Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Вартістю газу для дахових котелень не цікавився. Може завтикав Вітренко, а може й ні. Хз. На днях буде зрозуміло. Деталями не цікавився.
Investor_K написав:Шалена пропозиція! «Квартира тижня» у ЖК «Новий Автограф» з вигодою до 17 600 $! До вашої уваги двокімнатна квартира площею 89,01 м² з 2 великими спальнями та 2 гардеробами. Встигніть вхопити шалену вигоду - пропозиція діє лише з 19 по 26 жовтня!
Пооучил СМС. Обвал?
До речі, акція на кавалірки продовжена. Параплан - все? Пих-пих і в пікє?
Первый написав:Вартістю газу для дахових котелень не цікавився. Може завтикав Вітренко, а може й ні. Хз. На днях буде зрозуміло. Деталями не цікавився.
И этот без зрадио не может. Тролли, узбагойтесь Древлянин вчера писал, что я, подлец такой, вам в душу графиками лезу, но тут еще надо разобраться, кто провоцирует бесконечный тред. Сколько раз за сегодня прозвучал мой ник притом, что ни я, ни у меня ничего не спрашивали?
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 19 жов, 2021 20:20, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:Автономки в квартирах у умных людей. Блдь рассмешил. У умных неблаголучных людей из ибеней
Отправлено с моего SM-G998B через Tapatalk
А ты значит благополучный) блд рассмешил лучшего места для самоутверждения не нашел?
Пока идёт ремонт квартиры, я живу в своём доме за городом. Летом здесь курорт, но в данный момент я неблагополучный, потому что ездить каждый день в Киев это ад. Не нужно этого стесняться.
параплан цен КРЖН стартовавший 01.09. попал в восходящие потоки и пилот зРадист никак не может с этим справиться)
Доходы населения за время правления Зе выросли, начался экономический рост, у людей появилась возможность больше накапливать, уровень благополучия вырос и цены на недвигу, соответственно, тоже выросли. Всё логично.