Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 36283629363036313632 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 02:39

Как показывает сводка заболеваемости коронавирусом, которую опубликовало министерство здравоохранения вечером в среду, 8 сентября, в Израиле до сих пор есть почти миллион человек, кто не сделал ни одной прививки. Две трети пациентов в тяжелом состоянии - представители непривитой группы.

https://detaly.co.il/minzdrav-dve-treti-tyazhelobolnyh-patsientov-neprivity/
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 07:01

ЛАД ,
Две трети пациентов в тяжелом состоянии - представители непривитой группы.

Все верно. Это хорошо видно по ежедневным цифрам Израиля: у них приведенные к 100к цифры ежедневно показывают, что во много раз больше болеют ,болеют тяжело и умирают именно непривитая группа. Надо быть полным невигласом , чтобы до сих пор топить "не бачу", "не точно", "не все однозначно".
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:31

_hunter написав:
  justit написав:...

Тут проблема: подход "чем больше суицидников -- тем меньше суицидников" с вирусами работает плохо -- в том числе из-за мутаций. Поэтому просто "тоже радоваться" -- сложно...

Тогда рыдайте
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:32

IgA написав:
  budivelnik написав:Я кажу що потрібно збільшити кількість обмежень для примусової вакцинації і колоти тільки групу ризику..та й то після додаткових обслідувань

Якщо зможете точно виявити хто саме в групі ризику, які саме потрібні обстеження і як саме треба боротися з наслідками якщо вже когось пропустили з групи ризику то я теж за.

Наприклад, що треба було зробити щоб уникнути такого випадку -
В інфекційній лікарні Києва від COVID-19 померла дівчинка, якій виповнився лише 21 день
Це яка група ризику, які треба було аналізи робити?
І не треба писати про проценти, прийнятні втрати та іншу фігню, ми порівнємо з вакцинацією, де померлих на порядки менше.

Якщо конкретних пропозицій у Вас нема, то все це заклики за мир в усьому мирі.
Чекати появи відповідей теж не варінт нажаль
1 Вже якийсь прогрес.
2 Якщо ставити завдання спасти усіх....
як правило отримаємо результат-загробим по максимуму..
3 Знаєте як працює алгоритм стиску відеофайлу?
Якщо на пальцях то
Визначають встигне побачити людське око піксель..якщо ні - його не враховують в обробці...
Таким чином отриманий розмір зменшують в тисячі разів від вихідного.
Це саме я й пропоную робити з визначенням кому колоти вакцину..а хто може й почекати(або відмовитись)
Тобто
Знайти групи де ймовірність важко захворіти на порядок перевищує середньостатистичне значення
І з точки зору медицини - це елементарно
Я переконаний, є певні групи хронічних захворювань , власники яких буквально ходять під гільйотиною ковіду.
Якщо визначити цих хроніків і впливати на них....то дівчинку не спасеш, але й фантазувати про 30 млрд доз вакцини влитої в людство - не треба буде.
4 Знаєте як побороли в бізнесі пожежників?
Дуже просто - змусили застрахувати від пожежі свої приміщення і видали закон
Є страховка - пожежному інспектору там робити нічого.
Так само і в медицині.
Людина повинна самостійно вибрати
Колотись...чи купити страховку,яка забезпечує лікування ковіду..
Такі підходи - є еволюційними....адже по кількості вакцинованих і купивших страховки - ми побачимо настрої суспільства...при чому відповідального суспільства,адже і у випадку коли
людина вакцинується(захищає себе медично, але при цьому не захищає від себе суспільство бо вакцинація не забезпечує гарантію від повторного захворювання)
або купує страховку( захищає суспільство від витрат на своє лікування)
Це відповідальні підходи.

А от коли хтось приймає рішення а відповідати всім..то є хороша пісня у Висоцького
…Пусть Жираф
был не прав,
Но виновен не Жираф,
А тот, кто крикнул из ветвей:
«Жираф большой — ему видней!»
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:34

ЛАД написав:
2. Пример несколько из другой области.
Если вокруг вас люди будут умирать от голода, а у вас будет всё ок. Как Вы думаете, при подходе "какое мне дело" это долго будет продолжаться? Не боитесь, что голодные этого не поймут и это, скорее всего, кончится плохо (для вас)?

Точить мачете, и при этом часто повторять "я не готов глотку перегрызть"
Для самоуспокоения :)
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:52

Будівельник
Навіщо стільки тексту?

Є факт: вас та інших ніхто не примушує вакцінуватися та не заважає самостійно обрати вакцінуватися або купити страховку.

Є факт: доказів отакого негативного впливу вакцінації на здоров'я суспільства у вас немає.

Екстраполювати покарання в тюрьмах з вакціацією, яка облегшує перебіг хвороби, ну зовсім инедоречно.

І що тоді залишається у ваших аргументах?
Да нічого...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 08:57

Re: Эпидемия коронавируса в мире

detroytred написав:Є факт: вас та інших ніхто не примушує вакцінуватися та не заважає самостійно обрати вакцінуватися або купити страховку.

Є факт: доказів отакого негативного впливу вакцінації на здоров'я суспільства у вас немає.

Ще факт: ніяких доказів , що зменшує життя на 3-5 місяців , а не 3-5 років,нема і не буде. Більше того, при померлих 18 тисяч оф.ковідних у 2020 році в Україні, очікувана середня провалилась на 0.6 року.
  detroytred написав:І що тоді залишається у ваших ( Будівельника) аргументах?
Да нічого...
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:43

budivelnik написав:Я переконаний, є певні групи хронічних захворювань , власники яких буквально ходять під гільйотиною ковіду.
Якщо визначити цих хроніків і впливати на них....то дівчинку не спасеш, але й фантазувати про 30 млрд доз вакцини влитої в людство - не треба буде.

IgA написав:Якщо зможете точно виявити хто саме в групі ризику, які саме потрібні обстеження і як саме треба боротися з наслідками якщо вже когось пропустили з групи ризику то я теж за.

І не треба писати про проценти, прийнятні втрати та іншу фігню, ми порівнємо з вакцинацією, де померлих на порядки менше.

В своєму невмінні знайти контраргументацію Ви досить передбачувані і ходите по колу. Пішіть вже чесно, що не хочете вакцинуватися бо боїтеся і питань до Вас не буде.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 09:48

Re: Эпидемия коронавируса в мире

IgA написав:В своєму невмінні знайти контраргументацію Ви досить передбачувані і ходите по колу. Пішіть вже чесно, що не хочете вакцинуватися бо боїтеся і питань до Вас не буде.
У вашій нездатності зрозуміти опонента, ви ходите по колу , звинувачуючи опонента у своїх страхах.
Пишіть вже що зашугані і боїтесь ковіду більше ніж він вартує..і я вам повірю
Ви не один такий, таких тут вагон і ще маленький візочок.

З досвіду бізнесу
Якщо є обмежений ресурс,час і інструментарій..то вибираєш тільки такі варіанти,які є реальними виходячи з того що маєш
З моєї точки зору
1 Світ не зможе колоти по 30 млрд доз в рік
2 Після усвідомлення того що мета вколоти всіх 2-3-4 рази недосяжна..прийдеться приймати рішення про зміну мети(інструментарію досягнення мети)
3 Тоді коли це рішення буде прийнято - будете сміятись ,але воно буде повністю відповідати моїм пропозиціям
а - обмежена обовязкова вакцинація
б - страхування

І це не тому що я такий розумний
Це тому,що інших реальних варіантів немає
ПС
Нагадаю ще раз
Всі приклади успішної вакцинації реалізовувались як мінімум на протязі 30-150 років..і вакцинація проводилась не для всього населення одночасно, а поступово тільки для однієї вікової групи.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2021 10:01

IgA написав:
  budivelnik написав:Я кажу що потрібно збільшити кількість обмежень для примусової вакцинації і колоти тільки групу ризику..та й то після додаткових обслідувань

Якщо зможете точно виявити хто саме в групі ризику, які саме потрібні обстеження і як саме треба боротися з наслідками якщо вже когось пропустили з групи ризику то я теж за.

Нарешті просвіт в кінці тунелю. Вітаю.

IgA написав: Наприклад, що треба було зробити щоб уникнути такого випадку -
В інфекційній лікарні Києва від COVID-19 померла дівчинка, якій виповнився лише 21 день
Це яка група ризику, які треба було аналізи робити?

І знову темрява :( Адже дитяча смертність до певного віку офіційно не піддається тлумаченням. Раніше це було до трьох років. Це означає, що запобігти її неможливо.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 36283629363036313632 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Dobrriy і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор