|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 05 лис, 2021 11:38
fin написав:Вообщем,вижу я, что надо будет на следующей неделе снова затариваться долларом,как весной. Только уже не по 27, а по 26.
у вас какой-то индивидуальный график, летом обычно тарятся. Впереди декабрь, не ожидаете еще падения бакса?
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1004 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: П'ят 05 лис, 2021 11:47
fin написав:Вообщем,вижу я, что надо будет на следующей неделе снова затариваться долларом,как весной. Только уже не по 27, а по 26.
А можна у вас запитати де ви гривню берете? Бо в мене наприклад є сім'я, наче я непогано заробляю, але вільних гривень майже не залишається, бо іноді хочеться кудись поїхати, кудись сходити, їхати не на маршрутці, а на власному авто, так би мовити з комфортом, та ще багато життєвих речей, які потребують фінансових ресурсів. А тут всі віруючи у доллар постійно його купують, перебуваючи заощадженнями в валюті, як так відбувається, я зрозуміти не можу. Чи ви мали на увазі сотку чи полтос зелені? Таке собі самозаспокоєння і кумедне усереднення, ну тоді питань не має, віряни вони такі, дуже цікаві люди. По курсу, я не вгадав, вже втратили 10 копійок з ранку, я дуже радий так помилятися, мені це подобається!🤭
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:22
somilitark написав:А можна у вас запитати де ви гривню берете?
Допит в ОБХСС: - Сара, де ви гроші берете? - у тубмоці - а там вони звідки? - Абраша кладе - а в Абраші звідки? - я йому даю - а у вас звідки? - я ж сказала, - беру у тумбоці Так і живемо 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:27
Ось же ж, можете і так. По темі форуму і мудру думку. Плюсую. Підтримую форумчан у твердженні, що сповзаємо вниз ми повільно, а вгору вистрілюємо раптово і з суттєво більшою амплітудою. Готівка це підтверджує. Проте, потрібно визнати, що таке "однобоке" сприйняття ринку може зіграти із нами злий жарт, такий же як і в 2019. Так, рано чи пізно все стане на свої місця. Але до того моменту, щоб скористатись таким солодким курсом, вільна гривня вже може закінчитись. І в якійсь мірі ми всі недоотримаємо прибуток. А враховуючи інфляцію - втратимо. Я не маю відповіді як діяти. І це дратує. До чого веду. Маю свою статистику 2019. Пригадуєте я частину валюти конвертував у гривню по 24 і поставив на депозити. Так от, в кінцевому випадку та частина за два роки (станом на зараз) збільшилась і в перерахунку на гривню і в перерахунку на долари. Тепер такий "фокус" не пройде бо не має такої дохідності. І це додає ще одне невідоме до питання: - Як діяти зараз?" Ф. 26,10/26,25
-
Realist
-
-
- Подякував: 3095 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:30
Proofy написав: fin написав:Вообщем,вижу я, что надо будет на следующей неделе снова затариваться долларом,как весной. Только уже не по 27, а по 26.
у вас какой-то индивидуальный график, летом обычно тарятся. Впереди декабрь, не ожидаете еще падения бакса?
Может для коллекции? Чтобы были купюры, купленные на разных уровнях.
-
funky77
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:34
stas_rst написав: somilitark написав:А можна у вас запитати де ви гривню берете?
Допит в ОБХСС: - Сара, де ви гроші берете? - у тубмоці - а там вони звідки? - Абраша кладе - а в Абраші звідки? - я йому даю - а у вас звідки? - я ж сказала, - беру у тумбоці Так і живемо 
Жарти жартами, але люди постійно сідають в останній вагон, іноді на кредитні, ось намагаюсь розпитати в них, як так в них виходить, дійсно дуже цікаво, зараз такий мем ходить в інеті, багато встигаю і багато в мене виходить, на все це дуже проста відповідь: просто багато брешу)) По курсу, не встиг я розслабитись, як знову пішли в гору, вже 26.105 на 26.125, скільки можна це терпіти, ця девальвація достала, постійно якісь неприємні подарунки, тільки думав сьогодні гарненько вниз, так вже встиг засмутитися відчутним відскоком. Знову радість рокетчикам))
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:46
Realist написав:Так, рано чи пізно все стане на свої місця.
А який на вашу думку курс повинен бути коли все стане на свої місця ? 30 ? А чому не 24 ? Я думаю що станом на сьогодні курс на своєму місці тобто такий, який і повинен бути, завтра буде інший
-
Игорь
-
-
- Подякував: 6306 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:56
Игорь написав: Realist написав:Так, рано чи пізно все стане на свої місця.
А який на вашу думку курс повинен бути коли все стане на свої місця ? 30 ? А чому не 24 ? Я думаю що станом на сьогодні курс на своєму місці тобто такий, який і повинен бути, завтра буде інший
Дякую, дійсно дуже просто і грунтовно. Клас. Плюсую. По курсу, нічого нового, поки стоїмо на місці, значні рухи на сьогодні напевне закінчились.
-
somilitark
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: П'ят 05 лис, 2021 12:58
Игорь написав: Realist написав:Так, рано чи пізно все стане на свої місця.
А який по-вашому курс повинен бути коли все стане на свої місця ? 30 ? А чому не 24 ? Я думаю що станом на сьогодні курс на своєму місці тобто такий, який і повинен бути, завтра буде інший
Ви абсолютно праві. При даній ситуації в країні та на МБ курс саме такий як повинен бути. Можливо навіть в деякій мірі НБУ не допускає ще більшого зміцнення гривні. Але курс - це похідна стану економіки. Розумієте? Я не бачу кардинальних змін у всіх інституціях нашої Держави які можуть привести до тотального покращення. Так, швидше за все гірше теж не буде, але при такому сценарії, єдиний варіант розвитку для сировинної країни третього світу - це плавна девальвація, щоб її продукція із низькою доданою вартістю залишалась конкурентною на світових ринках. Ну і залежність від погоди та цінової кон'юктури на світових ринках - це тепер наше все. У 2021 році це було на стороні України. Як буде у 2022 на 100% ще не відомо.
-
Realist
-
-
- Подякував: 3095 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1