкт вже на півроку затягнуто (низькоповерхова забудова), інший на півтора ("висотка" тіпа як Ріела

А що - нема на них управи?
В договорі написано, що накшталт, мають право затягнути на місяць, максимум - три.
А далі ж можна іти в суд!

Я тут це питання неодноразово піднімав - але всі щось млямлять, а конкретики нуль!
Що, невже і тут "пластиліновий народ"?
Невже і тут люди не можуть підняти свою задницю ЗА СВОЇ права, об'єднатись і дати жару чиновникам?
Пластилінові/безхребетні?
  flyman написав:Так що всі твої плани писані вилами по воді

Можливо, воно б і так було б.....
Але ж, є одне але ;)
Як там Лібо каже - "я маю дар, я так бачу..."© :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:32

Успіх написав:А що - нема на них управи?
В договорі написано, що накшталт, мають право затягнути на місяць, максимум - три.
А далі ж можна іти в суд!
пока застройщик не признан банкротом управы нету. Могу в лс дать ссылку на форум такого объекта, я 3 года на него смотрю (локация топ, окна прямо в парк) люди бьются как рыба об лёд. Недавно застройщика выкупил другой застройщик, везде пошла реклама о скорой сдаче, сразу цены (переуступки) за месяц взлетели на 50% но на объекте тишина, один сторож живой.
  Успіх написав: А далі ж можна іти в суд
С чем идти в суд? Ваши имущественные права никто не забирает. Дело провалится. Если застройщик банкрот а стены достроены, можно через суд получить право собственности и заниматься самодостроем. Увеличив цену квартиры вдвое.
  flyman написав:здати то здадуть, а що з підключенням до води та е.е.?
да сейчас можно сдавать объект без коммуникаций. Но левандовка не выселки в поле, если мощности позволяют подключат... 1000 новых клиентов кто откажется?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 вер, 2021 09:49, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:40

Успіх написав:Вона ж то(теща) старша жіночка з розумом/досвідом життя - могла ж мене наставити на "путь істєний"?)))
Одним реченням - "місця нема і не передбачається"!
Або, ще простіше - "іди нах!")))))
может стеснялась или ума нехватило, люди разные бывают. Если бы меня поселили в 9м2 я бы сам это воспринял как "иди на.. " и без лишних фраз хозяйки. Как-то жил на 15м2 (один) и было тесно. А главное никого не пригласишь. Диван, кресло, стол, шкаф и всё. Обстановка как в магазине мебели. Нагрянули друзья с детьми, даже рассадить 4 человека было сложно. Детям еще хотелось побегать, разве что по стенам и потолку. Будущее за большими квартирами от 70м2 желательно на 1м этаже и с двориком.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:55

За крок до РЕАЛЬНОГО перевороту думок!©

vitaliian написав:пока застройщик не признан банкротом управы нету

А всім зібратись і прийти до забудовника/відповідального за все це - додому і взяти його за "яя"? - і дати китайське попередження?
Ви ж читали на Київській гілці про посуточного оредатора, як він одного разу вечером "впав", відлежав в лікарні і потім здавав вже довгостроково))
От так і тут - якщо б народ був би НЕ пластиліновий, а такі штуки робив би регулярно з забудовниками(і з чиновниками також) - то б вже інші ДУМАЛИ - а чи варто обманювати вкладників і пізніше лежати в лікарні з поламаними ногами/руками/щелепою? ;)
Вся сила в народу! Але - в сильному духом народу, який вміє об'єднюватись ,навіть, при найменшій дрібниці/незадоволенні і показувати свою СИЛУ!
Народовладдя ©😁
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 10:10

Успіх написав:Ви ж читали на Київській гілці про посуточного оредатора, як він одного разу вечером "впав", відлежав в лікарні і потім здавав вже довгостроково))
мы же говорим о законных методах? вместе взятые инвесторы конечно сила, могут кого угодно затоптать и виноватого не будет. А по отдельности каждый инвестор - вошь, с которой разобраться достаточно нанять 2х отморозков бандюков. Так что дорожка скользкая. Это ружье одинаково стреляет в обе стороны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 вер, 2021 10:11, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 10:11

vitaliian написав:Если бы меня поселили в 9м2 я бы сам это воспринял как "иди на.. " и без лишних фраз хозяйки

О, а тепер я скажу - "що і треба було доказати!")))
То тепер треба провести логічний ланцюжок - мене послали в такий спосіб нах, а я повинен за це ще й дякувати?)))))
Я просто пізно роздуплився, коли вже справді було пізно :roll:

А ще дотайте до того(що нас посадили по -факту трьох в клітку) ще й капання на мозок стільки років/майже день в день!🤕 :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 771772773774775 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему